Πώς να ανακυκλώσετε ή να κάνετε δωρεά της τηλεόρασής σας

Ανακύκλωση επιχειρήσεων που μπορούν να βοηθήσουν

Η ηλεκτρονική ανακύκλωσης υπήρξε ένα πρόβλημα που παραμείνει στο παρασκήνιο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λόγω της ψηφιακής μετάβασης, βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος, τα ηλεκτρονικά απόβλητα μπορούν να περιέχουν "επικίνδυνα υλικά, όπως μόλυβδο, υδράργυρο και εξασθενές χρώμιο, σε κυκλώματα, μπαταρίες και έγχρωμες καθοδικές λυχνίες".

Η ΕΡΑ λέει επίσης ότι τα ηλεκτρονικά απόβλητα διαθέτουν πολύτιμα υλικά, τα οποία "εξοικονομούν φυσικούς πόρους και αποφεύγουν τη ρύπανση του αέρα και των υδάτων, καθώς και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από την κατασκευή νέων προϊόντων".

01 του 06

Εταιρεία διαχείρισης ανακύκλωσης ηλεκτρονικών κατασκευαστών

Η MRM Recycling, επίσης γνωστή ως Electronic Manufacturing Recycling Management Company, συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές και καθιερώνει προγράμματα ανακύκλωσης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που είναι ωραίο για αυτήν την ιστοσελίδα είναι ότι μπορείτε να κάνετε κλικ σε έναν χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών και να πάρετε μια τοπική άποψη των κέντρων ανακύκλωσης στην περιοχή σας (αν υπάρχουν). Η MRM ιδρύθηκε από τις Panasonic, Sharp και Toshiba, αλλά τώρα έχει πάνω από 20 συμμετέχοντες κατασκευαστές. Περισσότερο "

02 του 06

Περιβαλλοντική Υγεία & Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, το Environmental Health & Safety Online είναι "για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και το ευρύ κοινό. Ελπίζουμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με τις επιπτώσεις των χημικών στον αέρα που αναπνέετε, την ποιότητα του νερού που πίνετε, , και ενώσεις που βρίσκονται στα δομικά υλικά, κλπ. που μπορεί να εκτεθούν εσείς και η οικογένειά σας. "

Ο ιστότοπος έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ανακύκλωσης του κράτους και παρέχει συνδέσμους για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Περισσότερο "

03 του 06

1-800-Πήρε-Junk

1-800-Got-Junk είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που χρεώνει για την απομάκρυνση των αποβλήτων από την τοποθεσία σας. Στην ιστοσελίδα τους, ισχυρίζονται ότι αφαιρούν σχεδόν τα πάντα "από τα παλιά έπιπλα, τις συσκευές και τα ηλεκτρονικά στην απόρριψη των αποβλήτων και τα υπολείμματα ανακαίνισης".

Θα πληρώσετε για την εξυπηρέτηση αυτής της υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, είναι ακριβό σε σύγκριση με το κάνετε μόνοι σας.

Στην ιστοσελίδα τους, λένε ότι φορτώνουν τα αντικείμενα όπου κι αν βρίσκονται (ακόμα και στο σπίτι). Δηλώνουν επίσης ότι «καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακυκλώσουν ή να δώσουν τα αντικείμενα που απομακρύνουμε».

Ο ιστότοπός τους έχει καθαρό σχεδιασμό και είναι εύκολο στη χρήση. Έχει ένα ωραίο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε πόσα θα χρεώσουν για να τραβήξουν το σκουπίδι σας μακριά. Περισσότερο "

04 του 06

YNot Recycle

Το YNot Recycle είναι μια δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης μόνο ηλεκτρονικών προϊόντων που προσφέρεται στους κατοίκους της πολιτείας της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της YNot, έρχονται στην κατοικία σας χωρίς καμία επιβάρυνση και απομακρύνουν τα ηλεκτρονικά σας.

Αυτή η υπηρεσία είναι πιθανώς ζήτημα δικαίου, καθώς είναι παράνομο στην Καλιφόρνια να μην ανακυκλώνει ηλεκτρονικά. Ακόμα, είναι ωραίο ότι είναι δωρεάν.

Ο δικτυακός τόπος YNot Recycle είναι εύκολος στη χρήση. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας online και να μάθετε για την ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών στην Καλιφόρνια. Περισσότερο "

05 του 06

eRecycle

Το eRecycle είναι ένας δικτυακός τόπος ανακύκλωσης μόνο στην Καλιφόρνια, ο οποίος διαφέρει από την ανακύκλωση YNot, διότι δείχνει ακριβώς πού μπορείτε να ανακυκλώσετε τα ηλεκτρονικά σε ένα συγκεκριμένο νομό. Στη συνέχεια, θα λάβετε τα στοιχεία σας σε αυτό το κέντρο. Το YNot Recycle απαιτεί να έρθει και να τα παραλάβει χωρίς χρέωση.

Το eRecycle διαθέτει κάποιους καλούς πόρους στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων συνδέσεων με πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών. Περισσότερο "

06 του 06

RecycleNet

Το RecycleNet είναι μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Είναι σαν το Craiglist, επειδή δημοσιεύετε καταχωρίσεις για να αγοράσετε και να πωλήσετε τα απόβλητα και τα παλιοσίδερα. Μόνο για μεγάλα κομμάτια όγκου, όπως 40.000 τηλεοράσεις.

Ως εκ τούτου, δεν συστήνω αυτό το site για το γενικό καταναλωτή. Ωστόσο, θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιχειρηματική πλευρά της ζωής, καθώς πολλές εταιρείες θα πρέπει να πουλήσουν παλιά ηλεκτρονικά και να αγοράσουν νεότερες εκδόσεις.

Εάν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, συνιστούμε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο" στην κύρια σελίδα για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το σκοπό του ιστότοπου. Περισσότερο "