Σύστημα διάσωσης Avira v16

Μια πλήρης αναθεώρηση του συστήματος διάσωσης Avira, ενός δωρεάν προγράμματος εκκίνησης για ιούς

Ανάμεσα σε άλλα βοηθητικά προγράμματα, το Avira Rescue System παρέχει ένα δωρεάν εκκινήσιμο πρόγραμμα προστασίας από ιούς που μπορείτε να εκτελέσετε από ένα δίσκο πριν ξεκινήσει το λειτουργικό σύστημα.

Επειδή το σύστημα διάσωσης Avira βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Ubuntu, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια οικεία διασύνδεση desktop-point-and-click που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση των προγραμμάτων.

Κατεβάστε το σύστημα διάσωσης Avira
[ Avira.com | Λήψη Συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του συστήματος διάσωσης Avira έκδοση 16.09.16.01, που κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2016. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Avira Rescue System Pros & amp; Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει τίποτα να μην σας αρέσει το Avira Rescue System:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Εγκαταστήστε το σύστημα διάσωσης Avira

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εγκαταστήσετε το Avira Rescue System, αλλά το πρώτο είναι η πιο εύκολη και ταχύτερη μέθοδος. Στη σελίδα λήψης υπάρχουν δύο σύνδεσμοι που φαίνονται σχεδόν πανομοιότυποι με τη λέξη "EXE" και "ISO".

Κατεβάστε την έκδοση EXE για την ταχύτερη εγκατάσταση των δύο. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ενσωματωμένο καυστήρα ISO, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εκτελείτε ξεχωριστό πρόγραμμα μόνο για να κάψετε το Avira Rescue System σε δίσκο.

Η έκδοση ISO δεν περιλαμβάνει το λογισμικό εγγραφής εικόνων, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν καυστήρα εικόνας για να τοποθετήσετε το Avira Rescue System σε CD ή DVD. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εγγραφής ενός αρχείου εικόνας ISO σε ένα DVD, CD ή BD εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε, θα χρειαστεί να εκκινήσετε το σύστημα διάσωσης Avira πριν ξεκινήσει το λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εκκινήσετε από δίσκο CD, DVD ή BD .

Οι σκέψεις μου για το σύστημα διάσωσης Avira

Αγαπώ πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω το Avira Rescue System, παρόλο που περιλαμβάνονται περισσότερα εργαλεία από ό, τι στα περισσότερα παρόμοια bootable antivirus προγράμματα.

Για παράδειγμα, ο οδηγός σας καθοδηγεί στα βήματα για να ξεκινήσει μια σάρωση χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερα, υπάρχει ένα απλό μενού προς τα αριστερά που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετα εργαλεία όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το Επεξεργαστή Μητρώου των Windows και το εργαλείο διαμέρισης δίσκων .

Οι ενημερώσεις είναι σημαντικές για όλα τα προγράμματα αντιμετώπισης ιών και, ευτυχώς, το Avira Rescue System θα ενημερωθεί πριν εκτελεστεί μια σάρωση και θα το κάνει αυτόματα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Παρόλο που αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό, είναι πολύ κακό ότι δεν υπάρχουν επιλογές ενημέρωσης εκτός σύνδεσης σε περίπτωση που δεν έχετε ενεργή σύνδεση στο Internet, όπως συμβαίνει με το CD AVG Rescue CD .

Ενώ το σύστημα διάσωσης Avira σαρώνει, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των ιών που βρέθηκαν σε πραγματικό χρόνο μαζί με τον αριθμό των αρχείων που σαρώθηκαν και τον χρόνο που πέρασε, σαν ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που θα τρέξατε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ορισμένα προγράμματα εκκίνησης με δυνατότητα εκκίνησης σάς επιτρέπουν να σαρώσετε συγκεκριμένα τμήματα του υπολογιστή σας, όπως ακριβώς το μητρώο ή τους συγκεκριμένους φακέλους. Το σύστημα διάσωσης Avira θα σαρώσει ολόκληρο τον υπολογιστή, χωρίς όμως να έχει προσαρμοσμένες επιλογές.

Κατεβάστε το σύστημα διάσωσης Avira
[ Avira.com | Λήψη Συμβουλών ]