Πώς να επαναφέρετε τα αρχεία διαγραμμένων τραγουδιών από μια κάρτα μνήμης

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα μνήμης όπως το MicroSD στο MP3 player / PMP για να αποθηκεύσετε τα τραγούδια σας, ίσως να πιστεύετε ότι είναι ασφαλέστερα από ότι σε σκληρό δίσκο ή CD. Ενώ είναι αλήθεια ότι η μνήμη flash (συμπεριλαμβανομένων των μονάδων USB ) είναι πιο ισχυρή, τα αρχεία σε αυτά μπορούν ακόμα να διαγραφούν (τυχαία ή αλλιώς). Το σύστημα αρχείων που χρησιμοποιείται σε μια κάρτα μνήμης μπορεί επίσης να καταστραφεί - π.χ., μια διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας ανάγνωσης / εγγραφής μπορεί να προκαλέσει μη αναγνώσιμη την κάρτα. Αν διαπιστώσετε ότι πρέπει να επαναφέρετε τα αποθηκευμένα μέσα, τότε αυτό το φροντιστήριο διάσωσης κάρτας μνήμης θα σας δείξει πώς να προσπαθήσετε και να πάρετε τα αρχεία σας πίσω.

Εδώ είναι πώς

  1. Κάντε λήψη του PC Inspector Smart Recovery και συνδέστε τη φορητή συσκευή (που περιέχει την κάρτα μνήμης) στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, τοποθετήστε την κάρτα flash σε μια συσκευή ανάγνωσης καρτών αν έχετε.
  2. Εάν εκτελείτε το PC Inspector Smart Recovery σε μια έκδοση των Windows υψηλότερη από XP, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε σε λειτουργία συμβατότητας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε την καρτέλα μενού Συμβατότητα . Μόλις εκτελέσετε το πρόγραμμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η λίστα μέσων μορφής είναι ενημερωμένη, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Ενημέρωση και επιλέξτε Update Listlist .
  3. Στην ενότητα Επιλογή συσκευής , χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε το MP3 player, τη φορητή συσκευή ή την κάρτα flash (εάν είναι συνδεδεμένο σε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών).
  4. Στην ενότητα Επιλογή μορφής μορφής , επιλέξτε τον τύπο μέσου εκτύπωσης που θέλετε να αναζητήσετε. Για παράδειγμα, αν έχετε χάσει αρχεία MP3 στην κάρτα μνήμης σας, επιλέξτε αυτή τη ρύθμιση από τη λίστα. Υπάρχουν επίσης άλλες μορφές ήχου και βίντεο για να διαλέξετε, όπως MP4 , WMA , WAV , JPG, AVI, 3GP και πολλά άλλα.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί στην ενότητα 3 για να επιλέξετε μια θέση για τα ανακτημένα αρχεία. Συνιστάται να επιλέξετε μια ξεχωριστή τοποθεσία, όπως ο υπολογιστής σας ή ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, ώστε να μην αντικαταστήσετε δεδομένα στην κάρτα σας. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τα ανακτημένα αρχεία ή αποδεχτείτε την προεπιλογή. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση όταν τελειώσετε
  2. Αν χρειαστεί να ανακτήσετε αρχεία μεγαλύτερα από 15Mb (π.χ. audiobooks, podcasts, βίντεο κ.λπ.), κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Αρχείο και επιλέξτε Ρυθμίσεις . Καταχωρίστε μια μεγάλη τιμή (το πλήρες μέγεθος της κάρτας σας αρκεί) στο πεδίο δίπλα στην επιλογή Περιορισμός μεγέθους ανακτήσιμων αρχείων . Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε τη σάρωση. Αυτό το στάδιο θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια μεγάλη κάρτα μνήμης, ώστε να θελήσετε να πάρετε έναν καφέ και να επιστρέψετε!
  4. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μεταβείτε στο φάκελο προορισμού για να δείτε τι ανακτήθηκε. Εάν τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μια πιο επιθετική μέθοδο αποκατάστασης. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Αρχείο και επιλέξτε Ρυθμίσεις . Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στην επιλογή Εντατική λειτουργία και κάντε κλικ στο κουμπί OK . Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη ξανά για να δείτε αν τα αρχεία σας ανακτώνται αυτή τη φορά.

Ο, τι χρειάζεσαι