Τα 8 Best Tech Fitness δώρα να αγοράσετε το 2018

Βοηθήστε την οικογένεια και τους φίλους σας να ασκηθούν με αυτά τα υπέροχα δώρα

Πηγαίνουν οι μέρες κατά τις οποίες η τεχνολογία και η γυμναστική ήταν αντίθετες δυνάμεις, ο χρόνος σας χωριζόταν είτε ανάμεσα στο γυμναστήριο είτε στον υπολογιστή. Η έκρηξη στην τεχνολογία που φοριέται και το smartwatches έχει υπερσυμπιέσει το παιχνίδι φυσικής κατάστασης, βοηθώντας σας να βελτιστοποιήσετε τη διατροφή, τη δραστηριότητά σας και το πρόγραμμα ύπνου σας με ένα βολικό τρόπο υψηλής τεχνολογίας. Έτσι εάν αγοράζετε ένα δώρο για έναν δρομέα, παίκτη γκολφ, ποδηλάτη, κολυμβητή ή jock όλων των συναλλαγών, υπάρχει ένα μεγάλο δώρο τεχνολογίας για να τους βοηθήσετε μέχρι το παιχνίδι γυμναστικής τους.

Το Fitbit βρίσκεται στο προσκήνιο του κινήματος της τεχνολογίας γυμναστικής και το τελευταίο smartwatch είναι σκεπτικώς σχεδιασμένο ώστε να έχει τεχνολογική βοήθεια για να κατακτήσει τους στόχους γυμναστικής. Όπως κάθε FitBit, μπορεί αυτόματα να καταγράφει βήματα, καίγονται θερμίδες και σκάλες αναρριχηθεί, δίνοντας στον χρήστη μια ιδέα για το πόση ενέργεια εξαντλεί. Αλλά το Blaze τους επιτρέπει επίσης να ελέγχουν γρήγορα τον καρδιακό τους ρυθμό ενώ ασκούν χωρίς την ανάγκη για οποιοδήποτε δυσάρεστο ιμάντα στο στήθος.

Το Blaze διαθέτει επίσης συνδεδεμένο GPS για να παρέχει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για μια ποικιλία αθλημάτων, όπως τρέξιμο, cross-training, ποδηλασία και πολλά άλλα. Το FitStar παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα και καθοδήγηση στον καρπό, παρέχοντας στον γυμναστή σας γυμναστήριο έναν προσωπικό προπονητή που μπορεί να πάρει οπουδήποτε. Οι αυτόματοι στόχοι προπόνησης και οι περιλήψεις τους ενημερώνουν για την πρόοδό τους, ενώ το ρολόι θα παρακολουθεί αυτόματα την προπόνηση τους, πράγμα που εξαλείφει τη δουλειά της καταγραφής κάθε δραστηριότητας. Εκτός από όλα τα οφέλη ενός ιχνηλάτη ικανότητας, εμφανίζει επίσης κλήσεις, κείμενα, συναγερμοί και ειδοποιήσεις ημερολογίου.

Ο γίγαντας GPS Garmin έχει κάνει μια τεράστια πνοή στην αγορά φορητών συσκευών παρακολούθησης γυμναστικής με το vivoactive, ένα πολύπλευρο ultra-thin smartwatch που είναι ένας εύχρηστος σύντροφος για μια σειρά δραστηριοτήτων. Το έγχρωμο ρολόι αφής υψηλής ανάλυσης εμφανίζεται ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως και έχει ένα λεπτό προφίλ 8 χιλιοστών που είναι άνετο να φοράει όλη την ημέρα. Διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων που παρακολουθούν στατιστικά στοιχεία για δραστηριότητες όπως γκολφ, ποδηλασία, κολύμβηση και τρέξιμο.

Το high-end GPS λειτουργεί για να καταγράψει τρέχοντα δεδομένα όπως η απόσταση και ο ρυθμός και ο φίλος σας στο γυμναστήριο μπορεί να δει τα προσωπικά τους αρχεία και την απόσταση σε μια περίληψη μετά την προπόνηση. Ένας μετρητής βημάτων τους υπενθυμίζει να κινηθούν κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων αδράνειας, ενώ ο τρόπος ύπνου τις κρατάει σε τροχιά του χρονοδιαγράμματος του ύπνου. Οι προηγμένες λειτουργίες smartwatch συγχρονίζουν τις κρίσιμες ειδοποιήσεις και οι πρόσθετες εφαρμογές μπορούν να κάνουν τα πάντα από τα αποθέματα κομματιών για τη συμπλήρωση πρόσθετων χαρακτηριστικών δεδομένων. Αυτό το κομψό και λειτουργικό ρολόι θα βοηθήσει οποιονδήποτε να εντατικοποιήσει σοβαρά το παιχνίδι γυμναστικής.

Οι συσκευές εντοπισμού γυμναστικής βρίσκονται στην αγορά αρκετή για να υπάρχουν τελικά αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στις μεγάλες μάρκες. Το Imoo house είναι ένα από τα καλύτερα. Είναι ένα έξυπνο βραχιολάκι που λειτουργεί ως βηματόμετρο, όργανο παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και συσκευή παρακολούθησης ύπνου. Το κομψό μαύρο βραχιολάκι εμφανίζει τα στατιστικά του χρόνου και της προπόνησης σε καθαρά λευκά γράμματα, τα οποία είναι ευανάγνωστα. Είναι ανθεκτικό στο νερό IP67, ώστε να μπορεί να φορεθεί ή να παραμείνει στο ντους. Ένα συνδεδεμένο GPS συγχρονίζεται με έναν χάρτη, που σημαίνει ότι ο εραστής της φυσικής κατάστασης μπορεί να αφήσει το τηλέφωνό του στο σπίτι όταν πηγαίνει ποδηλασία ή τρέχει. Ο ιχνηλάτης περιλαμβάνει επίσης τέσσερις εσωτερικές αθλητικές λειτουργίες, βελτιστοποιώντας τον αριθμό των θερμίδων και ένα βηματόμετρο για διαφορετικούς τύπους δράσης. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα smartphone μέσω Bluetooth, συγχρονίζοντας κοινωνικές ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις SMS, ενώ η αυτόματη παρακολούθηση ύπνου παρακολουθεί τον αποτελεσματικό χρόνο ύπνου και τις ξυπνάει με ένα σιωπηλό συναγερμό.

Οι γύροι κολύμβησης είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης, αλλά το back-and-forth μπορεί να πάρει λίγο επαναλαμβανόμενο και θαμπό. Προσθέστε μουσική στην εξίσωση και τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ζωντανά, βοηθώντας πραγματικά τον κολυμβητή σας να μπει στον ρυθμό με τα αγαπημένα τραγούδια ή podcast. Το SYRYN κάνει αυτό που τα περισσότερα άλλα ακουστικά κολύμβησης δεν λειτουργούν. Έχουν βαθμολογία IX8, που σημαίνει ότι μπορούν να βυθιστούν εντελώς υποβρύχια και να δουλέψουν έως και 10 πόδια βάθος. Έρχονται επίσης με τέσσερα μεγέθη ακουστικών για να ταιριάζουν άνετα στα αυτιά του κολυμβητή σας και δεν πέφτουν όταν ξεκινήσει να κολυμπάει, κάτι που αποτελεί κοινή καταγγελία για τον ανταγωνισμό. Ένα επιπλέον μικρό καλώδιο συνδέεται με το MP3 player 8GB, το οποίο είναι συμβατό τόσο με τα συστήματα Mac όσο και με τα Windows, ενώ ο σχεδιασμός χωρίς μανίκια δεν θα τους εμποδίσει να γυρίσουν ή να κολυμπήσουν ελεύθερα. Τέλος, η ποιότητα του ήχου είναι σαφής και συνοπτική υποβρύχια. Δεν θα ταιριάζει με τα επίγεια ακουστικά, αλλά δεν θα ακουστεί ούτε να τσαλακωθούν ή να κοπούν.

Τίποτα δεν ξεπερνάει μια έντονη προπόνηση, όπως μια πρωτεΐνη και φρούτα γεμάτη λεία, την τέλεια υγιή και αναζωογονητική ανταμοιβή σε μια καλή δουλειά. Βοηθήστε κάποιον να αναβαθμίσει το παιχνίδι smoothie με τον επαγγελματικό μπλέντερ Ninja, ένα ισχυρό 1,000 βατ απόδοσης κάνει το κιμά πάγου, λαχανικών, φρούτων και κάθε άλλο προϊόν διατροφής που προστίθεται. Αυτό που το ξεχωρίζει από άλλα smoothies είναι η Total Crushing Technology, το ιδιόκτητο σύστημα των λεπίδων της Ninja και η επαγγελματική δύναμη που οδηγεί σε σχεδόν στιγμιαία smoothie. Ο μπλέντερ περιέχει στοιχεία ασφαλείας που διατηρούν τα πτερύγια από την περιστροφή, εκτός αν είναι ασφαλισμένα, ενώ η καράφα είναι πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθαρισμό. Ανακατέψτε έως και 72 κιλά υγρού και συνθλίψτε, πιέστε ή μείγμα μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή. Μην αφήστε τον φίλο σας να πληρώσει $ 6 στο γυμναστήριο μετά από κάθε προπόνηση όταν μπορούν να κάνουν το δικό τους στο σπίτι.

Εξοπλισμένο με Bluetooth 4.0, το έξυπνο κράνος Coros φέρνει τα πάντα που ένας ποδηλάτης θα μπορούσε ποτέ να θέλει σε κράνος. Το πιο εντυπωσιακό επίτευγμά του είναι η τεχνολογία Coros Bone Conduction που αναπαράγει με ακρίβεια τους ηχητικούς κραδασμούς που πηγαίνουν κατευθείαν στο εσωτερικό αυτί του ποδηλάτη σας μέσα από τα ζυγωματικά τους. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή μεταξύ ασφάλειας και μουσικής σε μεγάλες διαδρομές. Ο ήχος παρακάμπτει το κανάλι του αυτιού και το τύμπανο αυτιού και πηγαίνει δεξιά στον κοχλία, ο οποίος επεξεργάζεται τον ήχο στο εσωτερικό αυτί και επιτρέπει στον ποδηλάτη σας να παραμένει ενήμερος για το περιβάλλον του.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφάλειας είναι ένας αισθητήρας συναγερμού έκτακτης ανάγκης SOS που στέλνει μια ειδοποίηση σε ένα καθορισμένο άτομο όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας G. Αυτό σημαίνει ότι ο μοτοσικλετιστής σας δεν χρειάζεται να φοβάται να βγαίνει σε απομονωμένες περιοχές αφού θα έχει κάποιον να τον κοιτάξει για να συμβεί κάτι. Ένα ενσωματωμένο GPS παρακολουθεί τη διαδρομή τους, στέλνοντας πληροφορίες όπως η μέση ταχύτητα, η ανύψωση, οι θερμίδες καίγονται και περισσότερο στην έξυπνη εφαρμογή smartphone Coros. Τέλος, μπορούν να ελέγχουν τον όγκο της μουσικής τους και να παρακάμπτουν τα κομμάτια με την έξυπνη απομακρυσμένη βάση για το ποδήλατο.

Εάν ο φίλος σας θέλει ένα ηχείο που μπορεί να γεμίσει ένα στούντιο γιόγκα με ήχο και να σηκωθεί στο νερό στην πισίνα, πηγαίνετε για το AOMAIS Sport II, ένα ισχυρό ηχείο Bluetooth με εντυπωσιακό ήχο και ευελιξία. Το ηχείο έχει βαθμολογία IPX7, που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί πλήρως σε ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά, ιδανικό για να τοποθετηθεί δίπλα στην πισίνα κατά τη διάρκεια κολύμβησης. Είναι επίσης dustproof, mudproof και rainproof, που σημαίνει ότι μπορούν να το πάρετε στο γήπεδο βόλεϊ ή να το αφήσετε έξω στο γήπεδο, ακόμη και αν φαίνεται ότι η βροχή είναι στην πρόβλεψη. Το ανθεκτικό και τραχύ εξωτερικό προστατεύει το ηχείο από κρούση.

Μπορούν να περιμένουν εξαιρετικό ήχο από ηχεία 20W και η δομή των κοιλοτήτων του μεγαφώνου ενισχύει την ακουστική για ένα βαθύ συντονισμένο μπάσο. Το Bluetooth 4.0 συνδυάζει τεχνολογία με κάθε έξυπνη συσκευή με ευκολία, ενώ ένας μίνι βύσμα ήχου 3,5 mm επιτρέπει επίσης τη σύνδεση με φορητούς υπολογιστές και τηλεοράσεις. Μια απλή φόρτιση και hands-free χειριστήρια καθιστούν αυτό το ηχείο εύκολο στη χρήση, το τέλειο δώρο για κάθε είδους αθλητές.

Το YouTube είναι γεμάτο με χιλιάδες ώρες εκκίνησης του GoPro, από σκιέρ που εκπέμπονται από ελικόπτερα σε εκδρομές με ράφτινγκ άσπρου νερού μέσα από πανέμορφα φαράγγια. Βοηθήστε κάποιον να συλλάβει τα δικά του επιθέματα με την αδρεναλίνη με το GoPro HERO5. Καταγράφει βίντεο σε εκπληκτική εικόνα 4K και φωτογραφίζει 12MP σε λειτουργίες single, burst και time lapse. Η προηγμένη σταθεροποίηση βίντεο και ο έλεγχος φωνής διασφαλίζουν ότι το footage έρχεται να αναζητά και να ακούγεται σαν επικό όπως θα έπρεπε, ενώ περισσότερες από 30 βάσεις GoPro επιτρέπουν στο χρήστη να προσαρμόζεται με οποιοδήποτε τρόπο ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους. Αυτό το βίντεο μεταφορτώνεται αυτόματα στο σύννεφο GoPro Plus, όπου μπορούν εύκολα να προβάλουν και να επεξεργαστούν τα footage τους για να μοιραστούν τα κοινωνικά μέσα. Πριν δημοσιεύσουν, μπορούν να δουν τις λήψεις τους στην ικανή σκηνή οθόνης αφής δύο ιντσών, ενώ ένα κουμπί ελέγχει και ενεργοποιεί τη δράση.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τις καλύτερες κάμερες δράσης που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .