Εισαγωγή κωδίκων εξαπατήσει με τα διεθνή πληκτρολόγια

Πώς να εισάγετε κωδικούς εξαπατήσει χρησιμοποιώντας πληκτρολόγια εκτός των ΗΠΑ

Στις σελίδες απατεώνων του υπολογιστή στην ιστοσελίδα μας, οι περισσότεροι από τους απατεώνες απαιτούν ένα συγκεκριμένο κουμπί που πρέπει να πατηθεί για να ενεργοποιήσετε μια εξαπατήσει, ή το πιο σημαντικό να φέρει επάνω την κονσόλα εξαπατήσει. Ποτέ δεν μου φάνηκε ότι σε μη αμερικανικά ή μη διεθνή πληκτρολόγια τα κουμπιά που αναγράφονται στις σελίδες εξαπάτησης μπορεί να μην λειτουργούν. Ωστόσο, η Carina Lundmark-Oquendo από τη Σουηδία με πληροφόρησε για τις λεπτομέρειες του σουηδικού πληκτρολογίου της, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε αυτή τη σελίδα για να απαριθμήσουμε τα πληκτρολόγια που δεν θα έχουν προβλήματα και τα πληκτρολόγια που μπορεί να χρειαστούν άλλα κουμπιά που πρέπει να πατηθούν.

Ποια πλήκτρα χρειάζονται;

Αν κοιτάξετε μερικές από τις απατεώνες PC θα παρατηρήσετε ότι η πλειοψηφία τους απαιτούν το πλήκτρο tilde να πατηθεί για να φέρει επάνω την κονσόλα εξαπατήσει. Αυτό δεν έχει τεθεί σε πέτρα, μερικά παιχνίδια χρειάζονται απλά ένα πλήκτρο άλφα για να πατηθεί, όπως το κουμπί Z. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σελίδες εξαπάτησης μας καθορίζουν ποιο κλειδί απαιτείται για τα αμερικανικά και τα αμερικανικά-διεθνή πληκτρολόγια.

Δώσε μου ένα παράδειγμα!

Ο Carina από τη Σουηδία έγραψε σχετικά με τους απατεώνες Oblivion , οι οποίοι απαιτούν να πατηθεί το πλήκτρο tilde ( ~ ) για να φορτώσετε την κονσόλα εξαπάτησης. Σε ένα πληκτρολόγιο των ΗΠΑ με 101 πλήκτρα, αυτό δεν είναι πρόβλημα, το κλειδί tilde βρίσκεται ακριβώς πάνω από το πλήκτρο TAB και ένα απλό πάτημα κάνει το τέχνασμα. Στο σουηδικό πληκτρολόγιο της Carina, ωστόσο (και πολλά άλλα), το πλήκτρο tilde βρίσκεται κοντά στο πλήκτρο Enter και δεν κάνει τίποτα για να φορτώσει την κονσόλα εξαπάτησης.

Τα καλά νέα είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα κλειδί που λειτουργεί. Όπως εξηγεί η Carina, είναι το κλειδί στην ίδια θέση με το κλειδί tilde στα αμερικανικά πληκτρολόγια. (το ακριβώς πάνω από το πλήκτρο TAB) Σε ένα σουηδικό πληκτρολόγιο, το σωστό κλειδί είναι αυτό που έχει τα σύμβολα ½ και § σε αυτό.

Παρακάτω είναι μια λίστα με πληκτρολόγια, με συγκεκριμένες λύσεις εάν χρειάζεται. Εάν δεν εμφανίζεται μια λύση, δοκιμάστε το κλειδί επάνω από το πλήκτρο TAB.

Πληκτρολόγια που δεν έχουν προβλήματα ή έχουν λύσεις
Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα πατώντας το πλήκτρο tilde ή το πλήκτρο πάνω από το πλήκτρο TAB με τα ακόλουθα πληκτρολόγια.

Πληκτρολόγια που μπορεί να έχουν θέματα και λύσεις αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί
Τα παρακάτω πληκτρολόγια μπορεί να έχουν προβλήματα πατώντας το πλήκτρο tilde και μια λύση δεν έχει επαληθευτεί για αυτό το άρθρο.