Χρησιμοποιήστε την καλή κατάταξη της εφαρμογής Facebook για να βρείτε τις καλύτερες δημοσιεύσεις σελίδας σας

Τοποθεσία του πωλητή

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια ήταν η πιο δημοφιλής θέση σας στο προφίλ σας στο Facebook; Ίσως είστε διαχειριστής μιας σελίδας στο Facebook και θέλετε να δείτε ποιο από τα περιεχόμενά σας μοιράζεται περισσότερο; Μην ανησυχείς. Η εφαρμογή Good Sort Facebook μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα!

Πως να ξεκινήσεις?

Ξεκινώντας με αυτή την εφαρμογή είναι απλή και εύκολη. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει πρώτα να έχετε ένα iPhone / iPad ή κάποιο προϊόν της Apple που υποστηρίζει την εφαρμογή και, στη συνέχεια, μπορείτε απλά να μεταβείτε στο App Store και να αναζητήσετε "καλή ταξινόμηση" στη γραμμή αναζήτησης.

Μόλις κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Facebook. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό, επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή μπορεί να αναλύσει με επιτυχία το περιεχόμενό σας. Μόλις γίνει η λήψη της εφαρμογής, θα εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα (αντί για τρεις μήνες θα διαβάσει έξι μήνες) και θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή $ 2.99 για απεριόριστη διαλογή για έξι μήνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή:

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση του περιεχομένου Facebook από τους ακόλουθους τύπους σελίδων / προφίλ:

Το Προσωπικό Προφίλ σας:

Επιλέξτε "Από το τείχος" στο αρχικό μενού της εφαρμογής "Καλή ταξινόμηση". Μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις σας κατά δημοτικότητα ή κατά ημερομηνία μετάδοσης. Αφού επιλέξετε ένα από αυτά τα δύο στοιχεία, μπορείτε να ταξινομήσετε τις δημοσιεύσεις από "αρέσει", σχόλια ή μετοχές. (Επιλέξτε αυτήν την επιλογή ανάλογα με το τι θέλετε να μετρήσετε.) Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγάλο πορτοκαλί κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας που αναφέρει το μήνυμα "SORT" για να αφήσετε την εφαρμογή να κάνει τη μαγεία της.

Από ένα τοίχο φίλων:

Επιλέξτε "Από το τοίχο ενός φίλου" στο αρχικό μενού της εφαρμογής "Καλή ταξινόμηση". Μια λίστα με όλους τους φίλους σας στο Facebook θα εμφανίζεται με αλφαβητική σειρά. Εισαγάγετε το όνομα του φίλου του οποίου το προφίλ θέλετε να δείτε στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω στην ενότητα προσωπικού προφίλ. Επιλέξτε εάν θέλετε να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις κατά δημοτικότητα ή κατά ημερομηνία δημοσίευσης. Στη συνέχεια, αποφασίστε ποιος θα θέλατε να ταξινομηθούν οι θέσεις, "αρέσει", σχόλια ή μετοχές.

Μία ομάδα

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, πρέπει να είστε ο δημιουργός ή ένας διαχειριστής της ομάδας των οποίων οι θέσεις θέλετε να ταξινομήσετε. Στο αρχικό μενού της εφαρμογής, επιλέξτε "Από μια ομάδα". Μόλις το κάνετε αυτό, μια λίστα με τις ομάδες που έχετε δημιουργήσει ή είστε διαχειριστής για, θα εμφανιστεί σε μια λίστα. Επιλέξτε την ομάδα που θέλετε να αναλύσετε από τη λίστα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις κατά δημοτικότητα ή κατά ημερομηνία δημοσίευσης. Και στη συνέχεια σε άλλες επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε κατά "αρέσει", σχόλια ή μετοχές.

Από μια σελίδα

Για να ταξινομήσετε αναρτήσεις από μια σελίδα στο Facebook, πρέπει να είστε διαχειριστής της σελίδας. Για να επιλέξετε αυτή την επιλογή, επιλέξτε "Από μια σελίδα" στο αρχικό μενού της εφαρμογής. Μια λίστα με τις σελίδες που διαχειρίζεστε θα εμφανίζεται με αλφαβητική σειρά. Επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να ταξινομήσετε. Επιλέξτε αν θέλετε να ταξινομήσετε κατά δημοτικότητα ή κατά ημερομηνία δημοσίευσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε κατά "αρέσει", σχόλια ή μετοχές. Κάντε κλικ στο κουμπί "SORT" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Επιπλέον, όταν κάνετε περιήγηση με την εφαρμογή "Καλή ταξινόμηση", έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις στο Facebook σε μια καρτέλα αγαπημένων μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα ευρήματά σας με φίλους στο Twitter, στο Facebook ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της επιλογής "μοιραστείτε" στο "Ρυθμίσεις".

Καλές προσθήκες προσφοράς και μειονεκτήματα

Όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο της τεχνολογίας, η Good Sort έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τη χρήση των υπηρεσιών της. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όσον αφορά την εφαρμογή.

Οι επαγγελματίες

Τα μειονεκτήματα

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να το χρησιμοποιήσετε

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για όσους δραστηριοποιούνται σε κοινωνικά μέσα. Με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τη διαχείριση της κοινότητας να γίνονται τόσο κρίσιμα στον επιχειρηματικό κόσμο σήμερα, αυτή η εφαρμογή είναι ένα από τα πολλά μεγάλα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάλυση των προσπαθειών των κοινωνικών μέσων. Εάν δεν σας πειράζει να πληρώνετε το τέλος εγγραφής των 2,99 δολαρίων δύο φορές το χρόνο, αυτή η εφαρμογή μπορεί ασφαλώς να προσφέρει οφέλη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Πρόσθετες αναφορές που δόθηκαν από την Katie Higginbotham.

Τοποθεσία του πωλητή