Η πιο μακροχρόνια αναθεώρηση της Ranko Tsukigime

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με ένα κάθισμα

Τα πρώτα δέκα λεπτά της μακρύτερης ημέρας του Ranko Tsukigime δεν με πείρισαν. Στην πραγματικότητα, κάθισα τον ελεγκτή κάτω και έγραψα το παιχνίδι λίγο περισσότερο από ένα άλλο copycat scrolling platformer, με τίποτα να μου προσφέρει πέρα ​​από τα ίδια ακριβώς πράγματα που είχα δει σε άλλους, παρόμοιους τίτλους.

Αλλά γύρω από το χρόνο παρατήρησα ότι οι εχθροί στην περιοχή μου εκρήγνυαν με ζωντανές αναδύσεις χρώματος με τρόπο που προκάλεσε μερικά από τα αγαπημένα μου βιντεοπαιχνίδια, συνειδητοποίησα ότι έπαιζα για περίπου είκοσι λεπτά. Ήθελα να πιέσω. Δεν υπήρχε κανένα τέλος για μένα καθώς έβγαζα στα δεξιά της οθόνης ως Ranko, αρνούμενος να σταματήσω να παίζω. Θα ολοκληρώσω το παιχνίδι στην ίδια αυτή συνεδρίαση.

Έτσι έκανα, και περίπου δύο ώρες αργότερα οι πιστώσεις έλαμπαν. Ήμουν φουσκωμένος από το πόσο κοντά σε ένα παιχνίδι κάτι που τιτλοφορήθηκε "Η μακρύτερη μέρα" στην πραγματικότητα ήταν. Όμως, το τμήμα βίντεο του παιχνιδιού Short Peace ή μια σειρά σορτς anime και μια συνεργασία που περιλαμβάνει το Goichi Suda, ο ατελείωτος αυτός δρομέας που συνδέεται με την πλατφόρμα καλοσύνη μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε γλυκό γλυκό γλυκό που δεν μπορούσα να απομακρυνθώ.

Όπως Ranko, μέσα από ένα καλό μέρος του παιχνιδιού που τρέχετε απλά όσο πιο γρήγορα μπορείτε από τις παράξενες σκιερές δυνάμεις που στοχεύουν να σας τραβήξουν. Αν σε αγγίζουν τόσο πολύ, έχει τελειώσει το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μπορεί να θεωρηθεί ως μια ατελείωτη ακολουθία κυνηγίου, εκτός από τα σημεία ελέγχου που τοποθετούνται μόνο γύρω από τη μέση.

Εάν δεν το χτυπήσετε, σας στέλνετε πίσω στην αρχή. Απλά συνεχίζετε να τρέχετε προς τα εμπρός, πηδώντας πάνω από τα εμπόδια, ολισθαίνοντας διαμέσου των ρωγμών και κερδίζοντας ταχύτητα καθώς ανεβείτε στο τέλος του επιπέδου. Εάν τα σκιερά χέρια φτάσουν σε εσάς, μπορείτε να τα πυροβολήσετε για να τα κρατήσετε σε απόσταση, αλλά αυτό είναι μόνο αν μπορείτε να κρατήσετε τα αποθέματά σας πυρομαχικών επάνω. Είναι ένας συνεχής αγώνας ανάμεσα στο να παρακολουθείτε πού πηγαίνετε μπροστά σας, εξασφαλίζοντας ότι είστε ένα βήμα μπροστά από τους δαίμονες και κοιτάζοντας μπροστά σας ανά πάσα στιγμή. Όταν αποτύχετε, είστε παράξενα υποχρεωμένοι να επιστρέψετε και να συνεχίσετε.

Είναι πολύ διαφορετικό από ό, τι έχω παίξει ποτέ σε αυτό το θέμα, ειδικά κατά τα τελευταία στάδια, τα οποία σπρώχνουν σε μερικά παράξενα fests pixel και τους αγώνες Luchador καθώς και ένα τεράστιο corgi που θέλει να σας καταβροχθίσει. Ναι, το διάβασες σωστά. Δεν έχει πολλή νόημα όταν βλέπετε τα μεμονωμένα μέρη, αλλά μαζί δημιουργεί ένα ενδιαφέρον μίγμα που θα θέλετε να δώσετε μια γεύση.

Η πλήρης και αχαλίνωτη παράξενη ζωή του είναι αναζωογονητική με τρόπο που θα σας βάλει στη θέση σας μέχρι να το δοκιμάσετε πλήρως. Και ενώ οι διάφορες σκηνές anime cut της μπορεί να είναι ένα χτύπημα που προκαλεί λίγο σε σύγκριση με το πραγματικό προϊόν, το παιχνίδι ως σύνολο αξίζει να καθίσει και να ολοκληρώσει σε μια συνεδρία αν μπορείτε, για να πάρει την πλήρη επίδραση. Και θα θελήσετε απολύτως να - αυτός είναι ένας τίτλος "από το τείχος" που θα θέλετε να nab ή να παίξετε σε ένα φίλο του. Είναι πραγματικά αξίζει να παίζετε παρά τον εαυτό της. Η μακρύτερη μέρα της Ranko Tsukigime είναι μια συναρπαστική εμφάνιση του παιχνιδιού, και σίγουρα πρόκειται να εμφυτευτεί μέσα στη μνήμη σας.