Κορυφαία 6 ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής για iPod

Το φάσμα των υπηρεσιών λήψης μουσικής MP3 που είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες είναι εντυπωσιακό, ειδικά επειδή πριν από λίγα χρόνια οι επιλογές ήταν τόσο περιορισμένες. Η επιτυχία του iPod / iTunes έσπασε αυτή την αγορά, αλλά άλλοι ανταγωνιστές έχουν πλημμυρίσει. Και, με το AmazonMP3 και το Spotify, το iTunes έχει πραγματικούς ανταγωνιστές που μπορούν να τον κάνουν να τρέξει για τα χρήματά του. Το πρωτότυπο είναι ακόμα το καλύτερο - για τώρα - αλλά η Amazon πιέζει την Apple στον κόσμο των online πωλήσεων μουσικής - και το Spotify έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πάντα για το πώς χρησιμοποιούμε τη μουσική. Προς το παρόν, εδώ είναι οι κορυφαίες 5 υπηρεσίες λήψης μουσικής που λειτουργούν με το iPod.

01 του 06

κατάστημα iTunes

Apple, Inc.

Το πρωτότυπο είναι ακόμα το καλύτερο. Το iTunes Store διαθέτει τη μεγαλύτερη επιλογή μουσικής, συνεχίζει να προσθέτει δροσερά νέα χαρακτηριστικά όπως iTunes Movie Rentals και iTunes LP και η ενσωμάτωση του καταστήματος με το iPod, το iPhone και το iPad είναι απαράμιλλη. Παρά τις ελκυστικές προσφορές που υπάρχουν σε άλλα μέρη (ειδικά το Spotify, το οποίο μπορεί να ασκήσει πιέσεις στο iTunes καθώς καθίσταται πιο εδραιωμένο στις ΗΠΑ), η σύνδεση στο iTunes Store στο iTunes είναι η πρώτη κίνηση των περισσότερων ανθρώπων όταν θέλουν να κάνουν λήψη νέων μουσικών, τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών ή podcasts. Περισσότερο "

02 του 06

Spotify

Spotify

Το Spotify είναι μια ριζοσπαστική συστροφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής. Αντί να πληρώνετε ανά τραγούδι και να το κατεβάζετε, πληρώνετε μια επίπεδη μηνιαία συνδρομή και λαμβάνετε πρόσβαση, με μερικούς λογαριασμούς, απεριόριστη μουσική. Παρόλο που δεν διαθέτετε τη μουσική, μπορείτε να την αναπαράγετε ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας ή η κινητή σας συσκευή είναι εκτός σύνδεσης με έναν λογαριασμό Premium. Το Spotify εξακολουθεί να κτυπά από το iTunes - για τώρα - επειδή το iTunes προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα περιεχομένου. όχι μόνο μουσική, αλλά και βίντεο, podcasts και βιβλία. Αλλά αν ξοδεύετε πολλά στο iTunes κάθε μήνα, ίσως θέλετε να δώσετε στο Spotify μια ματιά και να δείτε αν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Περισσότερο "

03 του 06

AmazonMP3

Amazon.com

Το AmazonMP3 είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα λήψης αρχείων MP3 (σε αντίθεση με τη συνδρομή) που δίνει στο iTunes πραγματική πρόκληση. Αν και δεν έχει την ίδια έξοχη ομαλή ενσωμάτωση iTunes / iPod (αν και ο διαχειριστής λήψεων είναι πολύ καλός για αυτό), το κατάστημα της Amazon μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα κομμάτια από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα , εξαιρετικές τιμές και τακτικές πωλήσεις. Το CloudPlayer του επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά τις αγορές μουσικής Amazon online και να τις ακούν οπουδήποτε έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που είναι ένα μπόνους, αν και οι επιλογές ενοικίασης και αγοράς ταινιών δεν είναι συμβατές με iOS. Εάν η Amazon μπορεί να βρει έναν τρόπο να σπάσει την πεποίθηση "μουσική-μέση-iTunes" που έχουν οι άνθρωποι, θα μπορούσε να πάρει το στέμμα μακριά από την Apple.

04 του 06

Μουσική Google

Google Inc.

Ο ανταγωνιστής της Google στα iTunes και στο Amazon MP3 έχει κάποια ελκυστικά χαρακτηριστικά για να τα συστήσει - ειδικά η στενή ενσωμάτωση με το πρόγραμμα αναπαραγωγής cloud μουσικής της Google και το λειτουργικό σύστημα Android. Δυστυχώς, είναι επίσης τραχύ γύρω από τις άκρες και εντελώς αδέξια σε μερικά σημεία. Για παράδειγμα, η αγορά ενός μόνο τραγουδιού απαιτεί 3-4 κλικ. Θέλετε να αγοράσετε 5 μεμονωμένα τραγούδια; Περιμένετε 15-20 κλικ, 5 ξεχωριστές χρεώσεις πιστωτικής κάρτας και ενδεχομένως κάποια σφάλματα λήψης. Είναι ένα κατάστημα με πολλές δυνατότητες, αλλά μεγάλο μέρος αυτού του δυναμικού δεν πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή. Περισσότερο "

05 του 06

eMusic

emusic

Η EMusic προσφέρει MP3 για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσφέρει μουσική χωρίς DRM σε καλές τιμές. Ενώ το eMusic χρησιμοποίησε μόνο ετικέτες indie, προστέθηκε πρόσφατα ένα τεράστιο ποσό σημαντικής μουσικής label. Με αυτόν τον τρόπο όμως άλλαξε το μοντέλο συνδρομής, μείωσε το ποσό μουσικής κάθε μήνα πολλοί συνδρομητές και αλλιώθηκε μερικούς πολύχρονους συνδρομητές και προκάλεσε ορισμένες σημαντικές ετικέτες indie να εγκαταλείψουν την υπηρεσία. Το eMusic δεν προσφέρει βίντεο ή podcasts (αν και έχουν audiobooks). Με την κυκλοφορία του Spotify, που προσφέρει περισσότερη μουσική με λιγότερα χρήματα, το eMusic αρχίζει να φαίνεται λιγότερο ελκυστικό. Περισσότερο "

06 του 06

Napster

Napster

Ο Napster ήταν κάποτε η αγάπη της ψηφιακής επανάστασης ελεύθερης μουσικής. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Μετά από μια πρωτοποριακή δίκη και δύο πωλήσεις της εταιρείας, είναι μια συνδρομητική υπηρεσία συνεχούς ροής που προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράζουν MP3 με έκπτωση. Ενώ οι τιμές ροής είναι ελκυστικές (λιγότερο από $ 10 / μήνα για κάποια σχέδια), πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να κατέχετε τα τραγούδια που ακούτε είναι μια απεργία ενάντια σε οποιαδήποτε υπηρεσία στο βιβλίο μας. Περισσότερο "