Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Web του Yahoo Messenger

Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο Yahoo Messenger για το διαδίκτυο; Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού για να αρχίσετε να συζητάτε γρήγορα με φίλους!

01 από 03

Μεταβείτε στην τοποθεσία Web του Yahoo Messenger

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yahoo! Messenger στην κινητή συσκευή σας ή σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας την έκδοση ιστού. Yahoo!

Πριν ξεκινήσετε, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox, του Chrome ή του Safari. Αυτά είναι τα προγράμματα περιήγησης που υποστηρίζονται από το Yahoo !, και θα χρειαστεί να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δροσερές λειτουργίες στο Yahoo! Αγγελιαφόρος.

Ξεκινήστε το Yahoo Web Messenger

02 του 03

Εισαγάγετε το αναγνωριστικό σας στην είσοδο στο Yahoo Messenger στο Web

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Yahoo! web messenger με το Yahoo! όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Yahoo!

Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Yahoo! λογαριασμός. Εισαγάγετε το Yahoo ID και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Yahoo Messenger για το παράθυρο σύνδεσης στο web, όπως φαίνεται παραπάνω. Χρησιμοποιήστε τα πεδία που παρέχονται για την εισαγωγή των στοιχείων του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

Ως εναλλακτική επιλογή, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο Yahoo! Messenger με τον αριθμό τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Κλειδί λογαριασμού". Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας και έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που παρέχεται από το Yahoo! κάθε φορά που συνδέεστε. Η χρήση της λειτουργίας "Κλειδί λογαριασμού" είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε εύκολα στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας και σας βοηθά να διατηρήσετε ασφαλείς και τον λογαριασμό σας.

Σύνδεση στο Yahoo! Messenger με τον αριθμό τηλεφώνου σας

03 του 03

Η σύνδεσή σας στο Web του Yahoo Messenger ολοκληρώθηκε

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Εάν εισάγετε σωστά το Yahoo ID και τον κωδικό πρόσβασής σας (ή χρησιμοποιήσατε τη λειτουργία Key Account για να συνδεθείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας όπως περιγράφεται παραπάνω, θα είστε συνδεδεμένοι στο web client του Yahoo Messenger.) Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιλαμβάνονται με αυτή την online έκδοση του Messenger.

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 7/26/16