Καλύτεροι τρόποι για να παίξετε βίντεο εκτός από το YouTube

Κορυφαίες μέθοδοι για τη λήψη μουσικών βίντεο YouTube σε αρχεία MP3 και MP4

Το YouTube είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο καθώς και για να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Ο ψηφιακός ήχος και το βίντεο από αυτό το δημοφιλές ιστότοπο μεταδίδονται σε ροή, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να απολαύσετε κάποιο από αυτό το περιεχόμενο εκτός σύνδεσης; Ευτυχώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε και να μετατρέψετε πολυμέσα ροής από το YouTube σε δημοφιλείς μορφές όπως MP3 και MP4. Σε αυτό το άρθρο, τονίζουμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα μίγμα και offline και online τεχνικές.

01 από 03

Λήψεις / Καταγραφικά YouTube

Η Elly Walton / Getty Images

Το λογισμικό τρίτου μέρους είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος χρήσης των χρηστών για τη λήψη ή την εγγραφή βίντεο YouTube στους υπολογιστές και τις φορητές συσκευές τους. Υπάρχει αφθονία δωρεάν εφαρμογών που μπορούν να λαμβάνουν ροές πολυμέσων από ιστότοπους όπως το YouTube και να μετατρέπονται σε αρχεία βίντεο για χρήση εκτός σύνδεσης. Ορισμένες εφαρμογές λογισμικού έχουν επίσης τη δυνατότητα να εξαγάγουν μόνο το τμήμα ήχου από ένα βίντεο του YouTube - συνήθως δημιουργώντας αρχεία ήχου σε μορφή MP3, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να συγχρονιστούν με τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής.

Εκτός από το λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη και τη μετατροπή βίντεο YouTube, χρησιμοποιούνται και άλλες γενικές εφαρμογές. Μερικοί διαχειριστές λήψης (όπως ο Free Download Manager, για παράδειγμα) μπορούν να έχουν ενσωματωμένες εγκαταστάσεις για λήψη βίντεο από streaming websites.

Δύο παραδείγματα δωρεάν ανεξάρτητων προγραμμάτων λογισμικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το YouTube περιλαμβάνουν:

02 του 03

Μετατροπείς / εξαγνιστές εκτός σύνδεσης

Εάν έχετε ήδη κατεβάσει αρκετά βίντεο του YouTube στη μορφή .FLV και θέλετε να τα αναπαράγετε σε φορητές συσκευές που δεν υποστηρίζουν αυτή τη μορφή βίντεο, τότε θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα χωρίς σύνδεση. Αυτός ο τύπος λογισμικού έχει συχνά ευρεία υποστήριξη για διαφορετικές μορφές, ώστε να μπορείτε να το μετατρέψετε σε εκείνη που μπορεί να αναπαράγει το smartphone, το PMP, το tablet κ.λπ.

Και πάλι, υπάρχει πληθώρα εφαρμογών (πολλές από τις οποίες είναι δωρεάν) στο Διαδίκτυο που μπορείτε να κάνετε λήψη, οι οποίες θα μετατρέπουν τη συλλογή των αρχείων .FLV σε πιο συμβατές μορφές βίντεο όπως MP4, MPG και WMV.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε αρχεία MP3 από βίντεο YouTube, υπάρχουν και εφαρμογές που μπορούν να εξαγάγουν τις πληροφορίες ψηφιακού ήχου. Αυτό είναι ιδανικό αν έχετε φορητό υπολογιστή που δεν μπορεί να αναπαράγει βίντεο, αλλά θέλετε να ακούσετε το soundtrack που συνοδεύει τη ροή βίντεο .

Οι δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετατροπή / εξαγωγή εκτός σύνδεσης περιλαμβάνουν:

03 του 03

Online Μετατροπείς

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο για να κάνετε τη μετατροπή για εσάς, τότε υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στο Διαδίκτυο τώρα που υποστηρίζουν τις διευθύνσεις URL του YouTube. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό τρίτου μέρους στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας. Οι διαδικτυακοί μετατροπείς που μπορούν να χειριστούν τις διευθύνσεις URL βίντεο έχουν συνήθως περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα ληφθέντα εργαλεία, αλλά συχνά σας δίνουν αρκετές επιλογές για να μετατρέψετε σε διάφορες μορφές βίντεο.

Ακριβώς όπως βοηθητικά προγράμματα λογισμικού που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, μερικοί μετατροπείς μέσω διαδικτύου μπορούν επίσης να εξάγουν ήχο από ένα βίντεο - δίνοντάς σας έτσι ένα γρήγορο τρόπο για να κατεβάσετε μόνο το soundtrack ως MP3 και όχι ολόκληρο το βίντεο.