Κορυφαίες ασύρματες ευρυζωνικές δρομολογητές 802.11b για το σπίτι

Η πρώτη γενιά ασύρματων δρομολογητών για οικιακά ευρυζωνικά δίκτυα χρησιμοποίησε μια τεχνολογία που ονομάζεται 802.11b. Οι ασύρματες δρομολογητές 802.11b είναι πλέον διαθέσιμες εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτά που αναφέρονται παρακάτω έχουν αναδειχθεί ως δημοφιλή και αποδεδειγμένα προϊόντα. Κάθε υποστηρίζει 11 Mbps 802.11b, έναν ενσωματωμένο διακόπτη με διακομιστή DHCP και τείχος προστασίας NAT. Η επιλογή συνήθως μειώνει την προσωπική προτίμηση και την εμπιστοσύνη στο σήμα. Οι εκπτώσεις για αυτούς τους δρομολογητές είναι συχνά διαθέσιμες, που μπορούν επίσης να συμβάλουν στην ισορροπία σε μια απόφαση αγοράς.

01 από 04

D-Link DI-514

Getty Images / VICTOR DE SCHWANBERG

Το D-Link DI-514 είναι μια εξαιρετικά μικρή μονάδα, πλάτους μικρότερης των 16 εκατοστών (16 εκατοστά) και μικρότερης των 8 γραμμαρίων βάρους. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μικρούς χώρους. Το DI-514 υποστηρίζει βασικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως το WEP 128-bit, φιλτράρισμα MAC και διεύθυνσης IP και φιλτράρισμα περιεχομένου με διεύθυνση URL ή / και όνομα τομέα. Οι αγοραστές αυτού του προϊόντος μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσουν το υλικολογισμικό για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αξιοπιστία. Η ισχύς ασύρματου σήματος στο DI-514 είναι επαρκής, αλλά δεν είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετική.

02 από 04

Linksys BEFW11S4

Ορισμένοι θεωρούν ότι το εύρος σήματος του BEFW11S4 είναι ανώτερο από αυτό του DI-514. Ωστόσο, αυτός ο δρομολογητής Linksys είναι περισσότερο από το διπλάσιο του μεγέθους και του βάρους του αντίστοιχου D-Link. Το BEFW11S4 υποστηρίζει γενικά τα ίδια χαρακτηριστικά με τους άλλους δρομολογητές αυτής της κατηγορίας: ενσωματωμένο διακόπτη 4 θυρών, υποστήριξη τείχους προστασίας, οδηγό εγκατάστασης μέσω web για εύκολη εγκατάσταση, παρόμοια δυνατότητα VPN pass-through κ.ο.κ.

03 του 04

Netgear MR814

Οι δρομολογητές Netgear είναι γνωστοί για τα μοναδικά τους σχέδια. Με τις στρογγυλεμένες γωνίες και το σχετικά μικρό μέγεθος, το MR814 είναι αναμφίβολα το πιο ελκυστικό από όλους τους ασύρματους δρομολογητές 802.11b. Ωστόσο, το MR814 χρησιμοποιεί πλαστικό περίβλημα και όχι τα εξαιρετικά μεταλλικά περιβλήματα προηγούμενων δρομολογητών όπως το RT311. Το MR814 διαθέτει την τυπική σειρά ασύρματων λειτουργιών δρομολογητή. Η Netgear παρέχει την τριετή περιορισμένη εγγύηση για το MR814, η οποία είναι πολύ καλύτερη από τις 1ετούς εγγύησης άλλων προϊόντων.

04 του 04

SMC 7004AWBR

Αυτό το προϊόν SMC είναι διαθέσιμο από το 2001. Σε αντίθεση με άλλους ασύρματους δρομολογητές αυτής της κατηγορίας, το 7004AWBR υποστηρίζει μόνο έναν διακόπτη 3 θυρών για τις ενσύρματες συνδέσεις του, αντί για την τυπική 4 θύρα. Σε αντάλλαγμα, το 7004AWBR προσφέρει μια τυπική θύρα εκτυπωτή και μια ενσωματωμένη δυνατότητα διακομιστή εκτύπωσης. Προσφέρει επίσης θύρα COM για κοινή χρήση εξωτερικού μόντεμ μέσω τηλεφώνου . Η SMC παρέχει μια περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής με το 7004AWBR. Με αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά, περιμένετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για αυτό το προϊόν από ό, τι για άλλους.