Αναζήτηση σαν Google Ninja

Όλοι γνωρίζουμε πώς να Google, σωστά; Λοιπόν, εδώ είναι μερικά απλά κόλπα αναζήτησης για να κάνουν την αναζήτηση πιο παραγωγική και πιο τρομερή. Μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπετε τη σελίδα αναζήτησης Google ή να επισκεφτείτε έναν άλλο ιστότοπο.

Να θυμάστε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να κεφαλαιοποιήσετε λέξεις για το Google. Το άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι γενικά δεν πρέπει να βάζετε εισαγωγικά γύρω από αυτούς τους όρους αναζήτησης εκτός αν ψάχνετε στον ιστό μόνο για πράγματα που περιέχουν αυτή την ακριβή φράση αναζήτησης. Το κάνω εδώ μερικές φορές για λόγους σαφήνειας, αλλά αν ακολουθείτε μια νέα καρτέλα, καταργήστε τα αποσπάσματα, εκτός εάν οι οδηγίες καθορίζουν ότι είναι απαραίτητες.

01 από 10

Το Google είναι ένας φοβερός υπολογιστής

Αποτύπωση οθόνης

Βρίσκεστε πολύ χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή αριθμομηχανής στην επιφάνεια εργασίας σας; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιείτε μόνο το Google. Μπορείτε να αναζητήσετε μια μεγάλη ποικιλία μαθηματικών προβλημάτων και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άκαμπτα σύμβολα για να το κάνετε. Η αναζήτηση για 5 + 5 έργα ακριβώς όπως και για την αναζήτηση " πέντε plus πέντε." Λειτουργεί ακόμη και όταν αναμειγνύετε λέξεις και σύμβολα επάνω, εφόσον είναι μια πραγματική εξίσωση. Σε αυτό το παράδειγμα, έψαξα για " τετραγωνική ρίζα 234324 φορές τέσσερα ".

Το άλλο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι ότι μόλις κάνετε μια αναζήτηση αριθμομηχανή, η εφαρμογή αριθμομηχανή εξακολουθεί να είναι εκεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε περισσότερους υπολογισμούς.

Εάν αισθάνεστε ακόμα πιο μαθηματικά, προσπαθήστε να ζητήσετε γραφήματα:

γράφημα y = 2x

sin (4pi / 3-x) + cos (x + 5pi / 6)

Τα γραφήματα δεν σας δίνουν την ίδια εφαρμογή αριθμομηχανής, αλλά τείνουν να είναι αλληλεπιδραστικά. Περισσότερο "

02 από 10

Ορίστε: Κάτι

Αποτύπωση οθόνης

Θέλετε να βρείτε τη σημασία του λεξικού μιας λέξης χωρίς να ψάξετε για ένα λεξικό και στη συνέχεια να κάνετε αναζήτηση στο λεξικό; Ένα γρήγορο Google hack είναι να χρησιμοποιήσετε τη σύνταξη "define".

ορίστε: τη λέξη-μυστήριο σας

Εάν δεν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο από αυτό, έχετε καλύψει τον ορισμό σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερους από έναν ορισμό ή περισσότερες από μία πηγές, κάντε κλικ στο βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Ανάλογα με τη λέξη, θα δείτε πληροφορίες ετυμολογίας, τάσεις σχετικά με τη συχνότητα χρήσης της λέξης και μια επιλογή για τη μετάφραση της λέξης σε άλλη γλώσσα. Και, φυσικά, κάνοντας κλικ στο μικρό ηχείο σας λέει πώς προφέρεται η λέξη. Περισσότερο "

03 από 10

Μετατρέψτε τις μετρήσεις και τα νομίσματα

Αποτύπωση οθόνης

Θέλατε να μάθετε πόσα γαλόνια είναι σε μια πίντα ή πόσα δολάρια ΗΠΑ σε ένα ευρώ; Απλά ρωτήστε την Google. Όπως και με την εφαρμογή αριθμομηχανής, έχετε πολλά περιθώρια για να βρείτε πράγματα που μετατρέπονται σε άλλα πράγματα, εφ 'όσον αναζητάτε με έναν τρόπο που θα είχε νόημα ως εξίσωση, οπότε "5 δολάρια σε λίρες" μετατροπή πέντε δολλαρίων σε λίρες Αγγλίας.

Θα μπορούσατε να είχατε ένα διαφορετικό δολάριο - καναδικό ή αυστραλιανό, για παράδειγμα, αλλά η Google παίρνει μια εικασία ότι θέλετε τον πιο συνηθισμένο τύπο αναζήτησης στη γεωγραφική περιοχή σας. Εάν η Google μαντέψει λάθος στην περίπτωση αυτή, απλώς να είναι πιο συγκεκριμένη στην επόμενη αναζήτηση. Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εφαρμογές, τα αποτελέσματα είναι συνήθως διαδραστικά και σας επιτρέπουν να εκτελέσετε περισσότερους υπολογισμούς.

Απλά χρησιμοποιήστε το κανονικό πλαίσιο αναζήτησης και αναζητήστε το νόμισμα εκκίνησης στο επιθυμητό νόμισμα . Για παράδειγμα, για να μάθετε πόσο αξίζει σήμερα το δολάριο του Καναδά σε δολάρια ΗΠΑ, θα έλεγα:

καναδικό δολάριο σε δολάριο

Το γραφικό της αριθμομηχανής εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης μαζί με την απάντησή μου με έντονα γράμματα. Αυτό συμβαίνει επειδή η μετατροπή νομισμάτων αποτελεί μέρος της κρυμμένης αριθμομηχανής της Google .

Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε κεφαλαία στις αναζητήσεις Google.

Παραλλαγές

Η Google εκπλήσσει εκπληκτικά με τον τρόπο που φτιάχνετε τα πράγματα.

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε "ένα δολάριο του Καναδά σε αμερικάνικα δολάρια", "CAN σε δολάρια ΗΠΑ" ή "καναδικό χρήμα σε χρήματα των ΗΠΑ" και να έχετε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.

Μπορείτε να καθορίσετε μικρές αλλαγές για τα περισσότερα νομίσματα, όπως αμερικανικά σεντ. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μετατροπές περισσότερων ή λιγότερων από μία μονάδα, όπως "πενήντα αμερικανικά σεντ σε γιεν" ή ".5 δολάρια σε λίρες Αγγλίας".

04 από 10

Ελέγξτε το Weather

Αποτύπωση οθόνης

Ελέγξτε τον καιρό. Αυτή είναι μια πολύ απλή και άμεση πρόβλεψη. Αναζήτηση για τον καιρό: ταχυδρομικός κώδικας ή καιρός: πόλη, πολιτεία. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε "weather" στο πλαίσιο αναζήτησης και να πάρετε μια τοπική πρόβλεψη για οπουδήποτε είναι ο υπολογιστής σας.

05 από 10

Ώρες προβολής ταινιών

αποτύπωση οθόνης

Θέλετε να μάθετε ποιες ταινίες παίζουν χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στον ιστότοπο κάθε θεάτρου για να ελέγξετε τις ώρες προβολής; Είναι τόσο εύκολη όσο η αναζήτηση καιρού. Αναζητήστε ταινίες: ταχυδρομικός κώδικας ή ταινίες: πόλη, δηλώστε αν θέλετε να βρείτε ταινίες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά αν θέλετε απλώς να βρείτε τις ταινίες που βρίσκονται κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε, πληκτρολογήστε "ταινίες" στο πλαίσιο αναζήτησης, και θα δείτε τι παίζει με μια ματιά. Περισσότερο "

06 από 10

Προσφορές μετοχών

Αποτύπωση οθόνης

Θέλετε μια γρήγορη παραγγελία μετοχών; Είναι τόσο εύκολο όσο η πληκτρολόγηση σε "stock" και το όνομα της εταιρείας ή το σύμβολο τους. Για παράδειγμα, δακτυλογράφω "stock goog" στο πλαίσιο αναζήτησης για την τιμή των μετοχών της Google. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ στους μικρούς συνδέσμους ακριβώς κάτω από το πλαίσιο πληροφοριών για να μεταβείτε στους χρηματοοικονομικούς ιστότοπους που παρέχουν τις πληροφορίες των προσφορών.

αποθέματα: goog

Θα δείτε μια γρήγορη παραγγελία μετοχών με συνδέσμους προς διάφορες πηγές χρηματοοικονομικών ειδήσεων για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Η Google θα σας δώσει ένα απόθεμα με αυτό το τέχνασμα μόνο αν πληκτρολογήσετε το ακριβές σύμβολο και όχι το όνομα της εταιρείας.

07 από 10

Λάβετε έναν γρήγορο χάρτη

Αποτύπωση οθόνης

Εάν θέλετε απλώς έναν γρήγορο χάρτη και δεν θέλετε να κοιτάξετε τους Χάρτες Google, μπορείτε να πληκτρολογήσετε "map-of-city" και, ανάλογα με την πόλη, θα δείτε ένα πλαίσιο πληροφοριών με ένα μικρό χάρτη. Αυτό είναι ένα λεπτό χαρακτηριστικό, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ονομασίες των τόπων που είναι διπλές σε άλλα κράτη και χώρες, έτσι μερικές φορές θα χρειαστεί να παράσχετε περισσότερες πληροφορίες. Εάν θέλετε μια πλήρη εμπειρία στο Google Maps, κάντε κλικ στο πλαίσιο πληροφοριών. Περισσότερο "

08 από 10

Πάρτε έναν αριθμό μπέικον

Αποτύπωση οθόνης

Τι ΑΛΗΘΕΙΑ? Ναί. Εάν θέλετε έναν γρήγορο έλεγχο για να δείτε πόσους βαθμούς διαχωρισμού έχει ένα διάσημο άτομο από τον Kevin Bacon, μπορείτε απλώς να αναζητήσετε: "αριθμό μπέικον [διασημότητα]" Ομοίως αναζητώντας "ποιο είναι ο αριθμός μπέικον" θα πάρει συνήθως τα ίδια αποτελέσματα.

09 από 10

Βρείτε εικόνες

Αποτύπωση οθόνης

Αν θέλετε να βρείτε εικόνες, μπορείτε φυσικά να μεταβείτε στην Αναζήτηση εικόνων Google, αλλά μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αυτήν την αναζήτηση από την κύρια σελίδα αναζήτησης Google, αναζητώντας "εικόνα" και στοιχείο. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα θέλετε και θα την ανοίξετε στην Αναζήτηση εικόνων Google.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτή η αναζήτηση εικόνων του Πύργου του Άιφελ επίσης έβαλε ένα κουτί μπόνους. Όταν αναζητάτε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, συχνά θα έχετε μια "σελίδα τοποθεσίας" με πληροφορίες όπως κριτικές, χάρτες και εικόνες.

10 από 10

Αναζήτηση βίντεο

Αποτύπωση οθόνης

Θέλετε βίντεο γάτα; Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο YouTube για αναζήτηση. Εάν κάνετε αναζήτηση για "βίντεο [όρο αναζήτησης]", θα βρείτε μια λίστα με τα βίντεο ως τα πρώτα σας πολλά ενδιαφέροντα. Υπάρχει μια λεπτή οριζόντια γραμμή που σας δείχνει πού τελειώνει η ενσωματωμένη αναζήτηση βίντεο και αρχίζουν τα τυπικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google.