Πώς να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά τα πρόσθετα του Internet Explorer

Απενεργοποιήστε συγκεκριμένα πρόσθετα στον Internet Explorer 11, 10, 9, 8 και 7

Ο Internet Explorer, μαζί με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, συνεργάζεται με άλλα προγράμματα λογισμικού που παρέχουν δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης όπως προβολή βίντεο, επεξεργασία φωτογραφιών κλπ. Αυτά τα προγράμματα, που ονομάζονται add-ons , είναι πολύ μικρά και δουλεύουν πολύ στενά με τον IE.

Μερικές φορές, τα πρόσθετα ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα που εμποδίζουν τον Internet Explorer να προβάλλει σωστά τις ιστοσελίδες και μπορεί να εμποδίσει την εκκίνηση του.

Μερικές φορές ένα πρόσθετο είναι η αιτία ενός σφάλματος προγράμματος περιήγησης , συνήθως ένα από τα 400, όπως ένα 404 , 403 ή 400 .

Επειδή είναι συχνά δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο πρόσθετο προκαλεί κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε κάθε πρόσθετο, ένα προς ένα, μέχρι να απομακρυνθεί το πρόβλημα. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων κατά την επίλυση μιας ευρείας ποικιλίας προβλημάτων του προγράμματος περιήγησης.

Χρόνος που απαιτείται: Απενεργοποίηση των πρόσθετων IE ως βήματος αντιμετώπισης προβλημάτων είναι εύκολο και συνήθως διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά ανά πρόσθετο

Σημείωση: Δείτε τι έκδοση του Internet Explorer έχω; αν δεν είστε σίγουροι ποια σειρά οδηγιών θα ακολουθήσετε.

Απενεργοποιήστε το Internet Explorer 11, 10, 9 και 8 πρόσθετα

  1. Ανοίξτε τον Internet Explorer.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο " Εργαλεία" στην επάνω δεξιά γωνία του Internet Explorer, κοντά στο κουμπί "Κλείσιμο".
    1. Σημείωση: Το IE8 εμφανίζει το μενού Εργαλεία όλη την ώρα στο επάνω μέρος της οθόνης. Για τις νεότερες εκδόσεις του Internet Explorer, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο Alt για να εμφανιστεί το παραδοσιακό μενού και στη συνέχεια να επιλέξετε Εργαλεία .
  3. Επιλέξτε Διαχείριση πρόσθετων από το μενού Εργαλεία .
  4. Στο παράθυρο Διαχειριστείτε τα πρόσθετα , στην αριστερή πλευρά δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού Εμφάνιση :, επιλέξτε Όλα τα πρόσθετα .
    1. Αυτή η επιλογή θα σας δείξει όλα τα πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα στον Internet Explorer. Θα μπορούσατε αντ 'αυτού να επιλέξετε τα φορτία που έχουν φορτωθεί στο παρόν, αλλά αν το πρόσθετο πρόβλημα δεν είναι φορτωμένο, δεν θα το δείτε στη λίστα.
  5. Κάντε αριστερό κλικ στο πρόσθετο που θέλετε να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου διαχείρισης πρόσθετων . Εάν κάνετε δεξί κλικ στο πρόσθετο, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και αυτό.
    1. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ένα πρόβλημα όπου δεν γνωρίζετε ποιο πρόσθετο είναι ο ένοχος, απλώς ξεκινήστε από την κορυφή της λίστας, απενεργοποιώντας την πρώτη που μπορείτε.
    2. Σημείωση: Ορισμένα πρόσθετα σχετίζονται με άλλα πρόσθετα και επομένως θα πρέπει να απενεργοποιούνται ταυτόχρονα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση για να απενεργοποιήσετε όλα τα σχετικά πρόσθετα ταυτόχρονα.
    3. Εάν δείτε το κουμπί Ενεργοποίηση αντί για Απενεργοποίηση , αυτό σημαίνει ότι το πρόσθετο έχει ήδη απενεργοποιηθεί.
  1. Κλείστε και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά τον Internet Explorer.
  2. Δοκιμή οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων στον Internet Explorer προκάλεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εδώ.
    1. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 6, απενεργοποιώντας ένα πρόσθετο ταυτόχρονα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα του Internet Explorer 7

  1. Ανοίξτε τον Internet Explorer 7.
  2. Επιλέξτε Εργαλεία από το μενού.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού που προκύπτει, επιλέξτε Διαχείριση πρόσθετων , ακολουθούμενο από Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση πρόσθετων ....
  4. Στο παράθυρο Διαχειριστείτε πρόσθετα , επιλέξτε πρόσθετα που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Internet Explorer από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο Εμφάνιση:.
    1. Η λίστα που θα εμφανιστεί θα εμφανίζει κάθε πρόσθετο που έχει χρησιμοποιήσει ο Internet Explorer 7. Εάν ένα πρόσθετο προκαλεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα είναι ένα από τα πρόσθετα που αναφέρονται εδώ.
  5. Επιλέξτε το πρώτο πρόσθετο που εμφανίζεται και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Απενεργοποίηση στην περιοχή Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος του παραθύρου και κάντε κλικ στο OK .
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, εάν σας ζητηθεί ένα μήνυμα "Για να ισχύσει η αλλαγή, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του Internet Explorer" .
  7. Κλείστε και στη συνέχεια ανοίξτε ξανά τον Internet Explorer 7.

Εάν έχετε απενεργοποιήσει όλα τα πρόσθετα του Internet Explorer και το πρόβλημά σας συνεχίζεται, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε τα στοιχεία ελέγχου ActiveX του Internet Explorer ως πρόσθετο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων.