Οι 7 καλύτερες μπαταρίες USB που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο ή το tablet σας δεν έχει ποτέ χυμούς με αυτές τις μπαταρίες USB

Αυτές τις μέρες, είναι δύσκολο να πάτε οπουδήποτε χωρίς φορητό φορτιστή για το τηλέφωνο ή το tablet σας. Αλλά οι φορητοί φορτιστές USB έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και βάρη, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο να αγοράσετε. Για να βρείτε ποιο φορητό φορτιστή ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, διαβάστε τις κορυφαίες επιλογές του 2018.

Η μπαταρία Anker Astro E & είναι η καλύτερη γενική επιλογή επειδή έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα φόρτισης διατηρώντας παράλληλα ένα βολικό μέγεθος και βάρος. Η συσκευασία είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα πρότυπο smartphone, οπότε είναι φορητό, αλλά έχει μια τεράστια χωρητικότητα 26800 mAh, η οποία είναι αρκετή για να φορτίσει ένα iPhone επτά φορές. Διαθέτει τρεις έξοδοι USB και έξοδο γρήγορου φωτισμού 4 amp, που εξασφαλίζει ότι οι συσκευές σας φορτίζονται όσο πιο γρήγορα γίνεται (σημειώστε ότι κάθε μεμονωμένη θύρα μεγιστοποιείται στα 3 αμπέρ).

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μπαταρίας Anker είναι το PowerIQ, το οποίο διατηρεί τη φόρτιση της τεχνολογίας σας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, χωρίς πιθανότητες βραχυκυκλώματος σε όλες τις συσκευές. Εάν η συσκευή σας λειτουργεί με Apple, Windows ή Android, η θύρα PowerIQ θα ανιχνεύσει και θα προσαρμόσει την ένταση στην πιο αποτελεσματική ρύθμιση, εξαλείφοντας τις απογοητευτικές επιβραδύνσεις κατά τη φόρτιση. Εκτός από τον σταθεροποιητή ρεύματος εξόδου, προσφέρει αυτόματη λειτουργία διακοπής λειτουργίας, υπερφόρτωση ισχύος και ανάκτηση κυψελών μπαταρίας.

Είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές με χρέωση USB, όπως το iPhone της Apple, το iPad, το Google Nexus 7 και πολλές άλλες μάρκες. Το Anker περιλαμβάνει επίσης μια εγγύηση 18 μηνών και θα αντικαταστήσουν την μπαταρία αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα. Η απλοϊκή αλλά όμορφη σχεδίαση βάρους ζυγίζει 15,8 ουγκιές, είναι πολύ ανθεκτική και έρχεται σε μαύρο ή λευκό.

Μια μπαταρία USB προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός, ο προσαρμογέας RAVPower παρέχει ισχύ 16.750 mAh σε ένα εύχρηστο κομμάτι τεχνολογίας 5 "x 3", 11 ουγκιών. Με μέγιστη ισχύ 4,5 amp για δύο θύρες εξόδου, αυτή είναι μια μεγάλη μπαταρία για τον μέσο καταναλωτή. Έχει υπερ-γρήγορες ταχύτητες φόρτισης και αρκετή χωρητικότητα για να κατέχει αρκετές πλήρεις χρεώσεις αξίας ενέργειας. Είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός μεταξύ ταχύτητας, χωρητικότητας και μεγέθους.

Το RAVPower είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία iSmart και ανιχνεύει αυτόματα την ένταση της συσκευής σας και δίνει τα κατάλληλα βολτ, μειώνοντας τις πιθανότητες βραχυκυκλώματος ή οποιασδήποτε ενέργειας που χάνεται στη διαδικασία φόρτισης.

Η RAVPower επίσης υπερηφανεύεται για την ανθεκτικότητα, με αυτή την μπαταρία να διαρκεί 500 ή περισσότερους κύκλους φόρτισης. Μια κομψή εμφάνιση προσθέτει επίσης στη συνολική ποιότητα και τα φώτα των οδηγήσεων ενημερώνουν τον χρήστη για την υπόλοιπη ισχύ.

Με χωρητικότητα 26.000 mAh, έξοδο 4,4 Α και τέσσερις θύρες USB, αυτή είναι η μόνη συσκευή που χρειάζεστε για όλες τις ανάγκες φόρτισης. Η φόρτιση διαφόρων συσκευών ταυτόχρονα θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση του χρόνου φόρτισης για καθένα από αυτά, αλλά η ευκολία μπορεί να αξίζει τον κόπο και είναι απαραίτητη για ταξίδια οικογενειακού δρόμου, όπου όλοι έχουν συσκευή που πεινάει με ενέργεια. Έχει επίσης δύο εισόδους μικρο-USB στην πλευρά που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει το χρόνο φόρτισης για μία ή δύο συσκευές.

Διαθέσιμο σε μαύρο / πορτοκαλί ή μαύρο / γκρι χρώμα, το Monster διαθέτει ενσωματωμένο φακό LED, καθώς και φώτα LED που εμφανίζουν την υπόλοιπη ισχύ στην τράπεζα. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό στη λίστα χαρακτηριστικών είναι τα συστήματα ασφαλείας: Η εσωτερική τεχνολογία εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν μη αναμενόμενες ζημιές στις συσκευές σας, είτε από πιθανό βραχυκύκλωμα είτε από προβλήματα με την τροφοδοσία.

Αν χρειάζεστε να φορτίσετε πολλές συσκευές ή θέλετε μια μπαταρία για την οποία μπορείτε να βασιστείτε για δώδεκα χρεώσεις, το EasyAcc Monster είναι το χειρότερο για εσάς. Αυτή η μπαταρία αξίζει καλά τα χρήματα, χάρη στις αποδοτικές λειτουργίες φόρτισης και δίπλωσης που δεν είναι διαθέσιμες σε πολλές άλλες μπαταρίες USB στην αγορά.

Εάν χρειαστεί μόνο να φορτίσετε τη συσκευή σας μία ή δύο φορές ενώ είστε μακριά από το σπίτι, επιλέξτε μια λεπτή και ελαφριά μπαταρία USB. Η Yokkao παραδίδει μια μπαταρία που είναι σχεδόν τόσο λεπτή όσο το iPhone 6 σε τιμή που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά. Με πάχος μόλις 9,8 mm και περίπου το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, αυτός ο φορητός σταθμός φόρτισης μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη κάποιου.

Φυσικά, αυτό το μικρό μέγεθος θυσιάζει κάποια ικανότητα φόρτισης - αυτή η μπαταρία τσέπης έχει μόνο χωρητικότητα 6000mAh. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετό για μερικές επαναφορτίσεις κινητού τηλεφώνου ή tablet, καθώς το μέσο smartphone απαιτεί περίπου 1500mAh χρέωσης. Με έξοδο 2,8 amp, αυτή η μπαταρία USB θα φορτίζει τις συσκευές σας σχετικά γρήγορα. Αυτή η μικροσκοπική μπαταρία έρχεται ακόμη και με ενσωματωμένο καλώδιο micro-USB για επαναφόρτιση, καθιστώντας αυτή τη συμπαγή δημιουργία εξαιρετικά χρήσιμη, αποτελεσματική και πρακτική. Έχει επίσης μια ωραία αίσθηση αφής με ελαστικά άκρα και μια λεία επιφάνεια.

Το Anker PowerCore + μίνι είναι ένα must-have στο μπρελόκ σας και μπορεί να είναι το πιο πραγματικά χρήσιμο από κάθε μπαταρία USB που αναφέρονται εδώ απλά λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους του. Αυτή η μπαταρία είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα σωλήνα από κραγιόν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε σε οποιαδήποτε τσάντα μεγέθους / πορτοφόλι. Το PowerCore + mini έχει χωρητικότητα 3.350 mAh, το οποίο θα σας φέρει περίπου μία χρέωση σε ένα Apple iPhone 7, Samsung Galaxy S7 και παρόμοιο μέγεθος smartphone. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι με ένα σύστημα φόρτισης 1,0-amp, αυτό χρεώνεται λίγο πιο αργά από κάποιες από τις άλλες επιλογές που αναφέρονται. Αλλά το μέγεθος περισσότερο από ό, τι κάνει για αυτό.

Σχετικά με το ίδιο μέγεθος με ένα κινητό τηλέφωνο (αν και πολύ πιο παχύ), το Giant + Power Bank ταιριάζει εύκολα στο τσέπη σας ή στο σακίδιο σας. Μια χωρητικότητα φόρτισης 12.000 mAh το καθιστά ιδανικό για αρκετούς κύκλους πλήρους φόρτισης στις συσκευές σας και η έξοδος 3,4 amp εξασφαλίζει ότι θα φτάσουν γρήγορα σε πλήρη ισχύ. Ενώ μπορεί να έχει μόνο δύο θύρες εξόδου, θα μπορούσε να είναι τέλειο για τη φόρτιση τόσο του τηλεφώνου σας όσο και του iPad χωρίς να παρατηρήσετε οποιαδήποτε επιβράδυνση μεταξύ των δύο χρεώσεων ταυτόχρονα. Ο φορτιστής έρχεται με εγγύηση προϊόντος 18 μηνών και καλύπτει επίσης τη συσκευή αν βυθίζεται σε λιγότερο από 500 κύκλους φόρτισης.

Εάν χρειάζεστε μεγάλη χωρητικότητα για τη φορητή σας μπαταρία USB, το μοντέλο 26.800 mAh της RAVPower είναι μια άλλη αξιόλογη επιλογή. Αυτό το μοντέλο έχει τόσο μεγάλη ισχύ που θα μπορούσατε να φορτίσετε ένα iPhone της Apple 7 εννέα φορές ή ένα iPhone 7 Plus ή το Samsung Galaxy S6 έξι φορές πριν χρειαστεί να επαναφορτώσετε το RAVPower. Και με το σύστημα φόρτισης 5.5-amp, αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές σας θα φορτίζονται δύο φορές πιο γρήγορα από την τοποθέτηση του smartphone σας στον τοίχο στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 7 από κενή σε πλήρη μπαταρία σε λιγότερο από μία ώρα.

Αυτό το μοντέλο ζυγίζει μία λίβρα και μετρά τα 7,5 x 5,6 x 1 ίντσες, οπότε δεν είναι το μικρότερο τούβλο, αλλά δεν μπορεί να οφείλεται στο μέγεθος της μπαταρίας. Ο σχεδιασμός αυτού του μοντέλου ξεχωρίζει για το ότι είναι κάπως κομψός, καθώς προσφέρει μια κλασική μαύρη ματ θήκη που είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές. Τρεις θύρες USB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα και μια μπλε ενδεικτική λυχνία LED στην πλευρά που σας δείχνει πόσο χυμό αφήνεται.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .