Πώς να βρείτε δωρεάν online ειδήσεις

Μετά τις παγκόσμιες ειδήσεις, τοπικές ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με φυσικές καταστροφές ή καιρικά φαινόμενα είναι εύκολο τώρα με τον Παγκόσμιο Ιστό. Μπορείτε να λαμβάνετε νέα από όλο τον κόσμο, από σχεδόν κάθε χώρα, από κάθε πιθανή ιστορία, από την πολιτική μέχρι τις φυσικές καταστροφές. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες για να βρείτε τα παγκόσμια νέα:

Παγκόσμια Νέα

Online Εφημερίδες - Ηνωμένες Πολιτείες

Οι εφημερίδες στο διαδίκτυο είναι οι τρόποι με τους περισσότερους ανθρώπους να λαμβάνουν τις ειδήσεις αυτές τις μέρες από όλο τον κόσμο - κάθε μεγάλη εφημερίδα σε κάθε χώρα, εκτός από τις περισσότερες εφημερίδες της πόλης, διατίθεται δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να διαβάσει ο καθένας. Αυτό καθιστά πιο εύκολη την παρακολούθηση των ειδήσεων παγκοσμίως και τοπικά. και μπορείτε επίσης να δείτε τι λένε και άλλες τοπικές εφημερίδες, ανεξάρτητα από το πού θα βρίσκεστε. Ακολουθεί ένας κατάλογος ηλεκτρονικών εφημερίδων για να ξεκινήσετε να διαβάζετε τις ειδήσεις από οπουδήποτε στον κόσμο online.

Ευρωπαϊκές εφημερίδες στο διαδίκτυο

Παγκόσμια εφημερίδες στο διαδίκτυο

Εκτός από αυτήν τη λίστα, απλά πληκτρολογώντας το όνομα της περιοχής ή της πόλης που προσπαθείτε να εντοπίσετε μια εφημερίδα στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης μπορεί επίσης να λειτουργήσει. για παράδειγμα, "washington dc" και "εφημερίδα" θα σας φέρει πίσω το Washington Post, καθώς και άλλες τοπικές εφημερίδες. Οι περισσότερες εφημερίδες αυτές τις μέρες βάζουν μεγάλο μέρος του περιεχομένου τους σε ηλεκτρονική μορφή για να διαβάσει κανείς, οπότε δεν θα πρέπει να εργάζεστε πολύ σκληρά για να βρείτε την εφημερίδα που ψάχνετε. Σημείωση: υπάρχουν μερικές εφημερίδες που επιτρέπουν στους αναγνώστες μόνο να αναζητήσουν έναν ορισμένο αριθμό άρθρων προτού ζητήσουν εγγραφή και ενδεχομένως πληρωμή. εξαρτάται τελείως από το αν επιλέγετε ή όχι αυτή τη διαδρομή. Καθώς οι πληροφορίες διαδίδονται ευρύτερα στον Ιστό, αυτή η πρακτική εξαντλείται αργά.

Ειδήσεις και πληροφορίες για τις φυσικές καταστροφές

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των πληροφοριών σχετικά με τις φυσικές καταστροφές, από το σπάσιμο των ειδήσεων στις γενικές πληροφορίες στην ιστορία.

Ειδικές τοποθεσίες φυσικών καταστροφών

Προετοιμασία φυσικών καταστροφών, αποκατάσταση και πληροφορίες βοήθειας