Πώς να διαγράψετε τα στοιχεία ελέγχου ActiveX του Internet Explorer 7

Tutorial για την κατάργηση των στοιχείων ελέγχου ActiveX στο IE7

Ο Internet Explorer 7 υποστηρίζει εκτεταμένες λειτουργίες χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου ActiveX. Αυτά τα μικρά προγράμματα, πολλά που αναπτύσσονται από εταιρείες διαφορετικές από τη Microsoft, βοηθούν τον Internet Explorer 7 να κάνει πράγματα που δεν μπορεί μόνη της.

Μερικές φορές αυτά τα στοιχεία ελέγχου ActiveX προκαλούν προβλήματα που δημιουργούν μηνύματα σφάλματος ή εμποδίζουν το IE7 να λειτουργήσει καθόλου.

Ο καθορισμός του ελέγχου ActiveX που προκαλεί ένα πρόβλημα μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο, επειδή είναι ασφαλές να το διαγράψετε (θα σας ζητηθεί να το εγκαταστήσετε ξανά αν χρειαστεί στο μέλλον), αφαιρώντας τις μία προς μία για να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος ένα πολύτιμο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Η διαγραφή των στοιχείων ελέγχου ActiveX του IE7 συνήθως διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά ανά στοιχείο ελέγχου ActiveX

Εδώ είναι πώς:

  1. Ανοίξτε τον Internet Explorer 7.
  2. Επιλέξτε Εργαλεία από το μενού.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού που προκύπτει, επιλέξτε Διαχείριση πρόσθετων , ακολουθούμενο από Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση πρόσθετων ....
  4. Στο παράθυρο Διαχειριστείτε τα πρόσθετα , επιλέξτε Λήψεις ελέγχου ActiveX από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο Εμφάνιση:.
    1. Η λίστα που θα εμφανιστεί θα δείξει κάθε στοιχείο ελέγχου ActiveX που έχει εγκαταστήσει ο Internet Explorer 7. Εάν ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX προκαλεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα εμφανιστεί εδώ.
  5. Επιλέξτε το πρώτο στοιχείο ελέγχου ActiveX που εμφανίζεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στην περιοχή Διαγραφή ActiveX στο κάτω μέρος του παραθύρου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  6. Εάν σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του Internet Explorer, κάντε το.
  7. Κλείστε και στη συνέχεια ανοίξτε ξανά τον Internet Explorer 7.
  8. Δοκιμή οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων στον Internet Explorer προκάλεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εδώ.
    1. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 7, διαγράφοντας ένα ακόμα στοιχείο ελέγχου ActiveX κάθε φορά μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.
  9. Εάν έχετε αφαιρέσει όλα τα στοιχεία ελέγχου ActiveX του Internet Explorer 7 και το πρόβλημά σας συνεχίζεται, ενδέχεται να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά τα πρόσθετα του Internet Explorer , εκτός εάν το έχετε κάνει ήδη.