Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος για παλαιότερες εκδόσεις MS Office

Βρείτε χαμένα κλειδιά προϊόντος για τα Microsoft Office 2003, XP, 2000 και 97

Η απώλεια ενός κλειδιού προϊόντος είναι σύνηθες, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πιθανότατα να χαθεί μετά από όλο αυτό το διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό ήταν αυτές οι εκδόσεις του Microsoft Office δημοφιλείς.

Το Γραφείο 97 βγήκε το 1996 για λόγους καλής θέλησης! Ακόμη και η νεώτερη έκδοση για την οποία μιλάω σε αυτό το σεμινάριο, το Microsoft Office 2003, βγήκε - το μαντέψατε - το 2003. Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν .

Έτσι, δεν υπάρχει κρίση εδώ. Τα παλιά πράγματα χάνουν. Ευτυχώς, εφ 'όσον αυτή η παλιά έκδοση του Office εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένη ή τουλάχιστον πρόσφατα, ίσως έχετε τύχη.

Όλες αυτές οι εκδόσεις του Office αποθηκεύονται τα κλειδιά προϊόντων τους στο μητρώο των Windows , σε ένα συγκεκριμένο κλειδί μητρώου . Το αποθηκευμένο κλειδί προϊόντος είναι κρυπτογραφημένο, αλλά ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών μπορεί να χειριστεί αυτό το ζήτημα, παρέχοντας το πραγματικό κλειδί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επανεγκατάσταση του Office.

Σημείωση: Αυτή η διαδικασία λειτουργεί για οποιεσδήποτε από τις διάφορες εκδόσεις πακέτων του Microsoft Office 2003 , XP , 2000 ή 97 , καθώς και εάν έχετε εγκατεστημένο μόνο ένα ή μερικά από τα προγράμματα της σουίτας, όπως το Word , το PowerPoint κ.λπ.

Πώς να βρείτε το κλειδί προϊόντος του Office 2003, XP, 2000 ή 97

  1. Κατεβάστε το Thing Keyfinder . Αυτό είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα εντοπίσει αυτόματα και θα αποκρυπτογραφήσει το κλειδί προϊόντος στην παλαιότερη έκδοση του Office.
    1. Σημείωση: Τα περισσότερα δωρεάν προγράμματα εντοπισμού κλειδιών θα βρουν το κλειδί προϊόντος σε οποιαδήποτε από αυτές τις παλαιότερες εκδόσεις του Office, αλλά βρήκα ότι το Keyfinder Thing είναι το πιο συνεπές. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο στη χρήση, πιο εύκολο από μερικούς από τους υπόλοιπους στον κατάλογο στον οποίο μόλις συνδεθώ.
  2. Ανοίξτε το αρχείο ZIP που μόλις κατεβάσατε και, στη συνέχεια, εκτελέστε το αρχείο που ονομάζεται KeyFinderThing.exe (είναι το μόνο στο αρχείο) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
  3. Περπατήστε στην εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο όταν είναι απαραίτητο και αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης όταν σας ζητηθεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Προσαρμοσμένη εγκατάσταση (προχωρημένη) αν σας δοθεί η επιλογή, αποεπιλέγοντας όλα τα επιπλέον, περιττά στοιχεία που συνοδεύουν το Keyfinder Thing.
  4. Επιλέξτε να ξεκινήσετε το Keyfinder Thing μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση και, στη συνέχεια, αποδεχτείτε τις υποδείξεις επιβεβαίωσης που ενδέχεται να εμφανιστούν, εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα.
  5. Περιμένετε ενώ το Keyfinder Thing σαρώνει το μητρώο, εντοπίζει το κλειδί προϊόντος για την έκδοση του Microsoft Office και στη συνέχεια εμφανίζει αυτά τα κλειδιά σε εσάς.
  1. Το κλειδί προϊόντος του Microsoft Office θα εμφανίζεται με σαφήνεια και θα έχει μήκος 25 χαρακτήρων.
    1. Καταγράψτε το κλειδί προϊόντος κάπου όπου δεν θα το χάσετε ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αρχείο> Εξαγωγή πλήκτρων> Αρχείο κειμένου για να αποθηκεύσετε το κλειδί σε ένα αρχείο TXT για την ευκολότερη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά υπάρχει επίσης μια επιλογή αποθήκευσης του κλειδιού MS Office σε ένα αρχείο HTML . Μια άλλη επιλογή είναι να αντιγράψετε το κλειδί προϊόντος σε ένα ασφαλές πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ώστε να θυμάστε πού βρίσκεται.

Συμβουλές & amp; Περισσότερες πληροφορίες

Εάν το Keyfinder Thing δεν λειτούργησε, προσπαθήστε με όλα τα μέσα να δοκιμάσετε ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών. Αυτά τα προγράμματα αλλάζουν και ενημερώνονται σε τακτική βάση και λαμβάνοντας υπόψη πόσο παλιές είναι ορισμένες από αυτές τις εκδόσεις του Office, η υποστήριξη ενδέχεται να αποσυρθεί.

Εκτός από αυτό, όμως, έχετε μείνει στην αγορά ενός ολοκαίνουργιου αντιγράφου του Microsoft Office. Θα πρέπει αναμφίβολα να επιλέξετε μια νεότερη έκδοση του Office επειδή η παλαιότερη έκδοση σας πιθανώς δεν είναι πια διαθέσιμη.

Αγοράστε το Microsoft Office στο Amazon

Επίσης, ως δελεαστικό, όπως μπορεί να είναι όταν διαβάζετε σχετικά με αυτά αλλού, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν κλειδί εγκατάστασης του Office που ίσως βρείτε σε κάποιες ιστοσελίδες ή κάντε λήψη ενός από αυτά τα εργαλεία γεννήτριας πλήκτρων που έχουν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό . Και οι δύο επιλογές είναι παράνομες.

Νεότερες εκδόσεις του Microsoft Office

Ενώ η παραπάνω διαδικασία θα λειτουργήσει καλά για το Microsoft Office 2010 ή το 2007, υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα που κάνει καλύτερη δουλειά.

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος του Microsoft Office 2010 ή 2007 για αυτό το σεμινάριο.

Τα Microsoft Office 2016 και 2013 είναι διαφορετικά ζώα εντελώς. Η Microsoft εγκατέλειψε την αποθήκευση ολόκληρου του κλειδιού προϊόντος του Office στο μητρώο ξεκινώντας από το Office 2013, καθιστώντας λίγο πιο δύσκολη την εύρεση ενός χαμένου αριθμού προϊόντος για το Office 2016 ή το 2013.

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος Microsoft Office 2016 ή 2013 για βοήθεια.