Πώς να βρείτε δωρεάν εγχειρίδια online

Ενώ το κολέγιο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αποκτήσουν γνώσεις και πολύτιμες δεξιότητες, είναι κατανοητό ότι η μετάβαση στο πανεπιστήμιο είναι δαπανηρή και τα βιβλία μπορούν να κάνουν το νομοσχέδιο ακόμη μεγαλύτερο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα για να χρηματοδοτήσετε μια καλή εκπαίδευση. υπάρχουν πολλά μέρη στο Web όπου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για σχεδόν οποιαδήποτε διαθέσιμη τάξη.

Εδώ είναι πηγές στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε δωρεάν περιεχόμενο για πολλές τάξεις κολέγου, όλα ελεύθερα διαθέσιμα είτε για λήψη είτε για εκτύπωση offline είτε για online προβολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε απαραίτητα σε μια επίσημη τάξη κολλεγίων για να επωφεληθείτε από αυτούς τους πόρους! Εάν αναζητάτε ευκαιρίες εμπλουτισμού των γνώσεών σας, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε δωρεάν σε μια τεράστια ποικιλία από μαθήματα κολλεγίων που διατίθενται από αξιόπιστα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

* Σημείωση : Ενώ πολλές τάξεις κολλεγίων και καθηγητές είναι εντάξει με τους φοιτητές να κατεβάζουν υλικό για τα μαθήματά τους στο διαδίκτυο, προτείνεται οι μαθητές να ελέγχουν το πρόγραμμα σπουδών για τα εγκεκριμένα υλικά μπροστά από το χρόνο και να διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο που λαμβάνεται είναι συμβατό με τις απαιτήσεις της τάξης .

Google

Το πρώτο μέρος που πρέπει να ξεκινήσετε όταν ψάχνετε για ένα εγχειρίδιο είναι το Google, χρησιμοποιώντας την εντολή filetype . Πληκτρολογήστε filetype: pdf, ακολουθούμενο από το όνομα του βιβλίου που αναζητάτε σε εισαγωγικά. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

filetype: pdf "Ιστορία της ανθρωπολογίας"

Εάν δεν έχετε κάποια τύχη με τον τίτλο του βιβλίου, δοκιμάστε τον συντάκτη (και πάλι, που περιβάλλεται από εισαγωγικά), ή μπορείτε επίσης να αναζητήσετε έναν άλλο τύπο αρχείου: PowerPoint (ppt), Word (doc) Θα θέλατε επίσης να ελέγξετε το Google Scholar , ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε όλα τα είδη ακαδημαϊκού προσανατολισμού περιεχομένου. Ανατρέξτε στις συγκεκριμένες συμβουλές αναζήτησης για το Google Scholar, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Ανοιχτό Πολιτισμό

Ο Ανοικτός Πολιτισμός, ένας συναρπαστικός χώρος αποθήκευσης κάποιου από το καλύτερο περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό, έχει συγκεντρώσει μια συνεχή βάση δεδομένων με ελεύθερα κείμενα που κυμαίνονται στο θέμα από τη Βιολογία στη Φυσική. Ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται σε τακτική βάση.

MIT Open Courseware

Το MIT έχει προσφέρει δωρεάν, ανοιχτό εκπαιδευτικό λογισμικό για αρκετά χρόνια τώρα, και μαζί με αυτές τις ελεύθερες τάξεις έρχεται δωρεάν βιβλία βιβλίων κολλεγίων. Θα πρέπει να αναζητήσετε συγκεκριμένες κατηγορίες ή / και τίτλους βιβλίων στον ιστότοπο, προκειμένου να βρείτε αυτό που ψάχνετε. συνολικά, υπάρχει ένα πολύ ελεύθερο περιεχόμενο που διατίθεται εδώ σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων.

Επανάσταση του εγχειριδίου

Εκτελεστεί από τους μαθητές, το Textbook Revolution προσφέρει δωρεάν βιβλία που οργανώνονται από το θέμα, την άδεια, το μάθημα, τις συλλογές, το θέμα και το επίπεδο. Εύκολη αναζήτηση με μια υγιή ποσότητα αντικειμένου διαθέσιμη.

Flat World Knowledge

Το Flat World Knowledge είναι μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που προσφέρει κείμενα κολλεγίων και πανεπιστημίων δωρεάν, σε συνδυασμό με άλλους εφαρμοστέους πόρους που χρησιμεύουν ως συμπληρώματα. Όλα τα βιβλία είναι ελεύθερα να προβάλλονται στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web.

Ηλεκτρονικά Μαθηματικά

Οι καθηγητές από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας έχουν συγκεντρώσει έναν εντυπωσιακό κατάλογο ηλεκτρονικών μαθηματικών κειμένων, που κυμαίνονται από λογισμικό έως μαθηματική βιολογία.

Βικιβιβλία

Τα Wikibooks προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ελεύθερων σχολικών βιβλίων (περισσότερα από 2.000 την τελευταία φορά που είδαμε), σε θέματα από την πληροφορική μέχρι τις κοινωνικές επιστήμες.

Δωρεάν Πρωτοβουλία Ψηφιακού Εγχειριδίου

Από το Δίκτυο Μάθησης Πόρων της Καλιφόρνιας, η πρωτοβουλία Free Digital Textbook Initiative προσφέρει μια καλή επιλογή υλικού δωρεάν περιεχομένου κατάλληλο τόσο για τους μαθητές γυμνασίου όσο και για τους φοιτητές.

Curriki

Το Curriki δεν είναι μόνο για δωρεάν βιβλία, αν και μπορείτε να βρείτε αυτούς στο χώρο. Το Curriki προσφέρει μια φανταστική ποικιλία από δωρεάν εκπαιδευτικούς πόρους, οτιδήποτε από τα μαθήματα επιστήμης μέχρι τις νέες σπουδές.

Scribd

Το Scribd είναι μια τεράστια βάση δεδομένων με περιεχόμενο που συνεισφέρει χρήστες. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε τυχεροί και να βρείτε πλήρη εγχειρίδια εδώ. πληκτρολογήστε το όνομα του βιβλίου σας στο πεδίο αναζήτησης και πατήστε "enter". Για παράδειγμα, μια αναζήτηση βρήκε ένα πλήρες κείμενο για τη μηχανική της κβαντικής φυσικής.

Έργο Gutenberg

Το Project Gutenberg προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πάνω από 50.000 κείμενα κατά το χρόνο αυτής της γραφής, με περισσότερα διαθέσιμα μέσω των ιστοσελίδων συνεργατών τους. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες τους, αναζητήστε κάτι συγκεκριμένα ή ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρο τον κατάλογό τους.

Πολλά βιβλία

Το ManyBooks δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν μέσα σε έναν κατάλογο με πάνω από 30.000 βιβλία, καθώς και σε είδη, συγγραφείς, ημερομηνίες δημοσίευσης και άλλα.

Online Βιβλιοθήκη της Ελευθερίας

Η Online Βιβλιοθήκη της Ελευθερίας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών έργων για την ατομική ελευθερία και τις ελεύθερες αγορές. Περισσότεροι από 1.700 μεμονωμένοι τίτλοι είναι διαθέσιμοι εδώ.

Εγχειρίδια του Amazon

Ενώ δεν είναι δωρεάν, μπορείτε να βρείτε μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες - καλύτερα από το βιβλιοπωλείο πανεπιστημιουπόλεων - στα σχολικά βιβλία του κολλεγίου στο Amazon.

Βιβλίο

Το Bookboon προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν βιβλίων εδώ. θα χρειαστεί να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να κατεβάσετε οτιδήποτε και θα λάβετε εβδομαδιαία ενημέρωση για νέα βιβλία και προσθήκες στον ιστότοπο. Η premium πρόσβαση διατίθεται επίσης έναντι αμοιβής.

GetFreeBooks

GetFreeBooks.com προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν ebooks σε μια καλή επιλογή των κατηγοριών, οπουδήποτε από το μάρκετινγκ σε διηγήματα.

Κοινοτική Κοινοπραξία Κολλεγίου Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων

Η Κοινοπραξία Κοινοτικών Ακαδημαϊκών για Ανοικτούς Εκπαιδευτικούς Πόρους είναι απλά διατυπωμένη, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητούν σε επιλεγμένους θεματικούς τομείς δωρεάν βιβλία.

OpenStax

Το OpenStax, μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Rice, προσφέρει πρόσβαση σε βιβλία υψηλής ποιότητας τόσο για τους K-12 όσο και για τους φοιτητές. Αυτό το έργο ξεκίνησε αρχικά για φοιτητές από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.

Reddit User Submissions

Το Reddit διαθέτει ένα δευτερεύον βιβλίο αφιερωμένο στο να μοιράζεται τα βιβλία που μπορεί να έχει ο χρήστης (και είναι πρόθυμος να το μοιραστεί), καθώς και όσους αναζητούν εγχειρίδια και χρειάζονται βοήθεια για τον εντοπισμό τους στο διαδίκτυο.