Τρόπος χρήσης ειδικής υπογραφής για απαντήσεις και προσκλήσεις στο Outlook

Χρησιμοποιώντας μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά αν είστε στην επιχείρηση, δίνει κάθε μήνυμα πιο επαγγελματική, σοβαρή εμφάνιση. Είναι ξεχωριστό, τοποθετεί την επωνυμία σας στην αλληλογραφία σας και - όταν συμπεριλαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας - καθιστά εύκολο για τους ανθρώπους να φτάσουν σε εσάς.

Η δημιουργία και η χρήση μιας υπογραφής στο Microsoft Outlook είναι εύκολη. Το Outlook, ωστόσο, προεπιλογεί την προσθήκη υπογραφής μόνο στα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε από την αρχή, όχι απαντήσεις ή προς τα εμπρός.

Υπογραφές για απαντήσεις και προσκλήσεις

Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτόματα την υπογραφή σας στις απαντήσεις ή στα μηνύματα που προωθείτε, θα χρειαστεί να επεξεργαστείτε τις επιλογές σας. Δείτε πώς:

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε την υπογραφή που θέλετε να εφαρμόσετε στα μηνύματα στα οποία απαντάτε ή να τα διαβιβάζετε σε άλλους παραλήπτες. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπογραφή με την εξερχόμενη αλληλογραφία σας, επιλέξτε αυτή. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπογραφή για απαντήσεις και προς τα εμπρός, δημιουργήστε τη νέα αυτή υπογραφή και στη συνέχεια επιλέξτε την εδώ. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Τώρα, η υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου θα εμφανίζεται σε κάθε εξερχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.