Τα καλύτερα συστήματα οικιακού κινηματογράφου για σπουδαστές κολλεγίων

Η μετάβαση στο κολλέγιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε πίσω την ψυχαγωγία στο σπίτι σας. Φυσικά, έχετε το Android, το iPhone, το tablet ή το φορητό σας υπολογιστή που μπορούν να μεταφέρουν ή / και να αποθηκεύουν μουσική και βίντεο, αλλά όταν επιστρέφετε στο dorm, διαμέρισμα ή ομαδικό σας σπίτι μετά από μια μακρά μέρα μαθήματα - είναι υπέροχο να κτυπήστε πίσω σε μια άνετη καρέκλα ή καναπέ και απολαύστε μια μεγάλη διασκέδαση σε ένα καλό σύστημα τηλεόρασης και ήχου.

Ελέγξτε μερικές εξαιρετικές επιλογές τηλεόρασης για φοιτητές που είναι ιδανικοί για ένα μικρό διαμέρισμα, κοιτώνα ή ομαδική κατοικία. Αν ξεκινάτε από την αρχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο σύστημα με βάση τις προτάσεις μου ή απλά να επιλέξετε ένα ή δύο προϊόντα για να γεμίσετε τα κενά που μπορεί να έχετε.

Vizio D32-D1 32-ιντσών 1080p Smart TV

Vizio D32-D1 32-ιντσών 1080p Smart TV. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Προφίλ προϊόντος των τηλεοράσεων της σειράς Vizio D-series

Εάν είστε φοιτητής που ζει σε ένα dorm - Μην φοβάστε, μπορείτε ακόμα να έχετε μια μεγάλη τηλεόραση που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας ρύθμισης του Vizio D32-D1. Έρχεται με ένα μέγεθος οθόνης 32 ιντσών, αυτό το σετ θα πρέπει να ταιριάζει άνετα σε ένα δωμάτιο dorm, και, στην πραγματικότητα, εάν έχετε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή που έχει έξοδο HDMI, και με αυτό το σετ 1080p εγγενή ανάλυση οθόνης, μπορείτε να έχετε Κάνει διπλή λειτουργία ως οθόνη υπολογιστή.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στην πλευρά ψυχαγωγίας της τηλεόρασης, αυτό το σετ παρέχει πολλές δυνατότητες που θα κάνουν κάθε φοιτητή κολεγίου ευτυχισμένο.

Για παράδειγμα, εκτός από την ανάλυση οθόνης 108p, μέγεθος μικρού αλλά αρκετά μεγάλου μεγέθους οθόνης και συνδεσιμότητα HDMI, το σετ περιλαμβάνει επίσης οπίσθιο φωτισμό Full Array, ο οποίος παρέχει σταθερά επίπεδα μαύρου σε ολόκληρη την οθόνη - αυτό σημαίνει καλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανό χρώμα.

Επιπλέον, το σετ αυτό έχει συνδεσιμότητα Ethernet και Wifi και παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες streaming μέσω της πλατφόρμας Vizio Internet Apps Plus.

Φυσικά, με τις εισόδους HDMI, καλώδιο και AV, μπορείτε να συνδέσετε το DVD ή Blu-ray Disc player, καλώδιο καλωδίων και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Pyle PSBV600BT Βάση κυμάτων

Βάση κυματομορφών Pyle Audio PSBV600BT. Εικόνα παρέχεται από την Pyle Audio

Ανασκόπηση - Προφίλ φωτογραφιών

Οι περισσότερες τηλεοράσεις αυτές τις μέρες παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας και πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, τα οποία παρέχουν μια καλή εμπειρία προβολής - αλλά όταν πρόκειται για ποιότητα ήχου, αυτά τα ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης απλά δεν το κόβουν. Η λύση είναι μια σύνδεση με ένα εξωτερικό σύστημα ήχου και η ευκολότερη επιλογή είναι μια μπάρα ή μια βάση ήχου.

Σε πολύ προσιτή επιλογή είναι το Pyle PSBV600BT. Πρόκειται για ένα αυτόνομο σύστημα 2.1 καναλιών που διαθέτει συνδέσεις ήχου για την τηλεόραση και άλλα εξαρτήματα (συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου Bluetooth για ροή ήχου από συμβατές φορητές συσκευές) και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας στην κορυφή - χώρος. Περισσότερο "

Vizio SB2920x γραμμή ήχου

Vizio SB2920x-C6 γραμμή ήχου. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Εάν ζείτε σε ένα κοιτώνα (ή ένα μικρό διαμέρισμα), μια άλλη καλή επιλογή για να ενισχύσετε την ποιότητα ήχου της τηλεόρασής σας είναι η γραμμή ήχου Vizio SB2920x.

Αυτό που κάνει μια καλή επιλογή είναι ότι είναι μικρό (29-ίντσες ευρύ) και πολύ φθηνή (λιγότερο από $ 99).

Παρόλο που δεν πρόκειται να παραδώσει αυτόν τον χώρο να γεμίζει ήχο surround και βροντερό μπάσο, προσφέρει σίγουρα μια καλή εναλλακτική λύση σε αυτά τα underpowered ηχεία ενσωματωμένα στην τηλεόρασή σας - ειδικά όσον αφορά τη βελτιωμένη σαφήνεια φωνής / διαλόγου και την προσθήκη περισσότερου βάθους ήχου για τη μουσική, Τηλεόραση και προβολή ταινιών.

Το SB29020x διαθέτει δύο συμπαγή μεγάφωνα μεγάλης εμβέλειας και παρόλο που δεν συνοδεύεται από υπογούφερ, παρέχει σύνδεση εξόδου subwoofer, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα δικό σας, αν το επιθυμείτε.

Όσον αφορά τις συνδέσεις εισόδου, το SB29020x σας καλύπτει τόσο αναλογικές εισόδους RCA όσο και αναλογικές ήχου 3,5 mm καθώς και ψηφιακή οπτική είσοδο για το DVD ή Blu-ray Disc player. Υπάρχει ακόμη και θύρα USB για πρόσβαση σε αρχεία .WAV που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες USB flash.

Ένα ακόμα πρόσθετο πλεονέκτημα που περιλαμβάνει και το Vizio SB29020x είναι το ενσωματωμένο Bluetooth, το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ασύρματα από συμβατά smartphones.

Για να το ξεκλειδώσετε, το SB2920 είναι συσκευασμένο με ασύρματο απομακρυσμένο, αναλογικό και ψηφιακό οπτικό καλώδιο, ακόμα και τοποθέτηση σε τοίχο. Περισσότερο "

Το Onkyo HT-S3800 Home Theater-in-a-Box

Onkyo HT-S3800 Σύστημα Home Theatre-in-a-Box. Εικόνες που παρέχονται από την Onkyo USA

Προφίλ προϊόντος

Η απόκτηση μιας βάσης ήχου ή η βάση ήχου για την ενίσχυση του ήχου για την εγγραφή στην τηλεόραση είναι μια επιλογή, ειδικά αν έχετε ένα μικρό δωμάτιο - αλλά για μια καλύτερη εμπειρία surround sound, ένα σύστημα home-in-a-box είναι μια καλή επιλογή step-up .

Μια επιλογή σε αυτή την κατηγορία είναι το Onkyo HT-S3800. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει δέκτη οικιακού κινηματογράφου 5,2 καναλιών, 5 ηχεία ραφιών και παθητικό υπογούφερ 6,5 ιντσών σε ένα πακέτο - ακόμη και καλώδιο ηχείου και καλώδιο υπογούφερ.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 4 εισόδους HDMI με διέλευση βίντεο για σήματα βίντεο 3D και 4K, καθώς και πρόσβαση στο κανάλι επιστροφής ήχου .

Η αποκωδικοποίηση ήχου παρέχεται για τις μορφές Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audio που χρησιμοποιούνται συνήθως σε δίσκους Blu-ray. Επίσης, υπάρχει μια μπροστινή θύρα USB για τη σύνδεση iPods και USB Flash Drives.

Το Bluetooth είναι επίσης ενσωματωμένο, το οποίο επιτρέπει άμεση ασύρματη ροή από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablet. Περισσότερο "

Δέκτης Home Cinema 5.1 καναλιών Pioneer VSX-531

Δέκτης Home Cinema 5.1 καναλιών Pioneer VSX-531. Εικόνα που παρέχεται από την Pioneer Electronics

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Παρόλο που ένα σύστημα Home Theatre-in-a-Box είναι σίγουρα ένα σύστημα με τα περισσότερα sound bars, επιλέγοντας το δικό σας δέκτη και ηχεία οικιακού κινηματογράφου σας δίνει περισσότερες επιλογές για να βρείτε τον δέκτη και τα ηχεία που ταιριάζουν στο δωμάτιό σας και τις προτιμήσεις ακρόασης.

Στην κατηγορία του δέκτη οικιακού κινηματογράφου, μια πολύ προσιτή επιλογή είναι η Pioneer VSX-531.

Το VSX-531 διαθέτει διαμόρφωση 5.1 καναλιών, μαζί με την αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio.

Η δυνατότητα Bluetooth είναι ενσωματωμένη, παρέχοντας άμεση ροή από συμβατά smartphones και tablet. Επίσης, μια μπροστινή θύρα USB επιτρέπει πρόσβαση σε αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash ή σε άλλες συμβατές συσκευές USB.

Στην πλευρά βίντεο της εξίσωσης, το VSX-531 μπορεί να περάσει από όλα τα σημερινά σήματα βίντεο μέσω των 4 εισόδων HDMI. Περισσότερο "

Monoprice 108247 5.1 Σύστημα ηχείων καναλιών

Monoprice 108247 5.1 Σύστημα ηχείων καναλιών. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Εντάξει, έχετε επιλέξει έναν δέκτη οικιακού κινηματογράφου - αλλά δεν έχετε πολλά χρήματα για ομιλητές - αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε ηχεία που προσφέρουν αξιοπρεπή ήχο σε έναν προϋπολογισμό σπουδαστών κολλεγίων.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν ορισμένα συστήματα ηχείων που είναι εκπληκτικά προσιτά, αλλά εξακολουθούν να ακούγονται καλά. Αν και δεν έχει σχεδιαστεί για μεγάλους χώρους, για χώρους μικρού ή μεσαίου μεγέθους, ένα παράδειγμα ενός καλού ήχου, φθηνού συστήματος ηχείων είναι το Monoprice 108247.

Το 108247 είναι ένα πλήρες σύστημα ηχείων 5.1 καναλιών που αποτελείται από ένα κεντρικό και τέσσερα δορυφορικά ηχεία βιβλιοθηκών, σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ ισχύος 8 ιντσών 60 watt. Τα δορυφορικά ηχεία στεγάζονται σε πλαστικά ντουλάπια. Οι συνδέσεις στο κεντρικό και στο δορυφορικό ηχείο είναι ο εύκολος στη χρήση εφεδρικός φορτιστής τύπου push και οι συνδέσεις τερματικών γραμμών και ηχείων στο υπογούφερ.

Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμη βραχίονες τοποθέτησης σε τοίχο για τα δορυφορικά ηχεία (οι βίδες στερέωσης είναι επιπλέον, αν και). Για τον προϋπολογισμό των φοιτητών του Κολλεγίου, το σύστημα αυτό αξίζει σίγουρα. Περισσότερο "

Sony BDP-S3700 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

Sony BDP-S3700 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony Electronics

Παρόλο που η ροή στο Διαδίκτυο γίνεται γρήγορα ο πιο βολικός τρόπος πρόσβασης στην τηλεόραση και το περιεχόμενο ταινιών, αν θέλετε την καλύτερη ποιότητα βίντεο για την παρακολούθηση ταινιών, σκεφτείτε σίγουρα ένα Blu-ray Disc player.

Το Sony BDP-S3700 είναι μια πολύ προσιτή συσκευή αναπαραγωγής που είναι συμβατή με δίσκους Blu-ray, DVD και CD ήχου.

Επίσης, παρέχεται σύνδεση Ethernet και WiFi, επιτρέποντας την πρόσβαση σε περιεχόμενο streaming audio / video από Netflix, Pandora, Hulu Plus, καθώς και περιεχόμενο αποθηκευμένο σε υπολογιστές συνδεδεμένους στο δίκτυο.

Ενσωματωμένη περιήγηση στο Web υποστηρίζεται επίσης. Μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε περιεχόμενο απευθείας από συμβατά smartphones και tablet χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Miracast του παίκτη.

Για πρόσθετη πρόσβαση σε περιεχόμενο από μονάδες flash και άλλες συμβατές συσκευές, παρέχεται θύρα USB. Για να διευκολύνει τη λειτουργία, το BDP-S3700 παρέχει πρόσβαση σε δωρεάν εφαρμογές τηλεόρασης SideView iOS και TV Remote της Sony.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Sony BD-S3700 δεν είναι συμβατό με 3D. Περισσότερο "

Amazon Fire TV Stick

Amazon Fire TV Stick - Περιεχόμενα συσκευασίας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Έτσι, όταν οι γονείς σας σας έστειλαν στο κολέγιο σας έδωσαν την παλιά τους τηλεόραση. Λοιπόν, αν αυτή η τηλεόραση έχει τουλάχιστον μία είσοδο HDMI, μπορείτε να της δώσετε νέα ζωή προσθέτοντας τη δυνατότητα streaming μέσω του Firewall Streaming Stick της Amazon.

Αυτό το προϊόν είναι περίπου το μέγεθος της μονάδας flash USB και συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση που διαθέτει είσοδο HDMI και για τροφοδοσία, παρέχεται καλώδιο τροφοδοσίας USB, το οποίο είναι επίσης προσαρμόσιμο σε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος, αν δεν έχετε θύρα τροφοδοσίας USB κοντά .

Το Stick περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής, ξεκινώντας με το ενσωματωμένο Wifi.

Παρόλο που τονίζεται το Amazon Instant Video, το Amazon's Fire TV Stick περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των Crackle, HBOGo (πρέπει να είναι ήδη συνδρομητής HBO καλωδιακής / δορυφορικής πρόσβασης), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube κι αλλα.

Το Fire TV Stick της Amazon παρέχει επίσης πρόσβαση σε πάνω από 200 online παιχνίδια - και είναι συμβατό με πολλούς ελεγκτές παιχνιδιών.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τυπικό τηλεχειριστήριο ή ένα τηλεχειριστήριο φωνητικού ελέγχου με δυνατότητα Alexa. Περισσότερο "

Περισσότερες επιλογές

Samsung BD-J7500 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray - Μπροστινή και Πίσω όψη. Εικόνες που παρέχονται από τη Samsung

Εάν θέλετε επιπλέον σχετικές προτάσεις προϊόντων, ελέγξτε τις περιοδικές ενημερωμένες λίστες για τηλεοράσεις LED / LCD 26 έως 29 ιντσών, τηλεοράσεις LED / LCD 32 έως 39 ιντσών , συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray , γραμμές ήχου , συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και streaming media , Συστήματα Home-in-a-Box , δέκτες Home Cinema που κοστίζουν $ 399 ή λιγότερα , καθώς και Compact Audio Systems .

Αποκάλυψη: Οι σύνδεσμοι ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητοι από το συντακτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.