Ο 21 καλύτερος κατάλογος Anime του 2018

Η συρρίκνωση των καλύτερων 10 ή 20 ή ακόμα και 100 σειρών anime ή ταινιών είναι σχεδόν αδύνατο έργο. Υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα anime έξω εκεί, σε κυριολεκτικά δεκάδες είδη, subgenres, και metagenres, που συγκρίνουν το ένα με το άλλο είναι σχεδόν χωρίς νόημα. Υπάρχουν όμως standouts σε κάθε είδος, τίτλους που αυξάνονται πάνω από τα υπόλοιπα, με διάφορους τρόπους.

Καταρτίσαμε κάποιες από τις καλύτερες σειρές και ταινίες anime σε 21 διαφορετικές κατηγορίες και περιλάβαμε μια χούφτα αξιόλογων αναφορών για καθένα από αυτά. Το καλύτερο anime σε κάθε κατηγορία αυξάνεται πάνω από το είδος του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εμπνέει ριζικές αλλαγές στο είδος του, ή διαφορετικά ξεχωρίζει λόγω μιας ιδιαίτερα φανταστικής ιστορίας ή χαρακτήρων, μεγάλης κίνησης, φωνητικής εργασίας και άλλων παραγόντων.

Σημείωση: Συμπεριλαμβάνονται σύνδεσμοι για τη ροή της σειράς ή της ταινίας, όπου υπάρχουν, μαζί με τις αξιολογήσεις ηλικίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις σειρές TV-MA σε αυτή τη λίστα αξιολογούνται με αυτόν τον τρόπο λόγω βίας και αίματος, αν και μερικές περιλαμβάνουν και γυμνό.

01 από 21

Best Action Anime - Επίθεση στον Τιτάνα

Screenshot / Hulu

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-MA
Τιμητικές αναφορές: Trigun, Μαύρη λιμνοθάλασσα, Berserk

Γιατί είναι το καλύτερο
Η επίθεση στον Τιτάνα είναι τρομακτική, αλλά δεν είναι πραγματικά ένα anime φρίκης. Αν μπορείτε να κοιτάξετε το grotesque, μέσα-έξω εμφάνιση των τίτλων τιτάνων, και τη βίαιη τελικότητα του τρόπου που καταβροχθίζουν τα θύματά τους, θα βρείτε ένα anime δράσης που είναι επίσης βαριά σε οικόπεδο, την ανάπτυξη χαρακτήρα και την ατμόσφαιρα.

Παρόλο που υπάρχει πιθανώς πιο μεγάλη δράση anime από οποιοδήποτε άλλο είδος, το Attack on Titan είναι το καλύτερο επειδή η εικονική έλλειψη θωράκισης δεν σημαίνει ότι κανείς δεν είναι ποτέ πραγματικά ασφαλής και τα πονταρίσματα είναι πάντα πολύ αληθινά.

02 από 21

Καλύτερη καταπολέμηση της Anime - Dragon Ball (Z, GT, Super)

Screenshot / YouTube

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Funimation
Βαθμολογήθηκε: TV-14 ( Dragon Ball ), TV-PG ( Dragon Ball Z , GT και Super )
Αξίζει να αναφερθούν : ένας άνθρωπος Punch , Bleach , Naruto

Γιατί είναι το καλύτερο
Οι διάφορες σειρές Dragon Ball , οι οποίες ακολουθούν τις περιπέτειες του Son Goku και των φίλων του, αποτέλεσαν αντικείμενο πολλών παρωδιών, αστεμάτων και μιμών. Αλλά χωρίς το Dragon Ball , το είδος της μάχης anime, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, πιθανότατα δεν θα υπήρχε.

Το Dragon Ball ξεκίνησε ως ένα ελαφρώς λαμπερό ταξίδι στο αρχαίο Journey προς τη Δύση, αλλά από τη στιγμή που ο Dragon Ball Z βγήκε, είχε μεταμορφωθεί πλήρως στο αρχέτυπο του είδους που επηρέασε τόσο πολύ τι θα έρθει μετά.

Είναι καλό να αστείοτε για το Goku και τους εχθρούς του που ξοδεύουν ολόκληρα επεισόδια που χρεώνουν τις τελικές επιθέσεις τους και ίσως αυτό δεν είναι για όλους, αλλά αυτή είναι η επίσημη συντομευμένη έκδοση Dragon Ball Kai .

Επίσης, το φεγγάρι φουσκώνει. Πολλές φορές.

03 του 21

Καλύτερο Σαμουράι Anime - Σαμουράι Champloo

Screenshot / YouTube

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Funimation, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-MA
Αξίζει να αναφερθούν : Rurouni Kenshin , Basilisk

Γιατί είναι το καλύτερο:
Το Samurai Champloo δεν είναι το τυπικό anime samurai, το οποίο είναι αυτό που το κάνει το καλύτερο, πιο ξεχωριστό τίτλο στο είδος. Δεν χρειάζεται να αρέσει το anime samurai για τον Samurai Champloo για να σας συνδέσει με την αναμφισβήτητη αίσθηση του στυλ, τα κλασσικά γραφικά, το φανταστικό dub και την αισθητική του hip hop.

Οι οπαδοί του είδους είναι πιο πιθανό να πάρουν τα anachronistic gags, και να εκτιμήσουν την εναλλακτική ιστορική έκδοση της περιόδου Edo που απεικονίζεται στην παράσταση. Αλλά μια βαθιά γνώση του είδους πραγματικά δεν είναι προϋπόθεση για να απολαύσετε τον Σαμουράι Champloo .

04 από 21

Best Anime Fantasy - Fullmetal Αλχημιστής: Αδελφότητα

Screenshot / Hulu

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : φονιάδες , παραμύθια , οριζόντιος ορίζοντας , μαγικοί

Γιατί είναι το καλύτερο:
Ο λόγος που η Fullmetal Alchemist είναι το καλύτερο φανταστικό anime όλων των εποχών είναι ότι ζωγραφίζει έναν πλήρως υλοποιημένο, μοναδικό κόσμο φαντασίας με εσωτερικά συνεπείς κανόνες που έχουν πολύ πραγματικές συνέπειες. Με βάση αυτό το ίδρυμα, ο Fullmetal Alchemist παραδίδει μια ιστορία για δύο αδέλφια που είναι τόσο γειωμένη όσο η ρύθμιση είναι φανταστική.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν η ιστορία των αδελφών Elric ανήκει σε οποιαδήποτε λίστα με το καλύτερο anime όλων των εποχών. Το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα είναι εάν θα επιλέξετε Fullmetal Alchemist ή Fullmetal Alchemist: Brotherhood .

Για τους απλούς, το Fullmetal Alchemist και το Fullmetal Alchemist: Η αδελφότητα βασίζεται στο ίδιο manga. Η διαφορά είναι ότι το πρώτο ήταν παράγεται ενώ το ίδιο το manga ήταν ακόμα στο στάδιο παραγωγής, οπότε το τέλος της παράστασης δεν έχει καμία σχέση με το manga. Η αδελφότητα ήρθε αργότερα και προσαρμόζει πιστά ολόκληρη τη μάγκα. Και οι δύο έχουν υπέροχη κίνηση, εμπνευσμένες ιστορίες και φανταστικές ομπρέλες.

Η αδελφοσύνη είναι μια καλή επιλογή εάν προτιμάτε έναν ταχύτερο ρυθμό, περισσότερη δράση και περισσότερο χιούμορ, ενώ το πρωτότυπο έχει έναν πιο ζυγό ρυθμό και περισσότερο δράμα.

05 από 21

Καλύτερη υπερφυσική Anime - Shin Sekai Yori

Screenshot / YouTube

Πού μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Τιμητική αναφέρει: Bleach , Bizarre Adventure του Jojo , Mushishi

Γιατί είναι το καλύτερο
Πολλή φαντασία και υπερφυσική anime ενσωματώνουν φανταστικά στοιχεία σε πραγματικό περιβάλλον, όπως το shinigami κατεβαίνοντας στην πόλη Karakura στο Bleach . Και αυτό μπορεί να κάνει για μια διασκεδαστική και συναρπαστική επίδειξη, αλλά το καλύτερο υπερφυσικό anime το κάνει ένα βήμα παραπέρα.

Shin Sekai Yori , ή Από τον Νέο Κόσμο , το παίρνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η σειρά ξεκινά με ένα αργό καψίματα, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα πρώτα επεισόδια επικεντρώνονται στην καθιέρωση των χαρακτήρων και στον συναρπαστικό υπερφυσικό κόσμο στον οποίο ζουν.

Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς και τα πολύπλοκα θέματα που διερευνήθηκαν σε όλη τη σειρά, κάνουν τον Shin Sekai Yori το καλύτερο υπερφυσικό anime γύρω και ένα νόμιμα σπουδαίο έργο κερδοσκοπικής φαντασίας.

06 από 21

Καλύτερο μαγικό κορίτσι Anime - Madoka Magica

Screenshot / Netflix

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Netflix, Hulu, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Yuuki Yuuna , Μικρή Ακαδημία Μάγισσας , Mai Hime , Μαγικό κορίτσι Lyrical Nanoha

Γιατί είναι το καλύτερο
Το μαγικό είδος κοριτσιών βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, και έχει πολλά καλά εδραιωμένα τρόπαια. Η βασική ιδέα είναι ότι ένα νεαρό κορίτσι, ή μια ομάδα κοριτσιών, ανακαλύπτουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν και να χρησιμοποιούν μαγεία για να πολεμήσουν κάποιο είδος αντιπάλου. Στα δυτικά, το Sailor Moon είναι ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα του μαγικού είδους κορίτσι.

Ενώ πολλές σειρές σε αυτό το είδος απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά, και συγκεκριμένα σε κορίτσια, οι καλύτερες έχουν ευρύτερη έκκληση και παρουσιάζουν ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων.

Το Magoka Magica είναι το καλύτερο μαγικό κορίτσι anime επειδή τα παιδιά, ή τουλάχιστον οι νέοι έφηβοι, μπορούν ακόμα να το απολαύσουν, αλλά είναι αρκετά σκοτεινό και αρκετά ώριμο για να προσελκύσει ένα πολύ ευρύτερο κοινό. Η Madoka Magica έχει ριζωμένες ρίζες στο μαγικό είδος κοριτσιών, αλλά με μια σκοτεινότερη προσέγγιση και ανατροπή πολλών τροπικών ειδών, προσφέρει ένα συναισθηματικό ωφέλιμο φορτίο που την ανεβάζει σε νέο επίπεδο.

07 από 21

Καλύτερο Anime Τρόμου - Όταν Κλαίνε (Higurashi)

Screenshot / Hulu

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu
Βαθμολογήθηκε: TV-MA
Αξίζει να αναφερθούν : Boogiepop Phantom, Elfin Lied, Γυμνάσιο των Νεκρών

Γιατί είναι το καλύτερο
Οι περισσότερες σειρές τρόμου ανησυχίας αναφέρονται ως τρόμο μόνο επειδή έχουν τέρατα σε αυτά, όπως το Γυμνάσιο των Νεκρών . Τείνουν να είναι κάπως φως σε ό, τι θεωρούν δυτική ακροατήρια ως τρόμο, αλλά όταν κλέβουν αποτελεσματικά περιβάλλουν τη γραμμή.

Όταν το Cry έχουν μια τρομακτικώς ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, η οποία θα πρέπει να ικανοποιεί τους οπαδούς της ιαπωνικής φρίκης, αλλά έχει κάτι περισσότερο από ένα μυστηριώδες μυστήριο, ψυχολογική φρίκη και το είδος gore που περιμένουν οι περισσότεροι δυτικοί οπαδοί τρόμου.

08 από 21

Καλύτερο επιστημονικό μυθιστόρημα Anime - Steins · Πύλη

Screenshot / YouTube

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Funimation
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφέρουμε: Φάντασμα στο Shell: Stand Alone Complex, Psycho Pass, Sword Art Online, Noein

Γιατί είναι το καλύτερο
Κανένα μέσο δεν έχει επιστημονική τεχνογνωσία αρκετά όπως το anime, αλλά υπάρχουν και αρκετοί πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι που διερευνούν ενδιαφέροντα θέματα και έννοιες. Το Ghost in the Shell: Stand Alone Complex είναι ένας άξιος σύντροφος στην ταινία, το Psycho Pass είναι ένα ενοχλητικό θρίλερ του εγκλήματος εμπνευσμένο από τον Blade Runner και ο Noein είναι μια συναρπαστική ματιά στην κβαντική φυσική, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Steins, η πύλη περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι στο χρόνο, αλλά δεν χρησιμοποιεί μόνο το ταξίδι στο χρόνο ως συσκευή οικόπεδο. Διερευνά την ιδέα με έναν συναρπαστικό τρόπο, θεσπίζει εσωτερικά συνεπείς κανόνες ως προς το πώς λειτουργεί το ταξίδι στο χρόνο και διαθέτει ένα σφιχτό ορόσημο βρόχου που είναι μια περικοπή πάνω από τα υπόλοιπα.

09 από 21

Καλύτερο Mecha / γιγαντιαίο ρομπότ Anime - Gurren Lagann

Screenshot / Netflix

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Netflix, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν: Gundam, Eureka Seven, Ευαγγελία

Γιατί είναι το καλύτερο
Σε ένα είδος που είναι γνωστό για την περίσσεια, ο Gurren Lagann παίρνει τα πράγματα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο με ένα ξυπνητήρι, ένα νεύμα, και μια φωνητική προειδοποίηση για να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Οι θεατές που δεν είναι πραγματικά στο γιγαντιαίο ρομπότ anime genre θα μπορούσαν να απενεργοποιηθούν από ένα mecha φορούν γιγαντιαία γυαλιά ηλίου, αλλά αυτό που φαίνεται ότι πρέπει να είναι ένα ενοχλητικό χάος λειτουργεί πολύ καλύτερα από ό, τι έχει οποιοδήποτε δικαίωμα.

Ο Gurren Lagann είναι διασκεδαστικός, αλλά πακετάρει και μια συναισθηματική γροθιά αρκετά ισχυρή για να διαπεράσει τους ουρανούς.

10 από 21

Καλύτερο κομμάτι της ζωής Anime - Η μελαγχολία του Haruhi Suzumiya

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Crunchyroll, Funimation
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Azumanga Daioh , Beck , Hanasaku Iroha , K-On!

Γιατί είναι το καλύτερο
Το κομμάτι της ζωής είναι ένα είδος που είναι αφιερωμένο στον εγκόσμιο, και αν θέλετε ένα πεμπτουσιανό anime που δεν έχει τίποτα συγκεκριμένα, τότε το Azumanga Daioh είναι μάλλον η μαρμελάδα σας.

Το Anime είναι γνωστό για την ανάμειξη των ειδών, πράγμα που σημαίνει πως παίρνετε παρουσιάσεις όπως η Μελαγχολία του Haruhi Suzumiya . Ενώ Haruhi είναι ένα κομμάτι της ζωής anime σε ένα επιφανειακό επίπεδο, υπάρχει πολύ πιο παράξενο συμβαίνει εκεί. Η παράσταση ανυψώνεται πέρα ​​από τα όρια του είδους, με στοιχεία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας, που είναι αυτό που το κάνει το καλύτερο κομμάτι της ζωής anime.

11 από 21

Καλύτερο ρομαντικό Anime - Toradora!

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφέρουμε: Spice και Wolf, Clannad, Ai Yori Aoshi

Γιατί είναι το καλύτερο
Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ρομαντικά anime series εκεί, αλλά η Toradora! παίρνει την πρώτη θέση κυρίως λόγω των χαρακτήρων. Οι καλές ιστορίες για το ρομαντισμό είναι εγγενώς καθοδηγούμενες από τους χαρακτήρες, και όλοι οι χαρακτήρες στο Toradora! έχουν τα δικά τους κίνητρα και τους λόγους για να συμπεριφέρονται όπως κάνουν.

Σε αντίθεση με ένα anime harem, το μυστήριο της Toradora! δεν είναι ποιος ο κύριος χαρακτήρας πρόκειται να καταλήξει με. Ένας παρατηρητής θεατής θα το καταλάβει αρκετά νωρίς, και στη συνέχεια η ιστορία γίνεται πραγματικά για τους χαρακτήρες που μεγαλώνουν και μαθαίνουν τι είναι η αγάπη.

12 από 21

Το καλύτερο δράμα της ταινίας Anime - το ψέμα σου τον Απρίλιο

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Netflix, Crunchyroll
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Clannad, Nana, Angel Beats!

Γιατί είναι το καλύτερο
Τα καλύτερα δράματα είναι συναισθηματικά χειραγωγικά και το ψέμα σου τον Απρίλιο ταιριάζει με το νομοσχέδιο. Εάν έχετε κάποια αισθήματα που αισθάνονται, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι αυτή η παράσταση θα τους πειράξει, μαζί με πολλά δάκρυα που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν μακριά από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι ή μια άσχημη περίπτωση αλλεργικής ρινίτιδας.

Αυτό που πραγματικά οδηγεί στο σπίτι, και κάνει το ψέμα σας τον Απρίλιο το καλύτερο δράμα δράμα, είναι το τέλος. Αντί να ξεδιπλώνονται ή να αφήνουν τα πράγματα να κρέμονται, το τέλος αναδιπλώνει τα πράγματα με έναν συναισθηματικά επιζήμιο τρόπο.

13 από 21

Το καλύτερο Harem Anime - Λύκειο DxD

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll, Funimaton
Βαθμολογήθηκε: TV-MA
Αξίζει να αναφέρουμε: Γνωρίστε μια ζωντανή, την Yamada-kun και τις Επτά Μάγισσες, την Τριάδα Τριών

Γιατί είναι το καλύτερο
Το γυμνάσιο DxD είναι ένα anime harem με βαριά στοιχεία φαντασίας, μερικά ρομαντικά κτυπά, και ένα τεράστιο ποσό των υπηρεσιών ανεμιστήρα. Αυτή η εκπομπή απέσπασε την βαθμολογία της TV-MA με μια ατελείωτη ροή τόσο της βίας όσο και του γυμνού, οπότε δεν είναι απολύτως για τα παιδιά.

Τούτου λεχθέντος, το Γυμνάσιο DxD παίρνει τον τίτλο του καλύτερου harem anime γιατί δεν αποφεύγει από αυτό που θέλουν οι οπαδοί του είδους. Δεν παίρνει πολύ βαθιά στην εμφάνιση χαρέμι ​​μέχρι μετά την πρώτη σεζόν, αλλά σας μεταφέρει με μια νόμιμα ενδιαφέρουσα πλοκή και ιστορία.

14 από 21

Καλύτερος Κωμωδία Anime - Gintama

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Crunchyroll, Funimation
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Τιμητικές αναφορές: Ο διάβολος είναι ένας χρονομετρητής, διαστημικοί αδελφοί, ιστορίες φαντασμάτων (Dub)

Γιατί είναι το καλύτερο
Η κωμωδία μπορεί να είναι ένα σκληρό καρύδι για να σπάσει όταν πρόκειται για anime. Πολλά από τα πιο αστεία anime εκεί εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό σε ιαπωνικά παιχνίδια που απλά δεν μεταφράζονται. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα είναι το Bobobo-bo Bo-bobo , το οποίο τα δυτικά ακροατήρια γνωρίζουν για το υπερρεαλιστικό, ανόητο χιούμορ του. Στην αρχική Ιαπωνία, το χιούμορ βασιζόταν πρωτίστως γύρω από τα παιχνίδια και τη διπλή συζήτηση.

Το Ghost Story είναι ένα άλλο παράδειγμα όπου το χιούμορ εισήχθη σχεδόν εξ ολοκλήρου στο dub. Το πρωτότυπο έπαιξε το υλικό του ευθεία, ενώ το dub είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά anime series όλων των εποχών.

Ο Γκίνταμα περικλείει μια λεπτή γραμμή όπου κάποια αστεία πιθανότατα χάνονται στο δυτικό ακροατήριο, αλλά η παράσταση εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι αστεία, γι 'αυτό και παίρνει τον τίτλο του καλύτερου κωμωδικού anime. Μερικά από αυτά προέρχονται από ανέκδοτα που γειώνουν παρά το γλωσσικό φράγμα, αλλά το θέαμα έχει επίσης πολλές παράλογες χιούμορ και ματιές που λειτουργούν ανεξάρτητα από το πλαίσιο αναφοράς σας.

15 από 21

Καλύτερο αθλητικό anime - Major

Screenshot / YouTube

Πού μπορείτε να την παρακολουθήσετε: Δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Άγριος δράκος της πεινασμένης καρδιάς, Slam Dunk, Eyeshield 21

Γιατί είναι το καλύτερο
Το αθλητικό anime είναι ένα τεράστιο είδος που επικεντρώνεται συχνά σε έναν αουτσάιντερ ή μια ομάδα ξένων, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Ορισμένα σπορ anime παίζουν πολύ όπως την καταπολέμηση anime, ακριβώς με τους αγώνες που αντικαθίστανται από τα παιχνίδια.

Το Major είναι κάπως μοναδικό δεδομένου ότι η σειρά καλύπτει πολλές εποχές και επαναλήψεις, γεγονός που επιτρέπει στην ιστορία να έχει πολύ μεγαλύτερη επίπτωση από ένα τυπικό σπορ anime.

Ξεκινάει ως η ιστορία ενός νεαρού αγόρι που, έχοντας μόλις χάσει τον πατέρα του, αποφασίζει να ακολουθήσει στα βήματά του ως παίκτης του μπέιζμπολ. Αυτός μεγαλώνει στις επόμενες εποχές, και η πιο πρόσφατη επανάληψη ακολουθεί το ντεμπούτο του γιου του για το διαμάντι του μπέιζμπολ.

16 από 21

Το καλύτερο περιγραφόμενο Anime: Cowboy Bebop

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll, Funimation
Βαθμολογήθηκε: TV-MA
Αξίζει να αναφερθούμε : Fullmetal Alchemist: Αδελφότητα, Berserk, Baccano!

Γιατί είναι το καλύτερο
Μερικοί καθαροί θα παρακολουθήσουν μόνο anime στα Ιαπωνικά με βάση τη λογική που η ιαπωνική φωνή που ενεργεί είναι ανώτερη από την αγγλική φωνή που χαρακτηρίζεται σε anime dubs. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, καθώς υπάρχουν πολλοί πραγματικά απαίσιοι dubs εκεί έξω, αλλά και άλλες παρουσιάζουν πραγματικά φανταστική φωνητική δουλειά.

Το καλύτερο anime dub όλων των εποχών είναι ο Cowboy Bebop . Αν και η φωνή της Ιαπωνίας είναι επίσης κορυφαία, το αγγλικό cast χτύπησε πραγματικά έξω από το πάρκο. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πραγματικά σπουδαία anime dubs, έρχεται σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι dubs ήταν αρκετά μέτρια.

Ενώ όλοι οι κύριοι φωνητικοί ηθοποιοί έκαναν σπουδαία δουλειά, ο Spike του Steve Blum, ιδιαίτερα, ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα. Σας βλέπω, χώρος καουμπόη.

17 από 21

Καλύτερη σειρά Anime - Σημείωση θανάτου

Screenshot / Hulu

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Viz
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, Code Geass

Γιατί είναι το καλύτερο
Η επιλογή της καλύτερης σειράς anime όλων των εποχών είναι εγγενώς υποκειμενική, ακόμα περισσότερο από την επιλογή της καλύτερης σειράς σε ένα συγκεκριμένο είδος, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές ριζικά διαφορετικές εκπομπές που είναι όλες εξαιρετικές από μόνες τους.

Death Note σημειώνει τον κατάλογο για τόσους πολλούς ανθρώπους, λόγω των σκοτεινών τους θεμάτων, της ενδιαφέρουσας θέσης και ενός πολύπλοκου πρωταγωνιστή που είναι περισσότερο κακός παρά ένας ήρωας, ανάλογα με την άποψή σας. Είναι μια περίπλοκη ιστορία που κάνει δύσκολες ερωτήσεις, που αντηχεί με πολλούς θεατές.

18 από 21

Καλύτερη ταινία Anime - Akira

Screenshot / Hulu

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Funimation
Βαθμολογήθηκε: R
Αξίζει να αναφερθούν: Ghost στο Shell, Paprika, Jin-Roh

Γιατί είναι το καλύτερο
Η Akira δεν είναι απλώς μια μεγάλη ταινία anime, και δεν είναι απλά μια μεγάλη κινούμενη εικόνα, παρόλο που είναι και οι δύο. Είναι απλά μια μεγάλη ταινία, πλήρης στάση, τέλος της πρότασης.

Υπάρχει ένας τόνος των μεγάλων ταινιών anime, και περισσότερα βγαίνουν κάθε χρόνο, αλλά Akira εξακολουθεί να είναι ως σήμα υψηλού νερού. Είναι μια όμορφη ταινία για να παρακολουθήσετε, με τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια, μια δροσερή ιστορία και μερικές πραγματικά φανταστικές, γεμάτες δράση κινούμενες ακολουθίες.

19 από 21

Η καλύτερη ταινία Anime Kids - ο γείτονάς μου Totoro

Screenshot / YouTube

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Δεν είναι διαθέσιμο για ροή
Βαθμολογήθηκε: G
Αξίζει να αναφερθούν : Ponyo, Spirited Away, Καθηγητής Layton και το αιώνιο Diva, Pokemon: Η πρώτη ταινία

Γιατί είναι το καλύτερο
Το Anime έχει τη φήμη ότι είναι κάτι παιδί, κυρίως λόγω της σχέσης μεταξύ κινούμενων σχεδίων και κινούμενων σχεδίων για παιδιά στα δυτικά. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι anime πραγματικά δεν είναι για τα παιδιά, όπως αποδεικνύεται από όλες τις τηλεοράσεις TV-14, TV-MA και R σε αυτή τη λίστα.

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη ταινία anime παιδιά όμως, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι το Studio Ghibli. Ponyo , Spirited Away και αρκετές άλλες είναι φανταστικές, όμορφες, διασκεδαστικές ταινίες που οι tweens, οι έφηβοι και οι ενήλικες μπορούν όλοι να απολαύσουν μαζί.

Ο γείτονάς μου Totoro , ο οποίος είναι επίσης μια ταινία Studio Ghibli, είναι το καλύτερο παιδί anime γιατί κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να το παρακολουθήσει. Παίρνει το νεύμα για την καλύτερη ταινία anime παιδιά επειδή είναι μια νόμιμα καλή ταινία, αλλά είναι επίσης βαθμολογία G, έτσι είναι μια μεγάλη εισαγωγή στο anime για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

20 από 21

Καλύτερος κόσμος Anime - ένα κομμάτι

Screenshot / Crunchyroll

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Hulu, Crunchyroll, Funimation, Viz
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφερθούν : Shin Sekai Yori , Fullmetal Alchemist , το franchise Fate

Γιατί είναι το καλύτερο
Το Anime είναι ένα φανταστικό μέσο για την οικοδόμηση του κόσμου και μερικοί από τους πιο ενδιαφέροντες φανταστικούς κόσμους προέρχονται από anime και manga.

Το One Piece είναι ένα anime shounen, το οποίο είναι ένα είδος που απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά, οπότε μπορεί να φαίνεται σαν μια παράξενη επιλογή να αποκτήσετε το νεύμα για το καλύτερο κτίριο του κόσμου. Ειδικά δεδομένου ότι τόσες πολλές σειρές anime κάνουν τέτοια σπουδαία δουλειά στην κατασκευή φανταστικών κόσμων.

Το γεγονός είναι ότι το One Piece βρίσκεται στην ατμόσφαιρα για σχεδόν 20 χρόνια και ο δημιουργός Eiichiro Oda δεν έχει πάρει ποτέ το πόδι του από το αέριο. Κάθε νησί στον κόσμο του One Piece έχει τη δική του ιστορία, τον πολιτισμό και άλλα μικρά κομμάτια για να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος πιο ολοκληρωμένος.

21 από 21

Πιο cool anime - FLCL

Screenshot / Funimation

Από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε: Funimation, Hulu
Βαθμολογήθηκε: TV-14
Αξίζει να αναφέρουμε: Cowboy Bebop, Bizarre Adventure του Jojo, Space Dandy

Γιατί είναι το καλύτερο
Υπάρχουν πολλά πραγματικά κηλιδωτά anime σειρά και ταινίες, έτσι ώστε να καθορίσει το πιο cool anime είναι σκληρή. FLCL παίρνει το νεύμα επειδή είναι σύντομη, γλυκιά, οπτικά όμορφη, και κατά κάποιο τρόπο ακόμα εξαιρετικά αναλογικό.

Το FLCL πήρε μόνο έξι επεισόδια, αλλά αυτό παίζει πραγματικά προς όφελός του. Κάθε επεισόδιο είναι μαρμελάδα γεμάτο με καμία χαλάρωση στη μέση, και το όλο πράγμα εκρήγνυται προς τα εμπρός για να τραγουδήσει ένα φανταστικό soundtrack από τα μαξιλάρια.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το FLCL είναι ότι μπορείτε να πετάξετε το όπλο σε μια μέρα χωρίς να αισθάνεστε πολύ ενοχές. Είναι ένα συγκεντρωμένο πλάνο δροσερό που είναι εύκολο να επανέλθει ξανά και ξανά.