Αφαίρεση κάλυψης Kindle Made Easy

Ο Amazon δεν άφησε τίποτα στην τύχη με την τρίτη γενιά του Kindle , και αυτό περιλαμβάνει την πιθανότητα να βγει από το προστατευτικό κάλυμμα ο εικονικός ε-αναγνώστης. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο ειδικές υποδοχές στο πλάι του ηλεκτρονικού αναγνώστη που του επιτρέπουν να ασφαλίσει με ασφάλεια σε ένα κάλυμμα σχεδιασμένο για το Kindle . Λειτουργεί ωραία, αλλά μια γρήγορη ματιά από τους πίνακες συζητήσεων του Kindle δείχνει ότι, ενώ εξασφαλίζοντας ένα Kindle 3 σε μια νέα κάλυψη είναι ένα snap, περισσότεροι από λίγοι άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα προσπαθώντας να αφαιρέσουν το κάλυμμα μετά. Υπάρχει ένα μικρό κόλπο για να το κάνετε αυτό. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα τρία εύκολα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

01 από 04

Ανοίξτε το κάλυμμα

Η τρίτη γενιά του Amazon Kindle. Αμαζόνα

Τοποθετήστε το Kindle σε τραπέζι ή άλλη ασφαλή επιφάνεια και ανοίξτε το κάλυμμα. Σημειώστε ότι ο μεταλλικός πείρος δεν φεύγει τα δύο τρίτα του δρόμου από την κορυφή του Kindle. Αυτός είναι ο μηχανισμός ασφάλισης και η κύρια πηγή της απογοήτευσης σας. Δεν μπορείτε απλά να το εξάγετε χωρίς να καταστρέψετε το κάλυμμα ή / και τον ηλεκτρονικό σας αναγνώστη.

02 από 04

Ξεκλειδώστε το μάνδαλο

Πρόκειται για ένα βήμα δύο μερών. Πρώτα, σπρώξτε το μεταλλικό στέλεχος (ή το μάνδαλο) προς τα κάτω, προς την κατεύθυνση του κάτω μέρους του Kindle. Θα πρέπει να γλιστρήσει κάτω κατά ένα κλάσμα μιας ίντσας. Αυτό απελευθερώνει το μηχανισμό μανδάλωσης. Στη συνέχεια, σπρώξτε το πάνω μέρος του Kindle οριζόντια, μακριά από το μεταλλικό στέλεχος.

03 του 04

Ο πάτος

Σε αυτό το σημείο, η κορυφή του e-reader σας είναι ελεύθερη, αλλά η κάτω υποδοχή του Kindle εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη με αυτό το περίεργο άγκιστρο.

04 του 04

Γυρίζω

Το τελευταίο βήμα είναι να απελευθερώσετε το Kindle από αυτό το άγκιστρο. Απλώς περιστρέψτε το e-reader κάτω όπως φαίνεται και τελειώσατε. Το Kindle 3 είναι ελεύθερο από το κάλυμμα.