Γιατί πρέπει να αγοράσετε παιχνίδια Android από Humble Bundle

Μην πάρετε μόνο τα παιχνίδια σας από το Google ή το Amazon

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Android σε σχέση με το iOS ειδικότερα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποκτήσετε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας από ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Εάν θέλετε παιχνίδια από το Amazon Appstore, με όλα τα freebies και τις προσφορές τους, αυτή είναι μια επιλογή. Και πολλά καταστήματα τρίτων, που συχνά προσφέρουν εφαρμογές και παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο Google Play, υπάρχουν επίσης. Ορισμένα καταστήματα για κατασκευαστές προσφέρουν αποκλειστικά και ειδικά. Αλλά ένας συγκεκριμένος πωλητής αξίζει την προσοχή - Humble Bundle.

Αυτό που κάνει το Humble Bundle είναι να πουλήσει πακέτα παιχνιδιών για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με μια τιμή που θέλετε-ό, τι θέλετε. Έτσι, πληρώνετε οποιοδήποτε ποσό, και να πάρετε πολλά παιχνίδια περιλαμβάνονται. Εάν πληρώνετε πάνω από το μέσο κόστος, τότε μπορείτε να πάρετε πολλά παιχνίδια - και για πακέτα διάρκειας 2 εβδομάδων, μπορείτε συχνά να λάβετε περισσότερα παιχνίδια, αφού η δέσμη έχει ζήσει για μια εβδομάδα. Για τους προγραμματιστές, το γάντζο είναι ότι, ενώ πωλούν παιχνίδια σε πολύ χαμηλότερη από την αγοραία αξία τους, τα αποζημιώνουν σε όγκο, πουλώντας σε ανθρώπους που δεν είχαν αγοράσει αλλιώς και ενδεχομένως να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για να βοηθήσουν στην πώληση μελλοντικών τίτλων.

Έτσι, ο μεγάλος λόγος για να ελέγξετε αυτά τα πακέτα είναι ότι συχνά μπορείτε να πάρετε αρκετά μεγάλα παιχνίδια σε πολύ χαμηλή τιμή - ακόμη και ένα δολάριο ή δύο δίχτυα σας αρκετά καλά παιχνίδια, και αγοράζοντας μέχρι το μέσο όρο σας συχνά δίχτυα μέχρι μια ντουζίνα μεγάλη παιχνίδια σε μια δέσμη. Αυτό είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να πάρετε στο παιχνίδι, όταν παίρνετε ένα καλό Humble Bundle. Είναι η πιο γνωστή εταιρεία πακέτων, και έχουν τα καλύτερα παιχνίδια. Ορισμένα άλλα καταστήματα προσφέρουν την περιστασιακή δέσμη παιχνιδιών Android, αλλά το Humble θεωρείται ευρέως από τους προγραμματιστές ως η καλύτερη απόδοση της επένδυσης όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που ελέγχουν τις δέσμες.

Δεν υποστηρίζετε μόνο το Humble και τους προγραμματιστές παιχνιδιών αγοράζοντας σε μια δέσμη - μέρος των εσόδων σας πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις εξαρτώνται από το πακέτο και ποιοι επιθυμούν να υποστηρίξουν οι εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα για το πακέτο, αλλά εσείς μπορείτε να επιλέξετε να υποστηρίξετε μόνος σας ορισμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Και μπορείτε να επιλέξετε τη διάσπαση μεταξύ προγραμματιστών, φιλανθρωπικών οργανώσεων και Humble.

Οι δέσμες περιλαμβάνουν μερικές φορές παιχνίδια μόνο για το Android, συμπεριλαμβανομένων μερικών παιχνιδιών που συνήθως είναι ελεύθερα για παιχνίδι, αλλά περιλαμβάνονται σε αποκλειστικά premium παιχνίδια ή με περιεχόμενο που μπορεί να ληφθεί υπόψη για λήψη. Ορισμένα από αυτά τα πακέτα αφορούν desktop και Android, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε εκδόσεις του παιχνιδιού για τον υπολογιστή σας και τη συσκευή σας Android.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε είναι ότι τα παιχνίδια Android της Humble προσφέρονται ως DRM-free. Ενώ κάποιος πιθανότατα δεν πρέπει να περιμένει το Google να αναδιπλώνεται ως εταιρεία οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, μεμονωμένοι προγραμματιστές ίσως κάποια στιγμή να τραβήξουν παιχνίδια από καταστήματα ή να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, καθώς το Google Play έχει $ 99 ανά έτος προγραμματιστή. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το να είσαι σε θέση να έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια στα οποία κατέβαλε καλά χρήματα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε τους.

Δυστυχώς, η Humble έχει σταματήσει να προσφέρει τη δέσμη των δύο εβδομάδων Android. Οι δέσμες με Android θα εξακολουθούν να συμβαίνουν, επομένως το καλύτερο στοίχημά σας είναι να παρακολουθείτε για Humble Bundles με PC και Android ή το περιστασιακό Humble Bundle για Android. Οι τελευταίες δέσμες είναι μόνο για το Android, μπορεί να περιλαμβάνουν το περιστασιακό παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών, αλλά επικεντρώνονται σε τίτλους που αφορούν μόνο το Android.

Παρακολουθήστε το Humble Store επίσης. Υπάρχουν δύο λόγοι: ο ένας είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε εκδόσεις για PC κάποιων παιχνιδιών μαζί με τις εκδόσεις Android. Παρόλο που μπορεί να μην εξοικονομείτε χρήματα και ίσως να πληρώνετε περισσότερα, η ευελιξία μπορεί να αξίζει τον κόπο αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι στο σπίτι και εν κινήσει. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να συγκρίνετε τα γραφικά της Anomaly 2 στο Android με έναν καλό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, για παράδειγμα. Ο άλλος λόγος είναι ότι το Humble Store πραγματοποιεί τακτικές πωλήσεις σε παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε ειδικές εκπτώσεις σε σύγκριση με το Google Play. Επιπλέον, υπάρχει η όλη φιλανθρωπική γωνία που πρέπει να θυμάστε - το 10% όλων των αγορών Humble Store πηγαίνετε στην φιλανθρωπία που επιλέγετε.

Το μεγάλο μειονέκτημα για όλα αυτά είναι ότι εξαπλώνετε τις αγορές σας σε ένα άλλο κατάστημα σε σύγκριση με το Google Play ή ακόμα και το Amazon Appstore. Όμως, η εφαρμογή Humble, που δεν διατίθεται πλέον στο Google Play, κάνει καλή δουλειά στον εντοπισμό των εφαρμογών που κατέχετε. Και επειδή τα παιχνίδια που πωλούνται από το Humble είναι χωρίς DRM, μπορείτε να τα υποστηρίξετε μόνοι σας. Παρόλα αυτά, το Android χειρίζεται πολύ καλά τις αυτόματες ενημερώσεις και είναι πιθανό οι προγραμματιστές να παραμελούν να ενημερώσουν το Humble builds, ειδικά αν ήταν σε μια δέσμη μία φορά, σε αντίθεση με την τακτική πώλησή τους.

Ανεξάρτητα από τα μειονεκτήματα, η αξία που έχετε στα ποιοτικά παιχνίδια που παίρνετε από την αγορά σε Humble Bundles είναι τεράστια. Παρακολουθείτε τον ιστότοπό τους κάθε εβδομάδα - τα κανονικά πακέτα συνήθως ενημερώνονται κάθε Τρίτη, εβδομαδιαία πακέτα αργότερα την εβδομάδα - καθώς δεν γνωρίζετε ποτέ πότε θα φτάσει η επόμενη δέσμη Android δολοφόνων.