Στείλτε την Apple Music ως δώρο

Είναι εύκολο να στείλετε σε κάποιον μια ολόκληρη συνδρομή στην Apple Music

Η παροχή πίστωσης στο iTunes επιτρέπει σε χρήστες να αγοράσουν μουσική, ηχητικά βιβλία, εφαρμογές και άλλα ψηφιακά μέσα στο iTunes Store ή το App Store. Αυτή η μορφή πιστωτικής χρήσης είναι μια εύκολη διαδικασία πληρωμής ανά κλικ. Η πίστωση που τους δίνετε παραμένει στο λογαριασμό τους σχεδόν απεριόριστα μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλοι.

Σχετικά με την Υπηρεσία Μουσικής της Apple

Η Apple Music λειτουργεί με μηνιαίο μοντέλο συνδρομής παρόμοιο με άλλες υπηρεσίες μουσικής συνεχούς ροής. Είτε ακούτε μόνο ένα άλμπουμ το μήνα είτε εκατοντάδες, πρέπει να πληρώσετε ένα σταθερό μηνιαίο τέλος για να έχετε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του. Με αυτό κατά νου, μπορεί να υποθέσετε ότι μια κάρτα δώρου iTunes δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά μπορεί.

Εάν έχετε αγοράσει κάρτες δώρου iTunes ή έχετε αποστείλει πιστοποιητικά δώρου στο iTunes στο παρελθόν, τότε γνωρίζετε ήδη πώς να στείλετε την πίστωση της Apple σε κάποιον. Αυτή η πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια συνδρομή της Apple Music αν το ποσό είναι επαρκές.

Ωστόσο, εάν πρόκειται για ένα δώρο μιας ώρας, η αγορά μιας κάρτας μέλους της Apple Music τριών μηνών ή 12 μηνών - η οποία είναι διαθέσιμη από την Apple - είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε.

Η Apple Music έχει περισσότερα από 45 εκατομμύρια τραγούδια, επιμελημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και playlist. Κάθε άτομο στη λίστα δώρων σας με iPhone, iPod touch, iPad ή Mac θα χαρεί να λάβει συνδρομή. Το δώρο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί προς την προσωπική συμμετοχή της Apple Music, αλλά μπορεί να εξαργυρωθεί και στο iTunes, το iBooks, το App Store ή στο Mac App Store.

Αγοράστε κάποιον άλλο μέλος της Apple Music

Μπορείτε να δώσετε το δώρο της Apple Music μέσω της ιστοσελίδας της Apple. Εξηγήστε πού πρέπει να πάει η ψηφιακή συνδρομή και στη συνέχεια επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής.

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Apple Music Gift Cards.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εγγραφής τριών μηνών ή 12 μηνών. Η δωδεκάμηνη συμμετοχή στην πραγματικότητα παρέχει 12 μήνες μουσικής για την τιμή των 10 μηνών.
  3. Στην ενότητα Σύνθεση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πληκτρολογήστε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη, ακολουθούμενη από το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα προαιρετικό μήνυμα.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στη τσάντα στα δεξιά της σελίδας της κάρτας δώρων.
  5. Στη σελίδα πληρωμής, επιλέξτε Check Out για να ολοκληρώσετε την αγορά.
  6. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε εάν έχετε αναγνωριστικό της Apple, οπότε η χρέωση για την αγορά θα εφαρμοστεί στο λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε αναγνωριστικό της Apple, επιλέξτε την επιλογή Συνέχεια ως επισκέπτης και, στη συνέχεια, καταχωρίστε τα στοιχεία πληρωμής στα πεδία που παρέχονται.

Η Apple στέλνει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με το δώρο σας και μια ηλεκτρονική αναπαράσταση της κάρτας μέλους της Apple Music. Κάθε παραλήπτης που έχει ήδη ως μέλος της Apple Music μπορεί να εφαρμόσει την κάρτα στην υπηρεσία μουσικής για να επεκτείνει την ιδιότητα μέλους ή να την χρησιμοποιήσει για άλλες αγορές iTunes, iBooks και εφαρμογές.