Το iPad αξίζει τον κόπο; Και μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει χρήματα;

Το iPad παρέμεινε το κορυφαίο tablet της αγοράς και με αυτόν τον τίτλο προσφέρεται μια κορυφαία τιμή. Αλλά είναι το iPad πραγματικά αξίζει την τιμή; Υπάρχουν σίγουρα φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω, με μερικά δισκία Android που διατίθενται για λιγότερο από $ 100. Και παρά τα δισκία που γίνονται τόσο χαραγμένα στην κουλτούρα μας, εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που τους παραιτούνται εντελώς υπέρ ενός φορητού υπολογιστή.

Πού ακριβώς το iPad πέφτει; Αξίζει πραγματικά; Θα ήθελα να πω, "Ναι, αξίζει σίγουρα, πάμε να το αγοράσω". Ή ακόμα, "Όχι, αγοράστε μόνο μια φθηνότερη συσκευή Android ή κολλήστε με το φορητό υπολογιστή σας". Αλλά όπως και με τις πιο δύσκολες ερωτήσεις, δεν υπάρχει απάντηση ενός μεγέθους.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον υπολογιστή σας με ένα iPad;

Το iPad μπορεί εύκολα να εκτελέσει τις περισσότερες από τις εργασίες που κάνουμε στον υπολογιστή μας. Με πολλούς τρόπους, το iPad είναι πραγματικά καλύτερο. Είναι πιο άνετα στον καναπέ από ένα φορητό υπολογιστή, πιο φορητό από μια επιφάνεια εργασίας και μας επιτρέπει να ελέγξουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ενημερώσουμε το Facebook, να περιηγηθείμε στο διαδίκτυο, να παίξουμε παιχνίδια, να διαβάσουμε βιβλία, να παρακολουθήσουμε ταινίες, να ακούσουμε το ραδιόφωνο Pandora, επιστολή στη μαμά και να μάθετε ποιος είναι ο ηθοποιός που μοιάζει εξοικειωμένος στην ταινία που παρακολουθούμε ανάμεσα στα πολλά άλλα καθήκοντα που συχνά εκτελούμε στον φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας μας.

Μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς τον φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας μας; Μπορεί. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά συνήθως βράζει κάτω από το εάν ή όχι είστε συνδεδεμένοι με οποιοδήποτε λογισμικό Windows ή Mac OS που δεν έχει ένα ισοδύναμο iPad.

Πρέπει πραγματικά να αντικαταστήσει το laptop σας για να σας εξοικονομήσει χρήματα; Με τίποτα. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει ακόμα να εκτελέσετε σε έναν υπολογιστή, το iPad μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα με (1) καθυστέρηση της ημέρας που θα αισθανθείτε επιτέλους την αναβάθμιση του υπολογιστή σας και (2) επιτρέποντάς σας να αγοράσετε ένα πολύ φθηνότερο PC όταν φτάσει τελικά εκείνη η μέρα.

Περισσότεροι τρόποι το iPad μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Υπάρχουν διάφοροι μικροί τρόποι με τους οποίους το iPad μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, το λιγότερο από τα οποία είναι το σχετικά φθηνό κόστος των εφαρμογών σε σύγκριση με το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Οι εφαρμογές στο iPad τείνουν να κοστίζουν οπουδήποτε από ένα δολάριο σε πέντε δολάρια και συχνά μπορούν να κάνουν τα ίδια καθήκοντα που μπορεί να χρειαστούν λογισμικό αξίας τριάντα με πενήντα δολάρια στον υπολογιστή σας για να επιτευχθεί.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παιχνίδια. Τα περισσότερα παιχνίδια σε μια κονσόλα κοστίζουν $ 60. Το νεότερο iPad Pro έχει έναν επεξεργαστή γραφικών που είναι τόσο ισχυρός όσο το XBOX 360 και τα παιχνίδια κοστίζουν μόνο μερικά δολάρια. Ο σκληρός gamer μπορεί να θέλει να κολλήσει με τις κονσόλες, αλλά για όσους μπορεί να είναι εξίσου ευχαριστημένοι με ένα Wii U όπως και ένα XBOX ONE, το iPad μπορεί να καταφέρει να εξοικονομήσει ένα δίκαιο χρηματικό ποσό.

Το iPad είναι επίσης μια μεγάλη πύλη για την κοπή του καλωδίου. Μεταξύ της ικανότητάς του να μεταδίδει ταινίες από υπηρεσίες όπως το Netflix και το Amazon Prime και τον αριθμό των εφαρμογών καλωδιακής και ραδιοφωνικής μετάδοσης όπως οι εφαρμογές ABC και CBS, το iPad μπορεί να είναι μια μεγάλη δεύτερη οθόνη, είτε κόβετε το καλώδιο είτε όχι.

Το iPad ενδέχεται να σας βοηθήσει να καθυστερήσετε την επόμενη αγορά smartphone σας. Συνηθίζαμε να φέρουμε φτηνά smartphones με το κόστος της συνδρομής μας, αλλά καθώς περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών μας επιτρέπουν να φέρουμε φθηνότερες συνδρομές εάν έχουμε αποπληρώσει το τηλέφωνό μας (είτε το αγοράζουμε εντελώς είτε απλά διατηρούμε ένα smartphone για περισσότερο από δύο χρόνια) iPad στο σπίτι μπορεί να κάνει το νεότερο smartphone στο μπλοκ μια ευκολότερη δαπάνη για να περάσει. Μετά από όλα, το iPad μπορεί να κάνει πολλά από τα ίδια πράγματα που κάνει το τηλέφωνό μας, όπως η αποστολή μηνυμάτων κειμένου και η πραγματοποίηση κλήσεων μέσω του FaceTime .

Αλλά τι γίνεται με αυτό το φθηνότερο εναλλακτικό Android;

Είναι εύκολο να δείτε πώς ένα tablet μπορεί να καταλήξει εξοικονομώντας χρήματα μακροπρόθεσμα. Heck, η δυνατότητα να διαβάσετε τόσες πολλές κλασικές βιβλία δωρεάν μπορεί να καταλήξει εξοικονομώντας τόσο πολύ χρήματα όσο τα έξοδα δισκίων. Αλλά χρειάζεστε πραγματικά ένα iPad για να απολαύσετε αυτές τις αποταμιεύσεις;

Το Android έχει περάσει πολύ από τα τελευταία χρόνια. Με πολλούς τρόπους, εξακολουθεί να παίζει το catch-up στο iPad, αλλά αυτό το χάσμα είναι σίγουρα πιο κοντά τώρα από ό, τι ήταν μερικά χρόνια πίσω. Αλλά το Android εξακολουθεί να έχει τα προβλήματά του, και φθηνά δισκία Android είναι συχνά αυτό ακριβώς: φθηνό.

iPad εναντίον Android: Ποιο tablet θα αγοράσει;

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα ενός tablet Android είναι ο αριθμός των εφαρμογών που εκτελούνται στο tablet, αλλά έχουν σχεδιαστεί για smartphone σε σύγκριση με τον αριθμό εφαρμογών iPad που έχουν σχεδιαστεί για την μεγαλύτερη οθόνη του iPad.

Αλλά ας μην ξεχάσουμε εντελώς την απόδοση. Το πρωτοποριακό iPad Mini 2 αξίας 249 δολαρίων θα τρέξει κύκλους γύρω από τα tablet Android που διατίθενται στην κατηγορία $ 50 - $ 150. Αυτό σημαίνει ότι το tablet τελικά θα διαρκέσει περισσότερο πριν αναγκαστείτε να αναβαθμίσετε. Αυτό το εξαιρετικά φθηνό tablet Android θα χρειαστεί να αναβαθμιστεί μετά από μερικά χρόνια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα tablet Android έχουν κακή απόδοση. Μόλις φτάσετε στο φάσμα των 200 δολαρίων, τα tablet Android μπορούν να είναι αρκετά ανταγωνιστικά. Αλλά αυτό το εύρος τιμών προσεγγίζει επίσης την τιμή ενός iPad.

Υπάρχουν επίσης τρόποι να αγοράσετε ένα iPad για φθηνότερη από την τιμή λιανικής πώλησης , όπως η αγορά μιας ανακαινισμένης μονάδας από την Apple. Το μεγάλο πράγμα για αυτά τα δισκία είναι ότι εξακολουθούν να καλύπτονται από την εγγύηση 1 έτους της Apple και μπορούν να σας εξοικονομήσουν οπουδήποτε από είκοσι έως εβδομήντα δολάρια.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος :? Μάθετε 29 πράγματα και η μέτρηση του iPad μπορεί να κάνει για σας .