Το 8 Best Projector Mounts να αγοράσει το 2018

Έχουμε τα καλύτερα για όλους τους τύπους προβολέων

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τελικά το σπίτι όνειρό σας, να δημιουργήσετε μια αίθουσα συσκέψεων στο γραφείο για τηλεδιάσκεψη ή να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον για μια ειδική εκδήλωση, ο βιντεοπροβολέας μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα. Ένας καλός βιντεοπροβολέας πρέπει να είναι ανθεκτικός, εύκολος στην εγκατάσταση και αρκετά ευπροσάρμοστο για να φιλοξενεί διάφορους τύπους ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς να συνωστίζεται υπερβολικά ο χώρος. Ελέγξτε τις επιλογές κλίσης, πανοραμίδας και περιστροφής για κάθε στήριξη, για να ξέρετε πώς θα μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία της εικόνας. Η λίστα που ακολουθεί έχει κάποιες εξαιρετικές επιλογές για να ξεκινήσετε.

Αυτή η γενική βάση προβολέα κερδίζει την επιλογή μας για το καλύτερο συνολικά. Κατασκευασμένο από συμπαγές χάλυβα, αυτή η ανθεκτική βάση διαθέτει προβολείς βάρους έως 30 κιλά και ταιριάζει με τους περισσότερους προβολείς στην αγορά, οπότε δεν χρειάζεται να τονίζετε τη συμβατότητα. Το σύστημα στήριξης χαμηλού προφίλ διατηρεί τον προβολέα σας μόλις έξι ίντσες από την επιφάνεια της οροφής και έρχεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, οπότε λειτουργεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον home theater ή γραφείου. Με κλίση 15 μοιρών, περιστροφή 15 μοιρών και περιστροφή 360 μοιρών, αυτό το στήριγμα μεγιστοποιεί τις επιλογές γωνίας προβολής με πολύ λογικό κόστος. Η συναρμολόγηση είναι γρήγορη και το υλικό τοποθέτησης περιλαμβάνεται με την αγορά.

Αν χρειάζεστε μια εξαιρετικά απλή επιλογή εγκατάστασης για τη βάση προβολής, το Amer Universal Projection Mount είναι αυτό για εσάς. Διαθέτει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο που διαθέτει ενισχυμένη πλάκα από χάλυβα και κεφαλή τοποθέτησης από λευκό χυτό αλουμίνιο που αντικατέστησε πραγματικά ένα πλατύ πλακόστρωτο πλακίδιο οροφής δύο ποδιών. Αυτός ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός αντικαθιστά ένα πρότυπο κεραμίδι οροφής 2 '× 2'. Αυτή η ανθεκτική βάση προβολέα μπορεί να υποστηρίξει προβολείς έως 30 κιλά και η κεφαλή τοποθέτησης έχει μοναδικό σχεδιασμό που αποσκοπεί στην εξάλειψη της θερμότητας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας προβολέα. Η χαλύβδινη πλάκα διαθέτει χρήσιμες εγκοπές και καλύμματα για δύο στάνταρ εξόδους - πολύ χρήσιμο αν χρειάζεται να τοποθετήσετε πρόσθετο εξοπλισμό ή αξεσουάρ.

Το στήριγμα προβολής Peerless Precision Gear Universal είναι το καλύτερο σας στοίχημα για εξαιρετικά μεγάλους ή μεγάλους προβολείς. Ο καθολικός αραχνοειδής προσαρμογέας αράχνη είναι σε θέση να κρατήσει τους προβολείς μέχρι ένα επιβλητικό βάρος 50 κιλά. Οι πελάτες προτιμούν τις προ-συναρμολογηθείσες υποδοχές πρόσβασης και οριζόντιου κλειδιού που διευκολύνουν τη γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. Ακόμη καλύτερα, ο σχεδιασμός που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαθέτει δύο κουμπιά ρύθμισης για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την τέλεια ευθυγράμμιση της προβολής απλά περιστρέφοντας τα κουμπιά. Ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθάει στη διάρρηξη των καλωδίων προβολέων, ενώ η βάση παρέχεται με όλο το υλικό που χρειάζεστε για εγκατάσταση, καθώς και μια πενταετή εγγύηση.

Εάν χρειάζεστε ένα επεκτάσιμο στήριγμα προβολέα για το σπίτι ή το γραφείο σας, ελέγξτε το VIVO Universal Extendable Mounting Mount. Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες ταιριάζουν με τους περισσότερους προβολείς στην αγορά και χάρη στα ανθεκτικά χαλύβδινα υλικά, το στήριγμα μπορεί να χωρέσει έως και 30 λίβρες σε βάρος. Η εύκολη συναρμολόγηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη με κλίση 15 μοίρες, περιστροφή 15 μοιρών και περιστροφή 360 μοιρών, αλλά το πραγματικό σημείο πώλησης για αυτό το στήριγμα είναι το τηλεσκοπικό σύστημα ρύθμισης ύψους που επεκτείνει τον προβολέα από 15 ίντσες σε 23 ίντσες από μια επίπεδη επιφάνεια οροφής. Αυτή η βάση έρχεται σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, έτσι μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με την αισθητική του χώρου σας και το υλικό τοποθέτησης που περιλαμβάνεται με την αγορά.

Με διαστάσεις 4,41 x 4,41 x 4,02 ίντσες, το Epson Universal Projection Mount είναι μικρό αλλά ανθεκτικό. Ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ και το μικρό μέγεθος του καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερα δωμάτια και η γενική διεπαφή ταιριάζει με τους περισσότερους προβολείς στην αγορά. Επιλέξτε από τις πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της οροφής, για να καλύψετε τις ανάγκες του χώρου σας. Οι πελάτες λένε ότι είναι εύκολο να εγκατασταθεί, δίνει μια σαφή, τραγανή εικόνα και παρέχει εύκολη πρόσβαση λαμπτήρων και φίλτρων για τους περισσότερους προβολείς. Η βάση σάς επιτρέπει να ελέγχετε ανεξάρτητα το ρολό, το βήμα και την περιστροφή του συγκροτήματος για μέγιστες επιλογές ρύθμισης προβολέα.

Αν χρειάζεστε να τοποθετήσετε τον προβολέα σας σε ένα δωμάτιο με ψηλά ταβάνια, το Monoprice Projector Ceiling Mount μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ο ρυθμιζόμενος πόλος σε αυτό το στήριγμα μπορεί να επεκταθεί σε 36 ίντσες, να μπορεί να κυρτή και κλίση κατά 30 μοίρες κάθε φορά και να περιστρέφεται 360 μοίρες, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη γωνία εικόνας ακόμη και αν έχετε οροφές υψηλότερα από 12 πόδια. Αυτή η βαρύς βάση στήριξης υποστηρίζει προβολείς βάρους έως 50 λίβρες και συνοδεύεται από πλήρως τοποθετημένο υλικό τοποθέτησης για εύκολη εγκατάσταση. Ο βραχίονας του προβολέα είναι εύκολος να αποσπαστεί από τον ρυθμιζόμενο πόλο, αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλες τοποθεσίες.

Ίσως να έχετε ένα θολωτό ή διακοσμητικό ανώτατο όριο, ή ίσως έχετε έναν μεγάλο ανεμιστήρα οροφής που μπερδεύεται. Όποια και αν είναι η αιτία, αν προτιμάτε να τοποθετήσετε τον προβολέα σας από έναν τοίχο αντί για μια οροφή, το Elitech Projector Wall Mount είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το στερεό χαλύβδινο στήριγμα κρατά προβολείς βάρους έως 25 κιλά και είναι συμβατό με τους περισσότερους προβολείς στην αγορά. Η τοποθέτηση σε τοίχο παρέχει πολλή ευελιξία στην τοποθέτηση. ο τηλεσκοπικός βραχίονας της βάσης μπορεί να επεκταθεί από τον τοίχο από 40,8 ίντσες έως 56,5 ίντσες και ο προβολέας μπορεί να γέρνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω 30 μοίρες ή περιστρέφεται 360 μοίρες. Καλύτερα όμως, εάν διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μια τοίχο, παρέχεται με εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Η οροφή προβολής φιλική προς τον προϋπολογισμό από το Mount-It! είναι η κορυφαία επιλογή για μικρούς προβολείς. Αυτή η βάση έχει ένα καθολικό σχέδιο που συνοδεύεται από τέσσερις πλήρως ρυθμιζόμενους βραχίονες, οι οποίοι είναι αποσπώμενοι αν έχετε έναν προβολέα που απαιτεί λιγότερα από τέσσερα σημεία στήριξης. Αν και αυτή η βάση είναι στην μικρότερη πλευρά, κατασκευάζεται από χάλυβα ψυχρής έλασης βαρέως τύπου και μπορεί να χωρέσει έως και 44 κιλά. Είναι κάπως λιγότερο ευέλικτο από ό, τι άλλοι σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά εξακολουθεί να έχει λειτουργία κλίσης 15 μοιρών και επιτρέπει και 8 βαθμούς ρύθμισης κυλίνδρων. Με μια πλάκα τοποθέτησης οροφής που μετράει μόνο 4 x 4 ίντσες και η ίδια η βάση που μετρά μόνο 5,1 ίντσες σε ύψος, αυτή η βάση δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .