Τα 12 καλύτερα Android κινητά τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Δεν είναι οπαδός του iPhone; Αυτά τα τηλέφωνα Android δεν απογοητεύουν

Η αγορά του Android είναι έντονα ανταγωνιστική. Με μάρκες όπως η Google, η LG, η Samsung, η HTC και η Motorola όλοι ανταγωνίζονται για μια μερίδα της πίτας, δεν είναι περίεργο ότι οι οπαδοί του Android είναι κάθε τόσο πιστοί όσο οι fanboys της Apple, αν όχι περισσότεροι. Αλλά υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ όλων των smartphones. Θέλετε την καλύτερη κάμερα; Ο καλύτερος ήχος / ήχος; Η καλύτερη τιμή; Εδώ, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα Android smartphones ανά κατηγορία για να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα πιο εύκολη την αγορά σας.

Το Pixel 2 λειτουργεί στο Android 8 Oreo OS και πιθανότατα θα είναι το πιο απαλό τηλέφωνο για να το κάνει, επειδή το υλικό σχεδιάστηκε από την Google για να λειτουργήσει με το λογισμικό. Μιλώντας για το τρέξιμο, ο επεξεργαστής Snapdragon 835 είναι περισσότερο από αρκετά γρήγορος για το τηλέφωνο. Η Google ισχυρίζεται ότι μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία για 15 λεπτά και να λάβετε πλήρεις 7 ώρες φόρτισης, οι οποίες θα είναι συμπλέκτη όταν προσπαθείτε να χυμώσετε το τηλέφωνό σας στη βόλτα σας Uber. Υπάρχει μια κάμερα 12,2 MP στην πλάτη (πλήρης με μια λειτουργία διπλού εικονοστοιχείου λογισμικού που προσπαθεί να αναδημιουργήσει τη λειτουργία πολλαπλών φακών που βρίσκεται στα πιο πρόσφατα iPhones) και μια κάμερα 8 MP μπροστά, έτσι ώστε τα βίντεό σας να είναι ομαλά και τραγανός.

Το τηλέφωνο φαίνεται αρκετά κηλίδα και έχει ένα σχέδιο unibody αλουμινίου (που διπλασιάζεται ως ένας τρόπος να κρατήσει τη σκόνη και το νερό έξω από τη συσκευή), και η οθόνη AMOLED πέντε ιντσών είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ "όχι πολύ μεγάλο" και "wow, αυτό πράγμα που μοιάζει καλό, "με ανάλυση 1920 x 1080. Υπάρχει μια εξαιρετικά διαισθητική λειτουργία συμπίεσης που ονομάζεται Active Edge αισθητήρες που καλεί το Google Assistant με το σφίξιμο του χεριού σας και υπάρχει ακόμη και ένα ιδιόκτητο τσιπ ασφαλείας Google ενσωματωμένο με τρία χρόνια συμπεριλαμβανόμενης ασφάλειας Το τηλέφωνο έρχεται σε μοντέλα 64GB και 128GB και είναι μια σωστή απάντηση στις τεράστιες ανακοινώσεις του iPhone αυτού του έτους.

Όπως αναφέρθηκε στην τυποποιημένη Pixel εγγραφή, το Pixel XL μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το τυπικό Pixel 2, αλλά χαράζει το δικό του λαμπρό χώρο στην αγορά με καθαρή χρήση του σχεδιασμού και του χώρου. Το XL τρέχει επίσης στο Android 8 με όλη την ομαλότητα που θα περίμενε κανείς μια συσκευή που σχεδιάστηκε από την ίδια εταιρεία με το λογισμικό. Έχει σπορ επεξεργαστή Snapdragon 835, όμορφη πίσω κάμερα 12,2MP και κάμερα εμπρός 8MP - την πρώτη με τεχνολογία διπλού pixel που σας δίνει την ευελιξία του πεδίου - και τη λειτουργικότητα του αισθητήρα Active Edge που καλεί τον βοηθό Google. Μπορείτε να υπολογίζετε στο ίδιο επίπεδο ασφάλειας με το αποκλειστικό chip και την τριετή υποστήριξη ασφάλειας λογισμικού και ο σχεδιασμός unibody από αλουμίνιο παρέχει προστασία από σκόνη και νερό εδώ.

Αλλά η βασική διαφορά σε αυτό το κακό αγόρι είναι το μέγεθος της οθόνης. Το XL εμφανίζεται με οθόνη P-OLED έξι ιντσών και ανάλυση που ταιριάζει στα 2880 x 1440 pixels. Αυτός ο λόγος δίνει μια προσέγγιση κινηματογραφικής προβολής 16: 1, καθιστώντας την εμφάνιση λίγο πιο λοξή. Αλλά, έχουν επεξεργαστεί αυτή την οθόνη σε ένα πολύ μικρότερο άκρο, που δίνει στο τηλέφωνο μια εκπληκτικά διαφορετική εμφάνιση από το τυπικό Pixel. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή αν αγοράζετε ένα τηλέφωνο, θέλετε να φαίνεται πρωτότυπο και συναρπαστικό, και το XL εδώ γύρισε το κεφάλι μας λίγο περισσότερο από το τυπικό Pixel, γι 'αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε μια μπαταρία 3.520 mAh, η οποία σας δίνει περίπου 1.000 mAh περισσότερο από το τυπικό Pixel. Αυτό είναι σημαντικό για την τροφοδοσία της μεγαλύτερης οθόνης, αλλά μεταφράζεται σε λίγο περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αυτό το πίσω μέρος, οπότε είναι μια άλλη μεταβλητή που πρέπει να γνωρίζετε.

Το κεντρικό στοιχείο του τηλεφώνου είναι η οθόνη 6,3 ίντσας (οι διαστάσεις της συσκευής είναι 6,4 x 2,94 x 0,34 ίντσες), που προσφέρει εντυπωσιακή ανάλυση AMOLED quad HD σούπερ 2960 x 1440 (ξεκινώντας από 521 ppi). Το τηλέφωνο μπορεί να σας δώσει αυτή την οθόνη μεγέθους σε μια τόσο μικρή συσκευή ακριβώς επειδή η οθόνη τρέχει βασικά μέχρι την άκρη δίνοντάς σας πολύ μικρές στεφάνες. Η εμπρός κάμερα σάς προσφέρει 8MP τραγανότητα για εντυπωσιακά εσωτεριστικά και ο αισθητήρας 12MP στην πίσω κάμερα τροφοδοτείται από δύο φακούς: ένα τηλεφακό και μια ευρεία γωνία για εφέ διπλού φακού. Εάν πραγματοποιείτε λήψη βίντεο, θα σας επιτρέψει να καταγράψετε 4K έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να σταθεροποιήσει ψηφιακά ένα τρεμάμενο χέρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα μεγάλα υπερπεραστικά βίντεο.

Ο σύντροφος του τηλεφώνου είναι η στυλό S, η οποία είναι σαν μια γραφίδα στα στεροειδή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κανονική γραφίδα με δροσερές ενσωματώσεις λογισμικού όπως το σκίτσο και τις έξυπνες σημειώσεις (εξ ου και το όνομα του τηλεφώνου), αλλά προσφέρει επίσης προγραμματιζόμενα κουμπιά και μερικές λειτουργίες hover που σας προσφέρουν μερικές δροσερές ενσωματώσεις εφαρμογών, λειτουργία μενού. Όσον αφορά το λογισμικό, τρέχει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android σε έναν εξαιρετικά ισχυρό επεξεργαστή Octa-core που συνδυάζει αμφότερα τετραπλά μοντέλα 2.35 GHz και quad 1.9 GHz σε 64 bit για παράλογη γρήγορη λειτουργία. Υπάρχουν 6GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 256GB μέσω της υποδοχής microSD. Και με ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο έρχεται μια μεγαλύτερη μπαταρία, και η μπαταρία 3300 mAh είναι βέβαιο ότι θα σας διαρκέσει μέσα από οποιαδήποτε "ugh, ξέχασα να χρεώσετε!" Στιγμές.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung που μπορείτε να αγοράσετε.

Το μπροστινό και το κέντρο είναι η απίστευτα αναλυτική οπίσθια κάμερα 16MP της V30 (που είναι περισσότερο MP από πολλές αυτόνομες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές). Η μπροστινή κάμερα προσφέρει 5MP, οπότε δεν είναι και αλλιώς, αλλά η κύρια κάμερα πρόκειται να σας δώσει κάποιο σοβαρό άκρο Instagram. Προφανώς πυροβολεί σε πλήρη 4K HD, και έχουν ακόμη συσκευαστεί σε περισσότερες από δώδεκα εφέ ποιότητας κινηματογράφου για την άντληση του προϊόντος backend. Έχουν μάλιστα βάλει έναν τόνο σκέψης στον ήχο, καθώς έχουν συσκευαστεί σε μερικά προ-ποιότητας μικρόφωνα και ακόμη και ένας ψηφιακός-αναλογικός μετατροπέας 32-bit που σας δίνει ήχο ποιότητας στούντιο στη συσκευή.

Ενεργοποιώντας όλα αυτά είναι ο τετραπλός επεξεργαστής Snapdragon της V30 με επεξεργαστή 2,45 GHz με 4GB μνήμης RAM, οπότε υπάρχει πληθώρα υπολογιστικών κεφαλών. Υπάρχει μια έξι ιντσών QHD OLED FullVision Display που βασικά θα σας παρακαλέσει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο με ανάλυση 2880 x 1440 pixel. Υποστηρίζει τεχνολογία HDR10 για βελτιστοποιημένη έκθεση εικόνας και μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο είτε στην έκδοση 64GB ή στο μοντέλο 128GB plus.

Το σύνολο του πακέτου είναι 5,97 x 2,97 x 0,29 ίντσες, οπότε δεν θα πάρει έναν τόνο πολύτιμων τσέπης ή σακίδιο ακίνητης περιουσίας. Είναι κατασκευασμένο όμορφα με σχεδόν ανθεκτικές στις καταστροφές ανοδιωμένες μεταλλικές πλευρές και γυάλινη γορίλλα 5 μπροστά και πίσω. Μπορείτε να ξυπνήσετε το τηλέφωνο μέσω ενός κουμπιού στην πλάτη που διπλασιάζεται ως ξεκλειδώματος αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Και έχουν ακόμη συμπεριλάβει ένα αρκετά μοναδικό σύστημα σωλήνων θερμότητας που συλλέγει και διοχετεύει τα υψηλά βήματα μακριά από τον επεξεργαστή για να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης περαιτέρω.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα τηλέφωνα LG που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Υπάρχει ένας νέος μονάρχης που κυβερνά τη χώρα Android και το όνομά του είναι το Samsung Galaxy S8. Με κορυφαία οθόνη, ισχυρή απόδοση και την τελευταία έκδοση του Android, είναι το φθόνο του βασιλείου.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σχετικά με το Samsung Galaxy S8 είναι η εντυπωσιακή οθόνη Quad HD 5,8 ιντσών, η οποία είναι χωρίς στεφάνη και καταλαμβάνει σχεδόν όλο το δωμάτιο στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Θα παρατηρήσετε ότι είναι εξαιρετικά γρήγορος, χάρη στον επεξεργαστή οκταπύρηνης τεχνολογίας (επεξεργαστής τετραπλού επεξεργαστή 2,3GHz quad + 1,7GHz quad) και 4GB μνήμης RAM. Άλλα χαρακτηριστικά μεγάλου εισιτηρίου περιλαμβάνουν μια κάμερα οπισθοπορείας με οκτώ megapixel για selfies, μια πίσω κάμερα 12 megapixel, εγγραφή βίντεο 4K και υποδοχή κάρτας microSD για την προσθήκη περισσότερων αποθηκευτικών χώρων. Το τηλέφωνο έρχεται στα ακόλουθα πέντε χρώματα: μαύρο μεσάνυχτα, γκρι ορχιδέα, κοράλλι μπλε, αρκτικό ασήμι και χρυσό σφενδάμου.

Η μόνη δυνατότητα να κλείσει το Galaxy S8 είναι η μπαταρία των 3,000 mAh, η οποία διαρκεί περίπου μια ημέρα με χρέωση. Αυτό θα λειτουργήσει για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας βαριά όλη την ημέρα, θα ήταν έξυπνο να επενδύσετε σε ένα φορητό φορτιστή μπαταριών .

Όταν πρόκειται για το καλύτερο Android phablets (τα μεγαλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε), είναι ένα tossup μεταξύ του Google Pixel XL και του Samsung Galaxy S8 Plus. Ειλικρινά, τους αγαπάμε και οι δύο.

Όσον αφορά τις πρώτες λειτουργίες, το Galaxy S8 Plus δεν απέχει πολύ από την καλύτερη επιλογή μας, το πρότυπο Galaxy S8. Αυτό σημαίνει ότι το S8 Plus προσφέρει γρήγορη απόδοση με επεξεργαστή octa-core 64 bit και μνήμη RAM 4GB, ενώ περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν, όπως μια κάμερα οκτώ megapixel που βλέπει μπροστά και μια κάμερα 12 megapixel στο πίσω μέρος.

Αυτό που θέτει εκτός λειτουργίας το S8 Plus είναι το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης και η μεγαλύτερη μπαταρία. Η οθόνη είναι μια πανέμορφη θεαματική παράσταση 6,2 ιντσών χωρίς το θαυμασμό, καθώς η οθόνη προβάλλει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής πλευράς του S8 Plus. Όσο για την μπαταρία, προσφέρει 3.500mAh ισχύος, η οποία θα διαρκέσει τους περισσότερους ανθρώπους περισσότερο από μια ημέρα σε μια μόνο χρέωση. Και αν για κάποιο λόγο δεν το κάνει, αυτό το τηλέφωνο έχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση .

Ξεκίνησε στις αρχές του 2016, το Samsung Galaxy S7 είναι το crème de la crème των smartphone Android. Είναι ο κύριος ανταγωνιστής του τελευταίου iPhone της Apple, του 6S, και αν ο προϋπολογισμός δεν αποτελεί πρόβλημα, είναι το καλύτερο Android smartphone που μπορείτε να βρείτε.

Τα μεγάλα σημεία πώλησης του S7 δεν έχουν καμία σχέση με μεμονωμένα εξαρτήματα ή χαρακτηριστικά - όπως μια κάμερα υψηλής φωτογραφικής μηχανής ή μια μπαταρία μακράς διαρκείας (αν και σίγουρα έχει και τα δύο). Το S7 είναι περισσότερο μια άσκηση ισορροπίας. Είναι μια υποδοχή όλων των συναλλαγών, ικανή να προσφέρει απόδοση, αξιοπιστία και μακροζωία ισοδύναμη με εκείνη του iPhone. Εν ολίγοις, συσκευάζει μια μεγάλη τεχνολογία σε ένα εξαιρετικά κομψό, εξαιρετικά λεπτό πακέτο. Η μπαταρία 3000 mAh επιτρέπει έως και εννέα ώρες συνεχούς χρήσης. η κύρια κάμερα 12-megapixel υπόσχεται σταθερή ανάλυση εικόνας. και ο επεξεργαστής 2.2 GHz Snapdragon 820 παρέχει μια σταθερή βάση για παιχνίδια, περιήγηση, κοινή χρήση, γραπτά μηνύματα, ακρόαση και κάθε άλλη δραστηριότητα smartphone. Διαθέτει επίσης εξαιρετική οθόνη 5.1 ιντσών AMOLED, υδατοαπωθητική επίστρωση και υποδοχή MicroSD. Δεν υπάρχει χαρακτηριστικό standout με το S7, αλλά είστε ακόμα πιο δύσκολο να πιέσετε για να βρείτε κάποιο μειονέκτημα. Αυτό το τηλέφωνο στο Amazon.com είναι μια διεθνής έκδοση και θα συνεργαστεί με την T-Mobile και την AT & T. Οι πελάτες της Verizon μπορούν να βρουν το τηλέφωνο εδώ.

Θέλετε ένα τηλέφωνο που μπορεί να κρατήσει μια χρέωση για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας εργασίας; Καλά τυχερός για εσάς, το Moto Z Play έχει φθάσει, με μια γρήγορη φόρτιση 3,510mAh μπαταρία στη ρυμούλκηση. Το τηλέφωνο διαρκεί πάνω από 4 ημέρες σε κανονική χρήση και μπορεί να φορτιστεί μέσω της σύνδεσης USB-C σε λιγότερο από μία ώρα.

Εκτός από την τεράστια μπαταρία, αυτή είναι η είσοδος μεσαίας εμβέλειας στην προσαρμόσιμη σειρά Motorola Z της Motorola. Όπως και τα ξαδέλφια του, το Moto Z Play μπορεί να είναι εξοπλισμένο με οποιοδήποτε αριθμό προσαρμοσμένων ρυθμίσεων, οι οποίες κάνουν τα πάντα από την ενίσχυση της ποιότητας ήχου για να προσθέσετε 10x οπτικό ζουμ.

Αλλά ακόμα και αν αποφύγετε τα αξεσουάρ, το Z Play διαθέτει εξαιρετική κατασκευή για το σημείο τιμής. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα επισκευής 403 pixel και ανάλυση 1920 x 1080 HD. Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 625 οκταπύρηνης τεχνολογίας 2GHZ και η μνήμη RAM 3GB προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης, ενώ η αποθήκευση των 32GB μπορεί να συμπληρωθεί από μια υποδοχή microSD.

Αποκαλυπτόμενος ως το καλύτερο τηλέφωνο τυχερού παιχνιδιού που έγινε ποτέ, το τηλέφωνο Razer είναι κάτι που ήθελαν οι οπαδοί τυχερών παιχνιδιών Android, αλλά ποτέ δεν ήξεραν ότι θα μπορούσαν. Ως το πρώτο smartphone Android με τεχνολογία UltraMotion, το τηλέφωνο διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz στην οθόνη Quad HD 5,7 ιντσών (1440 x 2560). Με τη βοήθεια επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμης RAM 8GB, το Razer είναι βελτιστοποιημένο για εξαιρετική απόδοση.

Ευτυχώς, υπάρχει περισσότερη από την απήχηση κάτω από την κουκούλα για να καυχηθεί, καθώς μια μπαταρία 4.000mAh βοηθά το τηλέφωνο το περασμένο πρωί μέχρι τη νύχτα. Επιπλέον, μια φωτογραφική μηχανή 12-megapixel προσφέρει εξαιρετική φωτογραφία για όταν τελικά κοιτάζετε από την οθόνη και βλέπετε τον κόσμο γύρω σας. Ο ήχος του Razer λάμπει χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dolby ATMOS, η οποία προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία, είτε παίζετε το Candy Crunch είτε παλεύετε για την κορώνα Need for Speed.

Υπάρχει αξία, και τότε υπάρχει προϋπολογισμός. Ποιά είναι η διαφορά? Λοιπόν, η αξία υποδηλώνει το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας, ενώ ο προϋπολογισμός υποδηλώνει ότι η τιμή είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στην απόφαση αγοράς. Αν βρεθείτε στο τελευταίο στρατόπεδο, το Motorola Moto G4 είναι το smartphone για εσάς. Πρόκειται για μια φορητή συσκευή με γυμνά οστά για άτομα που θέλουν ένα smartphone, αλλά περιορίζονται από έναν προϋπολογισμό κάτω των $ 300. Οι προδιαγραφές του είναι μεσαίες: επεξεργαστής Snapdragon 617 (1,5 GHz). Οθόνη 5,5 ιντσών, οθόνη 1,280 x 720 Οθόνη 3000 mAh; 2 GB RAM; 16 GB χώρου αποθήκευσης (επεκτάσιμη έως 32 ή 64 GB) Η κάμερα των 13 megapixel είναι ένα βήμα παραπάνω από τους προκατόχους της και στην πραγματικότητα είναι αρκετά αξιοπρεπής για το τίμημα της τιμής.Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι η τιμή. δεν είναι πολύ ανταγωνισμός.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα τηλέφωνα Motorola που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Το LG G5 είναι μοναδικό μεταξύ των ανταγωνιστών, καθώς διαθέτει ημι-αρθρωτή κατασκευή. Αυτό σας επιτρέπει να σύρετε το κάτω μέρος της συσκευής και να μεταβείτε σε διάφορα εξαρτήματα και εξαρτήματα. Η πιο συναρπαστική από αυτές τις ενότητες είναι η μπαταρία, ένας παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει σκάνδαλα στους χρήστες smartphone που έχουν κουραστεί από τις μπαταρίες τους να κροταλίζουν πριν από τα τηλέφωνά τους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αξεσουάρ USB, όπως μια λαβή κάμερας ή μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό. Οι αρθρωτές δυνατότητες είναι κάπως περιορισμένες, οπότε μην περιμένετε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπειρία σας στο smartphone. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει κάτι πολύ απροσδόκητο: μια φοβερή, εξαιρετικά ευέλικτη κάμερα. Είναι στην πραγματικότητα δύο κάμερες σε μία: Η κύρια πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16 megapixel με φακό 78 μοιρών και αισθητήρα οκτώ megapixel με φακό ευρείας γωνίας 135 μοιρών. Ακόμα και η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός είναι πάνω από το μέσο όρο σε οκτώ megapixel. Προσθέστε τη λαβή της φωτογραφικής μηχανής που ενεργοποιείται από τον αρθρωτό σχεδιασμό και έχετε μια πολύ νέα εμπειρία φωτογραφικής μηχανής για τον κόσμο των smartphones.

Το HTC 10 θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με όλα τα μεγάλα κινητά τηλέφωνα Android - το Galaxy S7, το Nexus 6P, το G5 - αλλά διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δίνει το πλεονέκτημα όταν πρόκειται για ποιότητα ήχου και ήχου. Σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλη συσκευή στην αγορά, το HTC 10 διαθέτει ένα εμπρός-προσανατολισμένο tweeter και ένα subwoofer που διπλασιάζεται ως ηχείο μέσω της βάσης του τηλεφώνου. Αυτό επιτρέπει στο τηλέφωνο να εκπέμπει ήχο για ένα ολόκληρο ακροατήριο - και σε μια αξιοπρεπή ποιότητα που δεν είναι πολύ άθλια στο τμήμα μπάσων. Είναι το πρώτο τηλέφωνο Android που υποστηρίζει επίσημα την Apple AirPlay, το πρωτόκολλο WiFi που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα ασύρματα ηχεία. Αλλά δεν είναι μόνο ένα φορητό ηχείο? το HTC 10 διαθέτει γρήγορη απόδοση και ένα συμπαγές σχέδιο, για εκκίνηση. Με τον επεξεργαστή Snapdragon 810 στα 2,2 GHz, την οθόνη 5,2 ιντσών και την μπαταρία των 3,000 mAh που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και επτά ώρες, είναι τόσο καλή όσο οι ανταγωνιστές της στις περισσότερες περιοχές. Οι φωτογραφικές μηχανές 12 και 5 megapixel πίσω και εμπρός δεν είναι τίποτα να γράψουν το σπίτι, αλλά δεν είναι και τίποτα να διαμαρτυρηθούν.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα τηλέφωνα HTC που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .