Οι καλύτερες εφαρμογές iPhone Mad Madness

Χάρη στο iPhone, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε μπροστά στην τηλεόραση ή ακόμη και στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας για να ακολουθήσετε όλη τη δράση κατά τη διάρκεια του NCAA March Madness. Με αυτές τις εφαρμογές καλαθοσφαίρισης στο κολέγιο, μπορείτε να πάρετε ζωντανή κάλυψη παιχνιδιών, να ενημερώσετε τα αγκύλη του τουρνουά, να συναγωνιστείτε με φίλους και να συνομιλήσετε με άλλους ανεμιστήρες της NCAA όταν ξεκινήσει το τουρνουά.

01 από 08

NCAA Μαρτίου τρέλα ζωντανά

NCAA Μαρτίου τρέλα ζωντανά. image πνευματικά δικαιώματα NCAA και Turner Sports

Οι λάτρεις του μπάσκετ κολλεγίου - η NCAA προσφέρει δωρεάν live streaming για κάθε παιχνίδι τουρνουά με την εφαρμογή Mad Madness Live. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi ή 3G / 4G, αλλά αυτή είναι μια καταπληκτική τιμή για οποιονδήποτε ανεμιστήρα Μαρτίου Madness. Τα παιχνίδια στο CBS είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες, αλλά τα παιχνίδια σε καλωδιακά δίκτυα, όπως το TNT και το TBS, απαιτούν να συνδεθείτε στον λογαριασμό της εταιρείας καλωδιακής τηλεόρασης. Η εφαρμογή ενσωματώνεται επίσης με το Facebook και το Twitter, ώστε να μπορείτε να σχολιάζετε τα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές όλων των παιχνιδιών. Περισσότερο "

02 από 08

Πρόκληση τουρνουά ESPN

Πρόκληση τουρνουά ESPN. image copyright ESPN Inc.

Δημιουργήστε τις δικές σας παρενθέσεις Μαρτίου Madness με αυτήν την εφαρμογή (ESPN, Free) και στη συνέχεια ανταγωνίστε το κεφάλι με κεφάλι με τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας, ακόμα και διασημότητες και αθλητικές φιγούρες. Εκτός από τη διασκέδαση που προσπαθείτε για ένα τέλειο βραχίονα, χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε US $ 10.000! Περισσότερο "

03 του 08

CBS Sports - Αγωνιστικά παιχνίδια

Παιχνίδια CBS Sports Bracket. image copyright CBS Sports

Το επίσημο τηλεοπτικό σπίτι του τουρνουά NCAA, CBS, προσφέρει επίσης μια εφαρμογή αγκύλης για να παίξετε μαζί με το σπίτι. Πλέον της επιλογής των αγκυλών σας, η εφαρμογή παρέχει ζωντανά αποτελέσματα, αναλύσεις βίντεο και βίντεο, κορυφαίες εμφανίσεις CBS και εξατομικευμένες ειδοποιήσεις push για ενημερώσεις στις αγαπημένες σας ομάδες. Θα μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε ζωντανή ροή CBS Radio από την εφαρμογή. Περισσότερο "

04 του 08

SeatGeek εισιτήρια

SeatGeek εισιτήρια. image copyright SeatGeek Inc.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι να πιάσετε τη δράση από τον καναπέ, το γραφείο ή το τηλέφωνό σας και απλά πρέπει να αισθανθείτε την τρέλα ζωντανά, δοκιμάστε την εφαρμογή του SeatGeek (SeatGeek Inc., Free). Το SeatGeek προσφέρει μια ενιαία διεπαφή για αναζήτηση σε πολλούς πωλητές online εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επιλογών όπως το StubHub και το eBay. Και, δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή γενικού σκοπού για την εύρεση εισιτηρίων σε οποιαδήποτε ζωντανά γεγονότα, θα είναι χρήσιμη ακόμα και μετά το τέλος του τουρνουά. Περισσότερο "

05 του 08

SiriusXM

Δορυφορικό ραδιόφωνο SiriusXM. image copyright SiriusXM

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε κοντά σε μια τηλεόραση κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά κοντά σε ένα δορυφορικό ραδιόφωνο ή υπολογιστή, μπορείτε να συντονίσετε τα παιχνίδια μέσω του δορυφορικού ραδιοφώνου SiriusXM. Το SiriusXM απαιτεί μηνιαία συνδρομή, οπότε αν δεν είστε ήδη χρήστης, ίσως προτιμάτε να ελέγξετε την εφαρμογή CBS για την κάλυψη του ραδιοφώνου. Αν έχετε SiriusXM, όμως, θα είστε σε ουράνια ουρά όλο το τουρνουά. Περισσότερο "

06 του 08

NCAA D1 Πρωτάθλημα Γυναικών Μπάσκετ

Πρωτάθλημα γυναικών NCAA D1. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων NCAA / Turner Sports

Ενώ το τουρνουά ανδρών προσελκύει το μεγαλύτερο κοινό και τους μεγαλύτερους τίτλους, δεν είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Το γυναικείο τουρνουά είναι εξίσου συναρπαστικό και παρουσιάζει εξίσου κυρίαρχη παράσταση. Να ενημερώνεστε για την πρόοδο του τουρνουά NCAA των γυναικών με αυτήν την εφαρμογή. Διαθέτει ζωντανά αποτελέσματα, ειδήσεις και βίντεο, καθώς και τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για παιχνίδια και ομάδες προϊόντων. Περισσότερο "

07 του 08

DraftKings

DraftKings. εικόνα copyright DraftKings

Το DraftKings είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα σε μονοήμερες ή εβδομαδιαίες αθλητικές διοργανώσεις. Αντί να σχεδιάζετε μια ομάδα που χρησιμοποιείτε για μια ολόκληρη σεζόν, με τα DraftKings, επιλέγετε μια ομάδα δύο ή περισσότερα παιχνίδια και επιλέγετε μια νέα ομάδα για το επόμενο matchup. Ενώ το ποδόσφαιρο και άλλα μεγάλα επαγγελματικά αθλήματα κυριαρχούν στο DraftKings, ο ιστότοπος είναι γεμάτος παιχνίδια όπου μπορείτε να επιλέξετε παίκτες στο τουρνουά NCAA για τις ομάδες σας. Περισσότερο "

08 από 08

FanDuel

FanDuel. image copyright FanDuel

Όπως το DraftKings, το FanDuel προσφέρει μονοήμερες και βραχυπρόθεσμες διοργανώσεις φαντασίας, στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε παίκτες μπάσκετ κολλεγίων στο Madness Madness. Αν αγαπάτε τα φανταστικά αθλήματα και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τα FanDuel ή τα DraftKings, θα πρέπει να τα ελέγξετε. Έχοντας τους παίκτες στη ρίζα κάνει τα παιχνίδια ακόμα πιο συναρπαστικά! Περισσότερο "