Τρόπος επίλυσης του Msvcr71.dll Δεν βρέθηκαν ή λείπουν σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Msvcr71.dll

Ένα σφάλμα msvcr71.dll συμβαίνει όταν το αρχείο DLL λείπει, διαγράφεται ή έχει καταστραφεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε το λογισμικό που βασίζεται σε αυτό να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο όπως είχε προβλεφθεί να χρησιμοποιηθεί.

Ένα πρόβλημα με το μητρώο , μια ιογενή λοίμωξη ή κακόβουλο πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή ή ακόμα και ένα πρόβλημα με το υλικό του υπολογιστή μπορεί να είναι η αιτία των σφαλμάτων msvcr71.dll.

Όταν προκύψουν ζητήματα με αυτό το συγκεκριμένο αρχείο DLL, τα σφάλματα που υποδεικνύουν κάποιο πρόβλημα με το msvcr71.dll ενδέχεται να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

Msvcr71.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή δεν βρέθηκε msvcr71.dll. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ msvcr71.dll Το αρχείο msvcr71.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαιτούμενο στοιχείο: msvcr71.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Τα περισσότερα μηνύματα σφάλματος msvcr71.dll εμφανίζονται όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά μπορεί επίσης να το δείτε κατά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, την εκκίνηση ή τον τερματισμό των Windows ή ακόμα και κατά την εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης των Windows.

Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα σφάλματος msvcr71.dll σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή λειτουργικό σύστημα των Windows που χρησιμοποιεί το αρχείο, όπως Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Τρόπος επίλυσης σφαλμάτων Msvcr71.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε ποτέ αρχεία DLL από έναν ιστότοπο που δεν εμπιστεύεστε 100%. Δείτε τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους ΔΕΝ είναι δυνατή η λήψη αρχείου DLL Files για μερικούς λόγους γιατί το λέω αυτό. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αξιόπιστες, επίσημες πηγές μόνο κατά τη λήψη αρχείων όπως το msvcr71.dll.

Σημείωση: Η εκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία ενδέχεται να είναι η μόνη επιλογή σας για να ολοκληρώσετε τα περισσότερα από αυτά τα βήματα αν το αρχείο msvcr71.dll αποτρέπει την κανονική εκκίνηση των Windows.

  1. Επαναφορά του msvcr71.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Ένα αρχείο msvcr71.dll που λείπει μπορεί απλώς να σημαίνει ότι εσείς ή ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας έχετε διαγράψει το αρχείο, αποστέλλοντάς το έτσι στον Κάδο Ανακύκλωσης. Τα αρχεία Msvcr71.dll που γνωρίζετε ότι βρίσκονταν στον Κάδο Ανακύκλωσης σε ένα σημείο, αλλά έχουν διαγραφεί "μόνιμα" με την εκκένωση του Κάδου Ανακύκλωσης, ενδέχεται να είναι δυνατή η ανάκτηση με ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
    1. Σημαντικό: Αυτό το βήμα πρέπει να εκτελείται μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι το αρχείο msvcr71.dll που επαναφέρετε δεν είναι στην πραγματικότητα ένας ιός ή ένα αρχείο μορφής DLL που έχει διαγραφεί για ένα καλό λόγο. Εάν το απλά διαγράψατε τυχαία, τότε η αποκατάσταση είναι εντάξει.
  2. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Εάν υποψιάζεστε ότι τα σφάλματα msvcr71.dll σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με κακόβουλα προγράμματα ή ιούς που βρίσκονται στον υπολογιστή σας, τότε η εκτέλεση σάρωσης για να καταργήσετε τη μόλυνση ενδέχεται να επιλύσει τα προβλήματα DLL.
  3. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο msvcr71.dll . Εάν εκτελείται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτό που σας ζητά να δείτε το σφάλμα, τότε η επανεγκατάσταση του ενδέχεται να ανανεώσει το αρχείο και να καταργήσει το σφάλμα.
    1. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Το "επίσημο" αρχείο msvcr71.dll που διατηρεί τα Windows βρίσκεται σε έναν υποφάκελο του καταλόγου C: \ Windows \ , οπότε η επανεγκατάσταση του λογισμικού πιθανότατα παίρνει ένα καινούργιο αντίγραφο του αρχείου DLL από το φάκελο.
  1. Κάντε λήψη των αρχείων msvcr71.dll από μια αξιόπιστη πηγή. Ξέρω ότι μόλις προειδοποίησα παραπάνω για τη λήψη αρχείων DLL, αλλά το AddictiveTips (ο ιστότοπος που συνδέεται εδώ) είναι ένας ιστότοπος που πιστεύω ότι παρέχει ένα καθαρό, αμετάβλητο αρχείο msvcr71.dll το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε αν ο υπολογιστής σας λείπει το αρχείο DLL.
    1. Σημαντικό: Η λήψη του msvcr71.dll που παρέχεται εδώ είναι ασφαλής στη χρήση. Είναι απολύτως ασφαλές να ακολουθήσετε τις οδηγίες τους για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Αφού φορτωθεί και τοποθετηθεί στον κατάλληλο φάκελο όπως περιγράφεται μέσω αυτού του συνδέσμου AddictiveTips, ίσως χρειαστεί να καταχωρίσετε το αρχείο DLL. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τη γραμμή εντολών και εισαγάγετε regsvr32 msvcr71.dll .
  2. Επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows αν το συγκεκριμένο σφάλμα msvcr71.dll σχετίζεται με τον SQL Developer. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες [OracleNZ] για να κάνετε τις συγκεκριμένες επεξεργασίες μητρώου που απαιτούνται για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα.
    1. Σημείωση: Αυτή η ενημέρωση κώδικα DLL είναι κατάλληλη μόνο αν αντιμετωπίζετε ένα "msvcr71.dll λείπει" κατά το άνοιγμα του SQL Developer για πρώτη φορά μετά την τοποθέτησή του, κάτι που φαίνεται να είναι ένα κοινό πρόβλημα.
  1. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Εάν το DLL παραμένει σε αυτό το σημείο, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε προηγούμενη φορά χρησιμοποιώντας την Επαναφορά Συστήματος . Αυτό θα αλλάξει πολλά σημαντικά αρχεία συστήματος πίσω στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν σε παλαιότερη ημερομηνία, κάτι που μπορεί να είναι αυτό που πρέπει να κάνετε αν το σφάλμα msvcr71.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση.
  2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το msvcr71.dll. Παρόμοια με το Βήμα 3 , εάν λαμβάνετε ένα σφάλμα "Το αρχείο msvcr71.dll λείπει" όταν κάνετε κάτι συγκεκριμένο όπως παίζοντας ένα 3D video game, για παράδειγμα, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
    1. Σημείωση: Το αρχείο msvcr71.dll μπορεί να μην έχει τίποτα να κάνει με τις κάρτες γραφικών, αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα που επεξηγεί ότι θα πρέπει να προσέξετε τι συμβαίνει κατά τη στιγμή του σφάλματος για να ρυθμίσετε τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.
  3. Επιστρέψτε το πρόγραμμα οδήγησης σε μια έκδοση που είχε εγκατασταθεί προηγουμένως . Εάν τα σφάλματα msvcr71.dll ξεκινούν μετά την ενημέρωση ενός συγκεκριμένου προγράμματος οδήγησης συσκευής, τότε είναι πιθανό να επιλυθεί αφαιρώντας το πρόγραμμα οδήγησης και επαναφέροντας πίσω στο προηγουμένως εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης.
  1. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow System File Checker για να αντικαταστήσετε ένα λείπει ή διεφθαρμένο αντίγραφο του αρχείου DLL. Ανάλογα με την έκδοση των Windows, το αρχείο msvcr71.dll ενδέχεται να παρέχεται από τη Microsoft, οπότε χρησιμοποιώντας το εργαλείο Έλεγχος αρχείων συστήματος (SFC) θα μπορούσε να το επαναφέρει σε κανονική κατάσταση.
  2. Εγκαταστήστε τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις των Windows Τα πακέτα υπηρεσιών και οι ενημερωμένες εκδόσεις που παρέχονται μέσω του Windows Update ενδέχεται να ενημερώσουν ή να αντικαταστήσουν εν μέρει μερικές από τις αρκετές δωδεκάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι το πρόβλημα msvcr71.dll αρχείο περιλαμβάνεται σε μία από αυτές τις ενημερώσεις.
  3. Δοκιμάστε τη μνήμη RAM και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι αρκετά εύκολο να δοκιμαστούν και μια αποτυχία με ένα από αυτά μπορεί να αποδειχθεί ο ένοχος τυχόν σφαλμάτων msvcr71.dll.
    1. Σημείωση: Μπορεί να καταλήξετε να αντικαταστήσετε τη μνήμη ή να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο σε οποιαδήποτε από αυτές τις δοκιμές αποτυγχάνουν.
  4. Επισκευή της εγκατάστασης των Windows, εάν τα παραπάνω βήματα ακόμα δεν έχουν επιδιορθώσει τα σφάλματα του msvcr71.dll. Κάνοντας αυτό θα πρέπει να επαναφέρετε όλα τα αρχεία DLL πίσω στις λειτουργικές εκδόσεις τους σαν να μην έχουν τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί.
  1. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με αυτό το αρχείο. Αυτά τα εργαλεία καθαρισμού μητρώου μπορούν συνήθως να επιλύσουν προβλήματα που σχετίζονται με τα αρχεία DLL, αφαιρώντας μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το σφάλμα DLL.
  2. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν ήταν σε θέση να διορθώσετε το σφάλμα msvcr71.dll. Ακριβώς όπως ακούγεται, μια καθαρή εγκατάσταση των Windows διαγράφει την τρέχουσα εγκατάσταση και όλα τα αρχεία στον σκληρό δίσκο και στη συνέχεια θα εγκαταστήσει ένα νέο και νέο αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος.
    1. Σημαντικό: Μην παραλείπετε απευθείας σε αυτό το βήμα πριν δοκιμάσετε τους άλλους από ψηλά. Αυτή είναι η πιο καταστροφική λύση, διότι αφαιρεί τα πάντα και ξεκινάτε από την αρχή. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο εάν δεν έχετε τύχη με τα προηγούμενα βήματα.
  3. Αντιμετώπιση προβλημάτων για κάποιο πρόβλημα υλικού, εάν κανένα από τα βήματα που σχετίζονται με το λογισμικό δεν έχει αποδειχθεί χρήσιμο. Σε αυτό το σημείο, η μόνη πιθανή αιτία των σφαλμάτων msvcr71.dll σε αυτό το σημείο είναι ένα ελαττωματικό κομμάτι υλικού.

Ακόμα προβλήματα με το Msvcr71.dll;

Θα προτιμούσατε κάποιον άλλο να διορθώσει αυτό το πρόβλημα DLL για σας; Δείτε πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας εάν τα χρειάζεστε μετακινηθεί αλλού, επιλέγοντας μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.