Οι 8 καλύτεροι τρόποι για να μετατρέψετε το YouTube σε MP3

Πώς να αποθηκεύσετε τα αρχεία MP3 στο PC ή το τηλέφωνό σας

Ένας μετατροπέας YouTube στο MP3 σας επιτρέπει να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube ως αρχείο MP3 , μια τέλεια λύση αν το μόνο που θέλετε από ένα βίντεο είναι ο ήχος. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε έναν ήχο κλήσης από το βίντεο YouTube, να προσθέσετε το MP3 στη μουσική σας συλλογή κ.λπ.

Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες , δωρεάν YouTube μετατροπείς MP3 εκεί έξω που μπορείτε να επιλέξετε από, αλλά δεν είναι όλοι δημιουργούνται ίσοι. Ορισμένοι μετατροπείς του YouTube είναι πολύ αργός στη μετατροπή και τη λήψη, ενώ άλλοι είναι γεμάτοι διαφημίσεις ή προκαλούν σύγχυση στη χρήση.

Η λίστα που έχουμε καταρτίσει παρακάτω περιλαμβάνει μόνο τους καλύτερους μετατροπείς YouTube στο MP3, ο καθένας με τη δική του σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών, καθώς και μερικούς άλλους τρόπους για να αποκτήσετε ήχο από ένα βίντεο του YouTube που ίσως δεν έχετε ξαναδεί.

Συμβουλή: Μόλις λάβετε το MP3 από το βίντεο YouTube, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων ήχου για να το αποθηκεύσετε στο M4R για έναν ήχο κλήσης iPhone ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ήχου που θέλετε.

Σημείωση: Οι αποκλειστικοί μετατροπείς YouTube στο MP3 δεν περιλαμβάνουν τον ήχο από διαφημιστικό περιεχόμενο. Οι διαφημίσεις είναι εντελώς ξεχωριστές από τα βίντεο και συνεπώς δεν περιλαμβάνονται όταν μετατρέπετε ένα βίντεο σε μορφή MP3 ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή ήχου / εικόνας.

Είναι νόμιμο να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε MP3;

Ειλικρινά: ναι και όχι . Η λήψη βίντεο από το YouTube ή η εξαγωγή ήχου από τα βίντεο του YouTube είναι 100% ασφαλής και νόμιμη μόνο αν είναι το αρχικό σας περιεχόμενο που κάνετε λήψη (είστε ο αρχικός δημιουργός και χρήστης του βίντεο) ή έχετε γραπτή άδεια από το άτομο ή την ομάδα που κατέχει το δικαίωμα στο βίντεο.

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο από το YouTube είναι εάν ο χρήστης που μεταφορτώνει περιλαμβάνει έναν επίσημο σύνδεσμο λήψης ή εάν το περιεχόμενο είναι δημόσιο.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόμιμα το YouTube ως την προσωπική σας πηγή μουσικής συλλογής, κατεβάζοντας ελεύθερα τραγούδια χωρίς άδεια από βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί από άλλους, ακόμα κι αν είναι για δική σας προσωπική χρήση και δεν σχεδιάζετε μοιράζοντάς τα με φίλους.

Συμβουλή: Αν είναι πραγματικά δωρεάν μουσική που παρακολουθείτε, δείτε τη λίστα δωρεάν και νόμιμης λήψης μουσικής για κάποιους νόμιμους τρόπους για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική.

01 από 08

GenYouTube

GenYouTube.

Το GenYouTube είναι εύκολα ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε MP3, αν θέλετε να το κάνετε γρήγορα. Δεν σας κάνει ερωτήσεις, οι λήψεις είναι γρήγορες και μπορείτε να ξεκινήσετε από το βίντεο του YouTube .

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο: είτε: a) επισκεφθείτε τον ιστότοπο GenYouTube και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο βίντεό σας, β) ανοίξτε το GenYouTube και αναζητήστε το βίντεο εκεί, ή γ) επισκεφθείτε τη σελίδα στο YouTube και επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL , προσθέτοντας τη λέξη gen πριν από τη λέξη youtube (π.χ. https: // www. gen youtube.com/watch? ...).

Αφού βρεθείτε στη σελίδα λήψης για αυτό το βίντεο, απλώς κάντε κλικ ή πατήστε MP3 από τη λίστα επιλογών για να ξεκινήσετε αμέσως τη λήψη μιας έκδοσης MP3 του βίντεο YouTube.

Ανάλογα με το βίντεο, το GenYouTube υποστηρίζει και άλλες μορφές ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των 3GP , WEBM , MP4 και M4A .

Για τους περισσότερους από εσάς, αυτός είναι απλά ο ευκολότερος τρόπος για να εξαγάγετε τον ήχο από ένα βίντεο του YouTube. Περισσότερο "

02 από 08

YoutubeMP3.to

YoutubeMP3.to.

Το πρόγραμμα λήψης αρχείων ήχου στο YouTube στο YoutubeMP3.to είναι ένας άλλος ιστότοπος όπως το GenYouTube, αλλά έχει μερικές πρόσθετες επιλογές που ίσως σας αρέσουν.

Για να ξεκινήσετε γρήγορα χωρίς καμία προσαρμογή, απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL του YouTube, πατήστε CONVERT και, στη συνέχεια, επιλέξτε DOWNLOAD στην επόμενη σελίδα.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε το κουμπί Περισσότερες επιλογές πριν μετατρέψετε το βίντεο, έχετε τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης ήχου, μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, εάν ο ήχος στο αρχικό βίντεο είναι πολύ δυνατός ή ήσυχος. Απλά μετακινήστε το ρυθμιστικό έντασης προς τα αριστερά για να το κάνετε πιο ήσυχο ή προς τα δεξιά για ένα πιο δυναμικό MP3.

Το αναπτυσσόμενο μενού στο YoutubeMP3.το επίσης σας επιτρέπει να επιλέξετε το bitrate που επιθυμείτε να είναι το MP3 σε -256 KB ή 320 KB (το υψηλότερο είναι συνήθως καλύτερο). Υπάρχουν και άλλες μορφές ήχου που μπορείτε να αποθηκεύσετε και στο βίντεο, όπως AAC , M4A, OGG και WMA , καθώς και μορφές βίντεο όπως MP4 και 3GP.

Ένα άλλο πραγματικά χρήσιμο χαρακτηριστικό που μας οδήγησε να συμπεριλάβουμε αυτό το μετατροπέα YouTube σε MP3 σε αυτή τη λίστα είναι το ενσωματωμένο splicer. Μετά τη μετατροπή του βίντεο, επιλέξτε EDIT FILE για να επιλέξετε μια ενότητα του βίντεο που θα πρέπει να μετατραπεί σε MP3 (ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη μορφή), μια τέλεια επιλογή αν σκοπεύετε να φτιάξετε έναν ήχο κλήσης. Περισσότερο "

03 του 08

MediaHuman YouTube στο μετατροπέα MP3

MediaHuman YouTube στο MP3.

Αν θέλετε ένα πλήρες πρόγραμμα για να εξαγάγετε και να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε MP3, το MediaHuman YouTube to MP3 Converter είναι η καλύτερη επιλογή για Windows, Mac και Ubuntu.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές λειτουργίες που δεν έχουν κανένα άλλο πρόγραμμα ή υπηρεσία σε αυτήν τη λίστα και πολλές πραγματικά συγκεκριμένες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξατομικεύσετε το πρόγραμμα και να το κάνετε να λειτουργήσει ακριβώς όπως σας αρέσει.

Οι λήψεις παρτίδων και η εισαγωγή πολλαπλών συνδέσμων υποστηρίζονται, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε περισσότερα από ένα αρχεία MP3 ταυτόχρονα. Συνδέστε το με την επιλογή "Έναρξη αυτόματης λήψης" και θα κατεβάσετε τους τόνους των MP3 MP3 σε λίγο χρόνο.

Το YouTube downloader του MediaHuman του YouTube υποστηρίζει επίσης λήψεις playlist έτσι ώστε να μπορείτε να τραβήξετε άμεσα όλα τα βίντεο από μια λίστα αναπαραγωγής και να μετατρέψετε κάθε βίντεο σε ξεχωριστό MP3. Μπορεί ακόμη και να παρακολουθήσει μια λίστα αναπαραγωγής για νέα βίντεο και στη συνέχεια να κάνει αυτόματα λήψη των MP3.

Αυτός ο μετατροπέας YouTube στο MP3 σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την εισαγωγή του iTunes έτσι ώστε τα αρχεία MP3 να φορτώνονται αυτόματα στο iTunes, κάτι που είναι τέλειο εάν σχεδιάζετε να κρατάτε τα αρχεία MP3 που έχετε κατεβάσει σε συγχρονισμό με το iPhone ή το iPad σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες: έλεγχος εύρους ζώνης , προσαρμοσμένες ρυθμίσεις bitrate, έξοδο M4A και OGG, αυτόματη απενεργοποίηση μόλις ολοκληρωθούν τα αρχεία λήψης, σύνδεση YouTube για πρόσβαση σε ιδιωτικά βίντεο, μετονομασία του τίτλου και άλλες πληροφορίες πριν από τη λήψη και υποστήριξη για λήψη αρχείων MP3 άλλες ιστοσελίδες όπως το SoundCloud, το Facebook και το Vimeo. Περισσότερο "

04 του 08

YouMp34 Android App

YouMp34 Android App.

Θέλετε να κάνετε λήψη των MP3s του YouTube απευθείας στο τηλέφωνο ή tablet σας Android; YouMp34 είναι η καλύτερη εφαρμογή για τη δουλειά - είναι πραγματικά βασική και κάνει ό, τι χρειάζεται, τόσο γρήγορα και εύκολα.

Από μέσα της εφαρμογής, αναζητήστε το βίντεο YouTube που θέλετε να αποθηκεύσετε σε MP3 και, στη συνέχεια, πατήστε Λήψη για να μεταβείτε στη σελίδα λήψης. Εάν δεν είστε σίγουροι αν έχετε το σωστό, χρησιμοποιήστε πρώτα το κουμπί Αναπαραγωγή .

Υπάρχουν δύο κουμπιά στη σελίδα λήψης. Το ένα με το λογότυπο ήχου είναι ο σύνδεσμος MP3 ενώ το άλλο είναι για λήψη του βίντεο YouTube ως αρχείο βίντεο MP4.

Σημείωση: Το YouMp34 δεν φιλοξενείται στο Google Play Store, επομένως το τηλέφωνό σας ή το tablet σας ενδέχεται να μην έχουν ρυθμιστεί σωστά για τη λήψη ανεπίσημων εφαρμογών. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Ασφάλεια , τοποθετήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή " Άγνωστες πηγές " και να επιβεβαιώσετε τυχόν προτροπές.

Συμβουλή: Το YouTubeMP3 του Youzik είναι μια πολύ παρόμοια εφαρμογή YouTube Converter για MP3 για Android, αλλά δεν σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεο πριν το κατεβάσετε ως MP3. Είναι, ωστόσο, λίγο πιο εύκολο στη χρήση. Περισσότερο "

05 του 08

Έγγραφα iPhone App

Έγγραφα iPhone App.

Η λήψη μουσικής και άλλων αρχείων ήχου απευθείας σε ένα iPhone δεν είναι τόσο εύκολη όσο και για το Android, επειδή τα iPhone δεν είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Αντ 'αυτού, πρέπει να κάνετε δύο πράγματα: χρησιμοποιήστε μια συγκεκριμένη εφαρμογή που υποστηρίζει τη λήψη αρχείων και, στη συνέχεια, κάντε λήψη του MP3 στο τηλέφωνό σας με έναν online μετατροπέα YouTube σε MP3.

  1. Εγκαταστήστε την δωρεάν εφαρμογή Documents του Readdle στο τηλέφωνό σας.

    Σημείωση: Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές όπως τα έγγραφα που μπορούν να κάνουν λήψη αρχείων, αλλά έχω διαπιστώσει ότι αυτό λειτουργεί καλύτερα, ειδικά εάν θέλετε να είστε σε θέση να κλειδώνετε το τηλέφωνό σας και να ακούτε μουσική (δεν μπορείτε να το κάνετε με το iOS Εφαρμογή YouTube).
  2. Ανοίξτε τα Έγγραφα και πατήστε το μικρό ενσωματωμένο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στην κάτω δεξιά γωνία.
  3. Ανοίξτε το GenYouTube και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη ως MP3. Μπορείτε επίσης να επικολλήσετε τη σύνδεση στο βίντεο εάν έχετε ήδη αντιγράψει έναν άμεσο σύνδεσμο από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα μήνυμα κειμένου, την εφαρμογή YouTube, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας κτλ.
    Σημείωση: Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το YoutubeMP3.to αν θέλετε, αλλά το GenYouTube είναι πιθανώς το καλύτερο στο κινητό.
  4. Από τη σελίδα λήψης του βίντεο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή MP3 .
  5. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε ένα όνομα για το MP3 και στη συνέχεια επιλέξτε ένα φάκελο για να το αποθηκεύσετε ή χρησιμοποιήστε το προεπιλεγμένο.

    Συμβουλή: Αν δεν σας ζητηθεί όνομα αρχείου όταν πατήσετε για να κατεβάσετε το MP3, κρατήστε πατημένο το κουμπί προς τα κάτω και επιλέξτε Λήψη συνδέσμου .
  6. Πατήστε Αποθήκευση για να κατεβάσετε το MP3 στο iPhone σας.
  7. Μπορείτε να αναπαραγάγετε το αρχείο MP3 από οποιοδήποτε φάκελο επιλέξατε στο Βήμα 5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία της εφαρμογής Documents για να επιστρέψετε στους φακέλους σας και να ανοίξετε το MP3.

Σημείωση: Αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τα Έγγραφα, δοκιμάστε τα αρχεία και προγράμματα περιήγησης και αρχεία χωρίς σύνδεση, δύο πολύ παρόμοιους iPhone downloader iPhone που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε αρχεία MP3 απευθείας στο τηλέφωνό σας. Περισσότερο "

06 του 08

Θράσος

Audacity (Windows).

Παρόλο που δεν είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από το εργαλείο MediaHuman που αναφέρθηκε παραπάνω, το Audacity είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τα Windows, Linux και macOS.

Το Audacity είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής και επεξεργασίας ήχου, οπότε ο τρόπος που λειτουργεί για τις μετατροπές του YouTube είναι αρκετά απλός: καταγράψτε ό, τι ακούγεται από τον υπολογιστή και στη συνέχεια αποθηκεύστε το σε αρχείο MP3!

Για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις στο Audacity και να βεβαιωθείτε ότι δεν ακούγονται άλλοι ήχοι στον υπολογιστή σας, καθώς θα καταγράφει οτιδήποτε αποστέλλεται στα ηχεία.

Παρακάτω είναι λεπτομερή βήματα, πρώτα για τα Windows, στη συνέχεια macOS:

Windows:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Audacity.
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Επεξεργασία> Προτιμήσεις ... για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές στα αριστερά.
  4. Από την ενότητα Διεπαφή στο επάνω μέρος, αλλάξτε την επιλογή "Host:" στο Windows WASAPI .
  5. Από το ίδιο παράθυρο, στην ενότητα Εγγραφή στο κάτω μέρος, αλλάξτε την επιλογή "Device:" ως συσκευή εξόδου, όπως τα ηχεία ή τα ακουστικά σας.
  6. Κάντε κλικ ή πατήστε OK για αποθήκευση και έξοδο.
  7. Από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού (δεν έχει σημασία ποιο), ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 και στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να πατήσετε το κουμπί εγγραφής στο Audacity όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

    Αυτό, ή μπορείτε να ξεκινήσετε πρώτα την εγγραφή στο Audacity και στη συνέχεια να ξεκινήσετε το βίντεο, αλλά στη συνέχεια ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια επεξεργασία στο Audacity για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σιωπή στην αρχή.
  8. Χτυπήστε το κουμπί διακοπής στο Audacity για να σταματήσετε την εγγραφή.
  9. Για να αποθηκεύσετε την εγγραφή σε MP3, μεταβείτε στο Αρχείο> Εξαγωγή> Εξαγωγή ως MP3 και αποθηκεύστε το MP3 κάπου που μπορείτε να βρείτε αργότερα.

macOS:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Audacity καθώς και το Soundflower, το οποίο θα μας επιτρέψει να κατευθύνουμε τον ήχο από το YouTube στο Audacity.

    Συμβουλή: Μόλις κατεβάσετε και ανοίξετε το Soundflower, ξεκινήστε το αρχείο Soundflower.pkg για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Αν δεν εγκατασταθεί, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος> Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων και επιλέξτε Να επιτρέπεται δίπλα στο μήνυμα "αποκλεισμένο από φόρτωση".
  2. Από το μενού της Apple, επιλέξτε Προτιμήσεις συστήματος ... και στη συνέχεια Ήχος .
  3. Στην καρτέλα Έξοδος της οθόνης Ήχος , επιλέξτε Soundflower (2χ) ως συσκευή εξόδου.
  4. Στην οθόνη Προτιμήσεις του Audacity, μέσω του Audacity> Προτιμήσεις ... , ανοίξτε την καρτέλα Συσκευές στα αριστερά.
  5. Στην ενότητα Εγγραφή , επιλέξτε Soundflower (2χ) ως επιλογή "Device:".
  6. Ανοίξτε την καρτέλα Εγγραφή στα αριστερά και ενεργοποιήστε την αναπαραγωγή λογισμικού της εισόδου έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσετε το βίντεο καθώς αναπαράγεται.
  7. Επιλέξτε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  8. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο βίντεο YouTube που θέλετε να αποθηκεύσετε τελικά σε MP3. Είστε έτοιμοι να πατήσετε αναπαραγωγή σε αυτό το βίντεο, αλλά επίσης να είστε έτοιμοι να πατήσετε το κουμπί εγγραφής στο Audacity.

    Μπορείτε να κάνετε μία από τις πρώτες (δηλαδή να αναπαραγάγετε το βίντεο και στη συνέχεια να πιέσετε το κουμπί εγγραφής ή το αντίστροφο) αλλά ίσως να χάσετε λίγο από την αρχή του βίντεο εάν ξεκινήσετε πριν ξεκινήσετε την εγγραφή.
  9. Χρησιμοποιήστε το κουμπί τερματισμού στο Audacity για να τερματίσετε την εγγραφή.
  10. Μεταβείτε στο Αρχείο> Εξαγωγή> Εξαγωγή ως MP3 για να αποθηκεύσετε την εγγραφή σε ένα αρχείο MP3.
  11. Για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας θα αναπαράγει ξανά κανονικά ήχους, απλά επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3 αλλά επιλέξτε Εσωτερικά ηχεία αυτή τη φορά.

Αν το MP3 έχει κάποιους άλλους θορύβους, όπως μια διαφήμιση που έπαιξε στην αρχή του βίντεο, κάποια σιωπή ή κάποιοι που μιλάνε στο τέλος, είναι εύκολο να αποσυνδέσεις τους με το Audacity.

Άλλοι θόρυβοι όπως οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι ήχοι σφάλματος που αναμιγνύονται με τον ήχο είναι λίγο πιο δύσκολο να διορθωθούν. Εάν συμβεί αυτό, κλείστε ό, τι έκανε το θόρυβο και δοκιμάστε ξανά την εγγραφή για ένα καθαρότερο MP3.

Σημείωση: Αν το Audacity δεν αποθηκεύσει σε MP3 και αντίθετα εμφανίσει ένα μήνυμα σχετικά με ένα αρχείο lame_enc.dll που λείπει ή αρχείο libmp3lame.dylib , δείτε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για βοήθεια. Είναι ένα κοινό πρόβλημα που είναι εύκολο να διορθωθεί. Περισσότερο "

07 του 08

Chrome Web Browser

Google Chrome (Windows).

Ένας άλλος τρόπος για να κατεβάσετε τα βίντεο του YouTube είναι στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα πολύ προσεκτικά για να αποκτήσετε την έκδοση MP4 του βίντεο YouTube, το οποίο στη συνέχεια θα μετατρέψετε σε MP3.

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ως πρόγραμμα λήψης αρχείων MP3 / ήχου YouTube είναι σίγουρα μια πιο εξελιγμένη και εξελιγμένη διαδικασία σε σύγκριση με τη χρήση ενός από τους αποκλειστικούς μετατροπείς που αναφέρονται παραπάνω, αλλά την προσθέσαμε εδώ ως επιλογή σε περίπτωση που θα προτιμούσατε να πάτε αυτή τη διαδρομή .

  1. Ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη ως MP3. Μπορείτε να το διακόψετε για τώρα.
  2. Με ανοικτή τη σελίδα βίντεο, ξεκινήστε το μενού εργαλείων προγραμματιστών.

    Windows (Chrome): Στην επάνω δεξιά γωνία του Chrome, ανοίξτε το κουμπί μενού με τρία κενά και βρείτε Περισσότερα εργαλεία> Εργαλεία προγραμματιστή . Η συντόμευση πληκτρολογίου είναι Ctrl + Shift + I (κεφαλαία "i").

    Windows (Firefox): Ανοίξτε το μενού Firefox στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Web Developer> Inspector . Επίσης, λειτουργεί Ctrl + Shift + C.

    Mac (Chrome): Χρησιμοποιήστε το μενού με τρία κενά στην πάνω δεξιά γωνία για να βρείτε Περισσότερα εργαλεία> Εργαλεία για προγραμματιστές ή πατήστε το πλήκτρο επιλογής Command + Option + I (κεφαλαίο "i").

    Mac (Firefox): Από το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μεταβείτε στο Web Developer> Inspector ή ανοίξτε το με το πληκτρολόγιό σας μέσω Command + Option + C.
  3. Αλλάξτε τον πράκτορα χρήστη του προγράμματος περιήγησης ιστού σας, ώστε να μπορείτε να εξαπατήσετε το YouTube να σκεφτεί ότι έχετε πρόσβαση στο βίντεο από ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το βίντεο είναι πραγματικά downloadable.

    Chrome: Από την πολύ πάνω δεξιά γωνία των εργαλείων προγραμματιστών, ακριβώς δίπλα στο κουμπί 'x', υπάρχει ένα άλλο κουμπιά με διακεκομμένα μενού. Χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε Περισσότερα εργαλεία> Συνθήκες δικτύου . Καταργήστε την επιλογή της επιλογής αυτόματης επιλογής δίπλα στο στοιχείο "User agent" και επιλέξτε Firefox - iPhone .

    Firefox: Από μια νέα καρτέλα, στη γραμμή διευθύνσεων, εισάγετε περίπου: config και επιβεβαιώστε με την αποδοχή του κινδύνου! (αν το βλέπετε). Στο πλαίσιο αναζήτησης που εμφανίζεται, αναζητήστε το αρχείο general.useragent . Εάν λείπει (ίσως είναι), κάντε δεξί κλικ (ή πατήστε και κρατήστε πατημένο) στο κενό λευκό κενό και επιλέξτε Νέα> Κορδόνι . Ονομάστε το general.useragent.override , επιλέξτε OK και, στη συνέχεια, δώστε την τιμή αυτή: Mozilla / 5.0 (iPhone, CPU iPhone OS 8_3 όπως το Mac OS X) AppleWebKit / 600.1.4 (KHTML, όπως το Gecko) FxiOS / 1.0 Mobile / 12F69 Safari / 600.1.4
  4. Επιστρέψτε στη σελίδα του YouTube αν δεν είστε ήδη εκεί και ανανεώστε τη, αλλά διατηρήστε το μενού εργαλείων προγραμματιστών ανοιχτό. Η σελίδα πρέπει να αλλάξει λίγο και το βίντεο θα γεμίσει σχεδόν ολόκληρη την οθόνη.

    Σημείωση: Εάν ο Firefox ή το Chrome σάς ανακατευθύνουν αυτόματα στη σελίδα της επιφάνειας εργασίας, επιλέξτε τον σύνδεσμο που αναφέρεται για να επιστρέψετε στην έκδοση για κινητά του YouTube.
  5. Ξεκινήστε πάλι το βίντεο, διατηρώντας το παράθυρο των εργαλείων προγραμματιστών ανοιχτό. Αφήστε το να παύσει αφού το παίξει για λίγα δευτερόλεπτα.
  6. Από το παράθυρο των εργαλείων προγραμματιστών, εντοπίστε το εικονίδιο μικρού δείκτη ποντικιού - σας επιτρέπει να επιλέξετε το στοιχείο που θα επιθεωρηθεί στη σελίδα. Θα πρέπει να βρίσκεται στην πολύ αριστερή γωνία του παραθύρου.
  7. Με αυτό το εργαλείο επιλεγμένο, κάντε κλικ ή αγγίξτε απευθείας το βίντεο.
  8. Πίσω στο παράθυρο των εργαλείων προγραμματιστών, αναζητήστε μια ενότητα που περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη διεύθυνση URL, όπως βλέπετε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Ξεκινάει με το κείμενο "src =" https: // "και είναι μάλλον μπλε και μπορεί να επισημανθεί ήδη. Μετά από μερικούς τυχαίους χαρακτήρες θα πρέπει να είναι αυτό που διαβάζει το" .googlevideo.com / videoplayback ".

    Κάντε διπλό κλικ ή κάντε διπλό κλικ στη διεύθυνση URL για να τον επισημάνετε και στη συνέχεια αντιγράψτε τη σύνδεση κάνοντας δεξί κλικ ή πατώντας παρατεταμένα το κείμενο και επιλέγοντας την επιλογή αντιγραφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιό σας: Ctrl + C στα Windows ή Command + C στο macOS.

    Συμβουλή: Αν δεν βλέπετε αυτόν τον σύνδεσμο, δοκιμάστε να επεκτείνετε τις γραμμές κάνοντας κλικ / πατώντας τους. Ξεκινήστε ακριβώς κάτω από τη γραμμή που επισημάνθηκε όταν επιλέξατε το βίντεο στο τελευταίο βήμα.
  9. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο Chrome ή τον Firefox και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να την ανοίξετε.

    Όλη η σελίδα θα πρέπει να φαίνεται διαφορετική από την κανονική ιστοσελίδα του YouTube, αλλά το βίντεο πρέπει να αρχίσει να παίζει κανονικά.

    Σημείωση: Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αντιγράφηκε, μπορεί να υπάρχει κάποιο περιττό κείμενο στην αρχή και στο τέλος και το βίντεο που εμποδίζει το άνοιγμα του. Εάν η σελίδα δεν φορτώνεται, διαγράψτε src = " από την αρχή και " από το τέλος, έτσι ώστε η διεύθυνση URL ξεκινάει με "https: //" και τελειώνει με γράμμα ή αριθμό (όχι εισαγωγικό).
  10. Κάντε δεξί κλικ δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το βίντεο, επιλέξτε την επιλογή αποθήκευσης και επιλέξτε κάπου στον υπολογιστή σας για να την αποθηκεύσετε. Μπορεί να υπάρχει ακόμη και ένα κουμπί λήψης στην κάτω γωνία του βίντεο που μπορείτε να επιλέξετε αντί.
  11. Το βίντεο πιθανότατα μεταφορτώνεται με την επέκταση αρχείου MP4 αλλά μπορεί να είναι WEBM. Ανεξάρτητα, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Any Video Converter , την ιστοσελίδα FileZigZag ή έναν από αυτούς τους δωρεάν μετατροπείς αρχείων βίντεο για να αποθηκεύσετε το βίντεο σε MP3.

    Σημείωση: Το πρόγραμμα περιήγησης ενδέχεται να μην αποθηκεύσει το βίντεο με οποιαδήποτε επέκταση αρχείου. Εάν συμβεί αυτό, απλά μετονομάστε το αρχείο αναπαραγωγής βίντεο ώστε να έχει το .mp4 προσαρτημένο στο τέλος.

Σημείωση: Είναι απίθανο να θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube σαν να ήσασταν σε iPhone, αφού το μέγεθος της οθόνης είναι τελείως διαφορετικό από την έκδοση της επιφάνειας εργασίας. Για να αντιστρέψετε αυτά τα βήματα στο Chrome, απλά επιστρέψτε στο Βήμα 2 και βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η επιλογή Αυτόματα επιλέγεται . Στο Firefox, κάντε δεξί κλικ (ή πατήστε και κρατήστε πατημένο) τη νεοδημιουργηθείσα συμβολοσειρά από το Βήμα 3 και επιλέξτε Επαναφορά .

08 από 08

VLC Media Player

VLC Media Player (Windows).

Το VLC Media Player είναι ένα δωρεάν, απίστευτα ευέλικτο πρόγραμμα αναπαραγωγής αρχείων βίντεο και ήχου και λειτουργεί εξαιρετικά για τη λήψη βίντεο YouTube με τη μορφή MP4 στα Windows, MacOS και Linux.

Μόλις το βίντεο βρίσκεται στη μορφή MP4, μπορείτε να το μετατρέψετε σε MP3 με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο περιήγησης ιστού που μόλις διαβάσατε παραπάνω.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το MP4 με VLC:

  1. Κάντε λήψη του VLC media player.
  2. Ανοίξτε τις επιλογές δικτύου του VLC:

    Windows: Μεταβείτε στην επιλογή Media> Open Network Stream ... της VLC.

    macOS: Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αρχείο> Άνοιγμα δικτύου ....
  3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο του YouTube στο πλαίσιο κειμένου που βρίσκεται σε αυτήν την καρτέλα Δίκτυο .
  4. Κάντε κλικ / πατήστε Αναπαραγωγή στα Windows ή Άνοιγμα στο macOS για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή του βίντεο στο YouTube στο VLC.
  5. Αφού ξεκινήσει (μπορείτε να το θέσετε σε παύση, αν θέλετε), αντιγράψτε την πραγματική διεύθυνση URL που μεταδίδει το VLC:

    Windows: Μεταβείτε στο Εργαλεία> Πληροφορίες κωδικοποιητή . Από την καρτέλα Codec , αντιγράψτε τη μακρινή διεύθυνση URL που βρίσκεται στο κάτω μέρος δίπλα στην επιλογή "Τοποθεσία:".

    macOS: Βρείτε την επιλογή μενού Window> Media Information .... Ανοίξτε την καρτέλα Γενικά και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL από το πλαίσιο κειμένου "Τοποθεσία".

    Σημείωση: Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό είναι αυτή η διεύθυνση URL, θα ήταν καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει το όλο θέμα επιλέγοντας το σύνολο ( Ctrl + A ή Command + A ) προτού την αντιγράψετε ( Ctrl + C ή Command + C ).
  6. Επικολλήστε αυτήν τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, είτε είναι Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox κ.λπ.
  7. Μόλις αρχίσει να γίνεται φόρτωση, κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το βίντεο και επιλέξτε την επιλογή αποθήκευσης από αυτό το μενού. Μπορείτε επίσης να πατήσετε τη συντόμευση Ctrl + S ή Command + S για να αποθηκεύσετε το MP4.

Τώρα μετατρέψτε το MP4 σε αρχείο MP3 για να εξαγάγετε αποτελεσματικά τον ήχο από το βίντεο του YouTube. Δείτε τη λίστα δωρεάν προγραμμάτων Προγράμματα Μετατροπής Βίντεο και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει MP4 σε MP3. Περισσότερο "