Εκτυπωτής Epson Expression Home XP-420 Αναθεώρηση εκτυπωτή

Η κατώτατη γραμμή

Αν ψάχνετε για έναν κορυφαίο εκτυπωτή φωτογραφικών εκτυπωτών, ο εκτυπωτής μου Epson Expression Home XP-420 δείχνει ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το XP-420 απλά δεν πρόκειται να παράγει τον τύπο υψηλής ποιότητας εκτύπωσης που ένας φωτογράφος θα θέλει να δει από τη μονάδα του.

Αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια γρήγορη εκτύπωση των φωτογραφιών σας στο σπίτι και δεν χρειάζεστε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, το Epson XP-420 αξίζει να εξεταστεί, κυρίως λόγω της εξαιρετικά χαμηλής τιμής εκκίνησής του. Αυτός μπορεί να είναι ένας αξιοπρεπής εκτυπωτής εκκίνησης φωτογραφιών, αρκεί να χρησιμοποιείτε αξιοπρεπή ποιότητα χαρτιού και να κάνετε μικρές εκτυπώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η βαθμολογία μου για αυτόν τον εκτυπωτή βασίζεται αποκλειστικά στις δυνατότητες εκτύπωσης φωτογραφιών, έτσι ώστε η βαθμολογία να μην περιλαμβάνει πραγματικά τις λειτουργίες σάρωσης και αντιγραφής αυτού του μοντέλου, οι οποίες του προσδίδουν κάποια ωραία ευελιξία. Τελικά, το XP-420 δεν είναι απλώς ένας εκτυπωτής φωτογραφιών που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ενδιάμεσου ή προηγμένου φωτογράφου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ποιότητα εκτύπωσης

Η ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών της Epson Expression XP-420 δεν είναι πραγματικά χρήσιμη αν δεν χρησιμοποιείτε τη βέλτιστη ρύθμιση ποιότητας. Το σχέδιο ή η τυπική ποιότητα απλά δεν θα αποδώσει μια εικόνα που αξίζει να το χρησιμοποιήσετε, ακόμα και αν ψάχνετε απλά μια γρήγορη εκτύπωση. Στην πραγματικότητα, οι εκτυπώσεις πρόχειρης ποιότητας ή τυπικής ποιότητας ήταν κακές με έγγραφα κειμένου επίσης.

Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και καλή ποιότητα χαρτιού, καθώς το XP-420 θα προκαλέσει εμπλοκές χαρτιού εάν χρησιμοποιείτε χαρτί χαμηλής ποιότητας. Και αν θέλετε οποιαδήποτε χρηστικότητα από τις εκτυπώσεις φωτογραφιών σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ειδικό φωτογραφικό χαρτί.

Εκτέλεση

Επειδή η ποιότητα εκτύπωσης του Epson XP-420 είναι τόσο κακή για οτιδήποτε άλλο εκτός από την καλύτερη ποιότητα, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Και αυτό σημαίνει ότι αυτό το μοντέλο θα λειτουργήσει πολύ αργά, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους ειδικούς εκτυπωτές φωτογραφιών.

Μια ωραία πτυχή αυτής της μονάδας της Epson είναι το γεγονός ότι είναι εύκολος ο εκτυπωτής να εγκατασταθεί και να αρχίσει να χρησιμοποιεί. Και η ρύθμιση της σύνδεσης Wi-Fi είναι επίσης εύκολη στη χρήση.

Σχέδιο

Υπάρχουν πολλά ωραία πρόσθετα χαρακτηριστικά με το XP-420. Υπάρχει μια οθόνη LCD 2,5 ιντσών, η οποία είναι ιδανική για την εξέταση φωτογραφιών πριν την εκτύπωση τους, ακόμα και αν είναι λίγο μικρό. Θα μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα μνήμης μεγέθους SD για απευθείας εκτύπωση φωτογραφιών, έτσι ώστε η οθόνη LCD να είναι πρακτική. Δυστυχώς, δεν είναι οθόνη LCD αφής.

Η Epson έδωσε στο XP-420 μια σειρά κουμπιών ελέγχου στο μπροστινό μέρος της μονάδας, τα οποία βοηθούν στην εύκολη χρήση. Και υπάρχει μια επίπεδη επιφάνεια γυαλιού για να απλοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας σαρώσεων ή αντιγράφων.

Αυτή η μονάδα είναι αρκετά μικρή, γεγονός που την καθιστά πιθανό υποψήφιο για φοιτητή κολλεγίων που θέλει να κρατήσει έναν εκτυπωτή σε δωμάτιο dorm .