Κατάλογος Δωρεάν Εργαλεία Συνεργασίας Online

Αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν εικονικά εργαλεία συνεργασίας διαθέσιμα

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από μεγάλα δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για εργασία όσο και για προσωπική χρήση στον ελεύθερο χρόνο σας. Αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτό το τέλειο εργαλείο που κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να το κάνετε, και το καλύτερο από όλα, δωρεάν. Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εικονικό περιβάλλον συνεργασίας σας , έχουμε επιλέξει τα καλύτερα διαθέσιμα εικονικά διαθέσιμα εργαλεία εικονικής συνεργασίας .

01 από 04

Έγγραφα Google

Ίσως ένα από τα πιο γνωστά εργαλεία συνεργασίας γύρω από το Google Docs είναι η απάντηση της Google στη σουίτα παραγωγικότητας του Microsoft Office. Έχει μια απίστευτα ευχάριστη και εύκολη στη χρήση διεπαφή και όποιος έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως μια σουίτα παραγωγικότητας θα προσαρμοστεί εύκολα σε αυτήν. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται συνδέσμους που οδηγούν τους συναδέλφους σε έγγραφα που εργάζονται. Στη συνέχεια, μπορούν να προβάλλουν ή να επεξεργάζονται τα έγγραφα σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα chat, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν ενώ εργάζονται σε έγγραφα. Υποστηρίζει έως και 10 άτομα τη φορά σε παρουσιάσεις και έγγραφα επεξεργασίας κειμένου και έως 50 άτομα σε υπολογιστικό φύλλο. Περισσότερα »

02 από 04

Scribblar

Πρόκειται για ένα απλό δωρεάν χώρο συνεργασίας στο διαδίκτυο που είναι ιδανικό για τη διεξαγωγή εικονικών καταιγίδων. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο πίνακας του, ο οποίος μπορεί να αλλάξει από πολλούς χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Αν και δεν επιτρέπει την αποστολή εγγράφων, επιτρέπει στους χρήστες να φορτώνουν και να κατεβάζουν εικόνες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες VoIP του εργαλείου για τη μετάδοση ήχου. Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε με το Scribblar και η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Ακόμη και οι χρήστες που δεν έχουν κάνει ποτέ μια ηλεκτρονική συνεδρία brainstorming μπορούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο γρήγορα και εύκολα. Περισσότερο "

03 του 04

Συλλογικό

Αυτό το εργαλείο online συνεργασίας είναι βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης , ανοικτού κώδικα και εντελώς δωρεάν. Παρόλο που είναι σαφές ότι εξακολουθεί να εργάζεται, έχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το Collabtive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απεριόριστο αριθμό έργων και η ομάδα σας μπορεί να έχει οποιοδήποτε αριθμό μελών. Αυτό το καθιστά πιο κατάλληλο για μεγάλες ομάδες από την ελεύθερη έκδοση του Huddle, για παράδειγμα. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ορισμό και την παρακολούθηση χρονικών ορίων καθώς και ορόσημων έργου και επίσης για τη διαχείριση αρχείων. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη αναφορών παρακολούθησης χρόνου, να συγχρονίσουν τα ημερολόγιά τους να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν έχει αλλάξει ένα έγγραφο. Περισσότερο "

04 του 04

Twiddla

Στην ελεύθερη εκδοχή του, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν για μια εφάπαξ συνεδρία ως φιλοξενούμενοι. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι είναι απίστευτα εύκολο να ξεκινήσετε και να ξεκινήσετε αμέσως τη συνεργασία. Αυτό το εργαλείο είναι καλό για όσους χρειάζονται μια πλατφόρμα για να συνεργαστούν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής διάσκεψης, οπότε δεν χρειάζεται να στέλνετε αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια της κλήσης. Στην ελεύθερη έκδοση, είναι δυνατό να μοιραστείτε εικόνες, αρχεία και e-mail και επίσης να τραβήξετε μια οθόνη. Αλλά είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αφού δεν έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί, τίποτα δεν αποθηκεύεται στο εργαλείο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε έγγραφα σε τοπικό επίπεδο, ώστε να μην χαθούν. Περισσότερο "