Το Dungeon Hunter 4 δείχνει τη σκοτεινή πλευρά των αγορών εντός εφαρμογής

Dungeon Hunter 4 Αναθεώρηση

Υπάρχουν καλά παιχνίδια " freemium ", και υπάρχουν κακά. Το Temple Run είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός καλού παιχνιδιού freemium. Παίξτε δωρεάν, δεν χρειάζεται ποτέ να πληρώσετε τίποτα για να απολαύσετε το παιχνίδι. Οι αγορές εντός εφαρμογής είναι εκεί για να βελτιώσετε την απόλαυση του παιχνιδιού, όχι απλά να δημιουργήσετε μια τρύπα στο πορτοφόλι σας που διαρρέει χρήματα στον εκδότη του παιχνιδιού.

Το Dungeon Hunter 4 είναι ένα από τα χειρότερα.

Dungeon Hunter 4 Χαρακτηριστικά

Dungeon Hunter 4 Αναθεώρηση

Όπως και το Dungeon Hunter 3 , η τελευταία σειρά RPG του Diablo-esque της Gameloft παίρνει τις αγορές στο app στο επόμενο επίπεδο. Οι αγορές εντός της εφαρμογής εμφανίζονται με τη μορφή μπλε πολύτιμων λίθων, τα οποία είναι το νόμισμα του παιχνιδιού για να ξεκλειδώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά, να αγοράσετε ορισμένα αντικείμενα κλπ. Και προσφορές για χρήση αυτών των πολύτιμων λίθων έρχονται γρήγορα και εξοργισμένοι. Θα δείτε τα ειδικά στοιχεία που μπορείτε να αγοράσετε κατά τη μετάβαση μεταξύ των περιοχών, κατά την περιήγηση στο κατάστημα ενός καταστήματος, κατά την περιήγηση στο δικό σας απόθεμα και ακόμα και όταν κάνετε κανονικές εργασίες που δεν απαιτούν πολύτιμους λίθους, όπως τη χρήση σημείων ικανότητας.

Action RPGs τείνουν να είναι όλα σχετικά με το πλιάτσικο, και Dungeon Hunter 4 δεν διαφέρει. Υπάρχει άφθονο λεηλασία. Μόνο εσείς θα πρέπει να πληρώσετε ή να το περιμένετε. Το βόδι που πέφτει από τέρατα και κασέλες είναι πάντα σκουπίδια. Μπορείτε να το αναβαθμίσετε, πράγμα που σημαίνει ότι περιμένετε λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση ή να περάσετε τα μπλε πετράδια για αναβάθμιση αμέσως. Και φυσικά, μπορείτε απλά να αγοράσετε τη λεηλασία σας χρησιμοποιώντας μπλε πετράδια και να μην ανησυχείτε για τη διαδικασία αναβάθμισης.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής

Και σε ποια είναι η απόφαση για διακοπή του παιχνιδιού, η Gameloft αποφάσισε ότι τα φίλτρα υγείας δεν πρέπει να πέσουν από τα τέρατα. Δεν πρέπει επίσης να είναι αγοραστές σε καταστήματα. Αντ 'αυτού, θα πάρετε τρία υγιεινά φίλτρα την ημέρα. Και αν μαντέψατε ότι μπορείτε να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό δαπανώντας μπλε πετράδια, είστε σωστοί. Βασικά, θα μπορείτε να παίξετε μόνο ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα προτού να εξαντληθούν τα ιατρικά φίλτρα και πρέπει να θέσετε το παιχνίδι κάτω, ή θα χρειαστεί να φτάσετε στο ψηφιακό πορτοφόλι σας και να πληρώσετε κάποια χρήματα για να συνεχίσετε να παίζετε.

Δυστυχώς, το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Τα γραφικά έχουν γυαλισθεί, αν και όλα τα παιχνίδια Dungeon Hunter τείνουν να φαίνονται αρκετά καλά και το παιχνίδι προσφέρει σόλο παιχνίδι, co-op και PvP. Οι τέσσερις τάξεις χαρακτήρων προσφέρουν δύο μάχες μάχης μάχης, μια τάξη κυμαίνεται, και μια τάξη μαγεία, και αντί να είναι μόνο μια δέσμη των αγώνων αρένα, όπως η απογοητευτική 3η είσοδο της σειράς, Dungeon Hunter 4 είναι ένα πλήρες παιχνίδι.

Σίγουρα, η ίδια η ιστορία είναι αρκετά ήπια, ο διάλογος εξασφαλίζει ότι κανένας συγγραφέας δεν εργάστηκε στο έργο και η φωνή που ενεργεί είναι κακή. Αλλά αυτό είναι απλά ντύσιμο παραθύρων σε καλό RPG δράσης. Και όταν βρίσκεστε στη δράση, το Dungeon Hunter 4 είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι ... μέχρι που θέλουν να πληρώσετε για να συνεχίσετε να παίζετε ή να επιταχύνετε το χαρακτήρα σας αρκετά ώστε να καταλάβετε ένα αφεντικό mob.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Dungeon Hunter 4 από το App Store.