Πώς να παίξετε θρύλους τέρας

Το Monster Legends είναι ένα RPG για πολλούς παίκτες που μπορεί να παιχτεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας μέσω του Facebook καθώς και μέσω των εγγενών εφαρμογών Android και iOS του παιχνιδιού. Ενώ το βασικό gameplay του είναι απλό, χάρη σε έναν οδηγό περιήγησης που μπορεί να κρατήσει το χέρι σας κάθε βήμα του δρόμου, αν θέλετε, το Monster Legends προσφέρει πιο περίπλοκες και προκλητικές πτυχές.

Σε αυτό το άρθρο παρέχουμε μια επισκόπηση του τρόπου παιχνιδιού του δημοφιλούς MMO , από την οικοδόμηση του πρώτου βιότοπου σας στο να χτυπάτε την ομάδα σας εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο.

Ανάπτυξη του νησιού σας

Έτσι έχετε εισέλθει στον κόσμο των Monster Legends και είστε πρόθυμοι να χτυπήσετε το πεδίο της μάχης. Οχι τόσο γρήγορα! Προτού να μπορέσετε να σκεφτείτε ακόμη και τις μάχες, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε μια στρατιά θηραμάτων και, για να το ολοκληρώσετε, θα χρειαστεί πρώτα να αρχίσετε να κατασκευάζετε το δικό σας Monster Paradise.

Το νησί όπου ξεκινά το παιχνίδι είναι ουσιαστικά η βάση του σπιτιού σας και χρησιμεύει ως το κέντρο των δραστηριοτήτων για τη δημιουργία, τη διατροφή, την εκπαίδευση και την καλλιέργεια των τεράτων σας από χαριτωμένα μικρά νεογέννητα μέχρι ισχυρά ζώα έτοιμα να αναλάβουν όλους τους εχθρούς. Ένας Monster Master που ονομάζεται Pandalf θα σας χαιρετήσει όταν ξεκινήσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, περπατώντας σας μέσα από τα αρχικά βήματα για να ξεκινήσετε με το πρώτο τέρας σας. Είναι σημαντικό να προσέχετε αυτό το φασκόμηλο φασκόμηλο, καθώς θα θελήσετε να καταλάβετε πώς να εκτελέσετε αυτά τα καθήκοντα μόνοι σας. Συνιστάται επίσης να ακολουθήσετε τα δομημένα ορόσημα που ο Pandalf θέτει για εσάς μέχρι να φτάσετε αρκετά άνετα για να επιλέξετε το δικό σας μονοπάτι. Αυτά μπορούν να βρεθούν επιλέγοντας το κουμπί GOALS , το οποίο βρίσκεται κοντά στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Οικοδόμηση οικοτόπων: Τα τέρατα δεν μπορούν απλώς να περιπλανηθούν γύρω από το νησί σας άσκοπα, αφού χρειάζονται ένα μέρος για να ζήσουν που να ανταποκρίνεται στις ατομικές τους ανάγκες. Διάφορα ενδιαιτήματα μπορούν να αγοραστούν από το κατάστημα στο παιχνίδι για να τα φιλοξενήσουν, το καθένα προσαρμοσμένο σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο και ως εκ τούτου προορίζεται για συγκεκριμένες φυλές. Για παράδειγμα, ένα Firesaur χρειάζεται έναν Φωτιά Habitat για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί. Τα οικοσυστήματα πληρώνονται σε χρυσό και τα περισσότερα έχουν απαίτηση ελάχιστου επιπέδου. Μετά την αγορά ενός οικοτόπου πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο οικόπεδο στο νησί σας όπου μπορεί να κατασκευαστεί.

Τα τέρατα εκκόλαψης: Τα αυγά τέρας μπορούν να αγοραστούν μέσω του καταστήματος ή να αποκτηθούν με άλλα μέσα συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών ενεργειών. Όταν εξετάζετε τον κατάλογο των διαθέσιμων τεράτων στο κατάστημα, θα παρατηρήσετε ότι ο καθένας διαθέτει μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το πόσο σπάνιο είναι, πόσα έσοδα μπορούν να κερδίσουν ενώ στο νησί καθώς και ποιο είδος οικοτόπου απαιτείται. Μόλις αποκτηθεί ένα αυγό τοποθετείται αυτόματα στο Hatchery σας, όπου μπορείτε να επιλέξετε πότε θα αρχίσει η διαδικασία εκκόλαψης. Εάν το Hatchery είναι γεμάτο, το νέο αυγό σας θα τοποθετηθεί αντί να αποθηκευτεί. Αφού επιλέξετε να εκκολάψετε ένα αυγό, έχετε τη δυνατότητα είτε να πουλήσετε το νέο σας τέρας είτε να το τοποθετήσετε σε έναν συμβατό βιότοπο.

Καλλιέργεια Τροφίμων και Τροφίμων: Για να φτάσουν τα τέρατά σας και να γίνουν ισχυρότερα, πρέπει να τρώνε, και όσο μεγαλύτερα θα πάρουν όσο περισσότερο καταναλώνουν. Δυστυχώς η αγορά πακέτων τροφίμων από το κατάστημα μπορεί να είναι δαπανηρή, αφήνοντας σας με ένα σταθερό πεινασμένο θηρία και ένα άδειο πορτοφόλι. Αυτό είναι όπου έρχεται το αγρόκτημα εκκίνησης σας, διατίθεται για 100 χρυσά και μπορεί να αναβαθμιστεί όταν φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα. Στο αγρόκτημα σας μπορείτε να καλλιεργήσετε διαφορετικά είδη τροφίμων για πολύ πιο λογικό τέλος, με κάθε μπούσελ ή καλλιέργεια να πάρει ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα για να είναι έτοιμη. Μπορείτε ακόμη να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης εάν είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε με κάποιο επιπλέον χρυσό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να περάσετε μερικά χρυσά ή πολύτιμους λίθους ούτως ή άλλως, ωστόσο, καθώς αυξάνεται ο τύπος φαγητού που μπορεί να χρειαστείτε σε δεδομένη στιγμή δεν είναι πάντα μια επιλογή.

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι τύποι κτιρίων που μπορούν να αναπτυχθούν στο νησί σας, πολλοί από τους οποίους απαιτούν προχωρημένα επίπεδα και πολλά χρήματα. Μια πολύ χρήσιμη δομή που μπορεί να αγοραστεί αμέσως, όμως, είναι οι καλύβες των εργαζομένων. που ξεκλειδώνουν την ικανότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα.

Καθώς προχωράτε ως Master Monster, το αρχικό σας νησί δεν θα είναι πλέον αρκετά μεγάλο για να στεγάσει όλα τα ενδιαιτήματα, τα αγροκτήματα και άλλα κτίριά σας. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον νησιά, κάνοντας κλικ στο σύμβολο FOR SALE που βρίσκεται σε ακατοίκητες περιοχές και επιλέγοντας την επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Περιπέτειες χάρτες μάχες

Μόλις εκκολαφθείτε κάποια τέρατα και τα εξομαλύνετε λίγο, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη μάχη. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το πλήκτρο ATTACK , συνήθως τοποθετημένο στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε το χάρτη περιπέτειας .

Τώρα μεταφέρετε σε ένα νησί που περιέχει δέκα αριθμημένα σημεία προσγείωσης, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια μάχη όπου θα συναντηθείτε εναντίον ενός συνόλου εχθρών. Ελπίζοντας από την πάλη για αγώνα, καθώς γίνονται προοδευτικά σκληρές, το τελευταίο βήμα είναι να κατακτήσετε το αφεντικό του συγκεκριμένου νησιού.

Μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε την ομάδα σας πριν από κάθε μάχη , εισάγοντας διαφορετικά τέρατα από τα ενδιαιτήματά σας για καλύτερη αντιστοίχιση. Το Monster Legends χρησιμοποιεί ένα turn-based σύστημα μάχης, που σας προτρέπει να επιλέξετε μια δράση για κάθε κτήνος όταν είναι η σειρά τους. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια επίθεση ή θεραπευτική δεξιότητα, ένα ξόρκι, η χρήση ενός αντικειμένου ή ακόμα και ένα πέρασμα έτσι ώστε να μπορείτε να αναδημιουργήσετε κάποια αντοχή. Οι στρατηγικές αποφάσεις που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια κάθε στροφής καθώς και ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζετε την ομάδα σας πριν το πρώτο χτύπημα μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης ή απώλειας.

Καθώς αποκτάτε καλύτερη γνώση των ενεργειών που πρέπει να αναλάβετε σε ορισμένα σημεία, η ικανότητά σας ως Master Monster θα αυξηθεί αναλόγως, προετοιμάζοντάς σας για τις πιθανές αγωνιστικές απειλές για πολλούς παίκτες, οι οποίες θεωρούνται ευρέως ως το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Με κάθε θρίαμβο θα αποκτήσετε εμπειρία και πλούτη και καθώς μετακινείτε από νησί σε νησί οι αντίπαλοι γίνονται πιο σκληροί αλλά και οι ανταμοιβές. Παίρνετε ακόμη και να γυρίσετε έναν τροχό ρουλέτας μετά από κάθε νίκη για μια ευκαιρία σε πρόσθετα μπόνους συμπεριλαμβανομένων των αυγών τέρας, πετράδια και άλλα χρήσιμα καλούδια.

Εξερευνώντας τα μπουντρούμια

Αφού αποκτήσετε αρκετή εμπειρία για να φτάσετε στο Επίπεδο 8, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση μπουντρουμιών, όπου κάθε μάχη αποτελείται από τρεις γύρους αντί για ένα. Υπάρχουν πολλά μπουντρούμια, που ονομάζονται από το δικό τους αντίστοιχο είδος ανταμοιβής. Για παράδειγμα, το Rune Dungeon ανταμείβει τους νικητές με το Life, Stamina, Strength και άλλους τύπους rune που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά των τεράτων σας. Το Food Dungeon, εν τω μεταξύ, παρουσιάζει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες τροφής για τα θηρία σας.

Η πλοήγηση σε αυτά τα μπουντρούμια σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε μερικούς τρομερούς εχθρούς, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κίνδυνο εφ 'όσον η ομάδα τέρας σας είναι στην πρόκληση.

Έχετε περισσότερη διασκέδαση με το Multiplayer (PvP)

Ενώ είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις αυτά τα σόλο κομμάτια του Monster Legends, ο πραγματικός ενθουσιασμός έρχεται όταν φτάσεις στο Επίπεδο 10 και μπορείς να συμμετέχεις στις μάχες του παίκτη έναντι του παίκτη όπου έχεις εντολή να ρυθμίσεις την επίθεση PvP και αμυντικές ομάδες, ψάχνοντας για εχθρούς και επιλέγοντας φιλονικία.

Όχι μόνο οι παίκτες παλεύουν ο ένας τον άλλον σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν τις βαθμολογίες του Monster Legends και να κερδίσουν τα πρωταθλήματά τους, μπορούν επίσης να κλέψουν το χρυσό και το φαγητό από τον ηττημένο αντίπαλο ως πτώση της νίκης. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ή να χάσετε τρόπαια ως αποτέλεσμα των μάχες για πολλούς παίκτες.

Η στρατηγική και η προετοιμασία παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο PvP, οπότε πέλμα ελαφρά μέχρι να νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σκηνή.

Πώς να πάρετε το χρυσό και πολύτιμους λίθους

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο χρυσός και οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να αποκτηθούν με διάφορους τρόπους, όπως η νίκη των NPC και των πραγματικών εχθρών σας, καθώς και η απόκτηση κεφαλαίων από ασταθή τέρατα στους οικοτόπους τους. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να κερδίσετε πολύτιμους λίθους, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης διαφημιστικών βίντεο ή διαφημίσεων όταν σας ζητηθεί. Υπάρχουν επίσης χρόνοι όπου θα εμφανίζονται προσφορές από διαφημιζόμενους τρίτων μερών, οι οποίες περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση των ερευνών, την εγγραφή για υπηρεσίες κλπ., Προκειμένου να αποκτήσετε πετράδια ή άλλα αντικείμενα.

Το Monster Legends προάγει επίσης την αλληλεπίδραση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ιδιαίτερα στο Facebook, και ανταμείβει συχνά εκείνους τους παίκτες που επιλέγουν να μοιραστούν τα επιτεύγματά τους και την ενημερωμένη κατάσταση με τους πολύτιμους λίθους. Αν απλά δεν μπορείτε να περιμένετε ή δεν έχετε το χρόνο να κερδίσετε τους πολύτιμους λίθους σας με τον σκληρό τρόπο, οι αγορές στο παιχνίδι μπορούν να γίνουν με πραγματικά χρήματα μέσω του τμήματος Packs του καταστήματος.

Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές κατά την αναπαραγωγή του Monster Legends, διαβάστε το άρθρο του Top Ten Monster Legends Tips and Tricks .