Τρόπος επίλυσης του Mfc71.dll Δεν βρέθηκε ή λείπει σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Mfc71.dll

Τα σφάλματα Mfc71.dll "δεν βρέθηκαν" προκαλούνται συνήθως όταν το αρχείο mfc71 DLL διαγραφεί ή μετακινηθεί, κάτι που μπορεί να κάνατε σε περίπτωση ατυχήματος ή κάτι που ενδέχεται να προξενήσει ακούσια κάποιο άλλο πρόγραμμα, πιθανώς λόγω κακής εγκατάστασης ή απεγκατάστασης.

Το αρχείο mfc71.dll σχετίζεται με το πρόγραμμα Microsoft Visual Studio .NET 2003, αλλά χρησιμοποιείται από πολλά κοινά προγράμματα για την εκτέλεση διαφόρων λειτουργιών.

Μερικές φορές, αν και πολύ λιγότερο συχνά, τα σφάλματα του mfc71.dll προκαλούνται από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα του mfc71.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά:

Mfc71.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή δεν βρέθηκε το αρχείο MFC71.DLL. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εντοπισμός του στοιχείου mfc71.dll BCMWLTRY.EXE - Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή δεν βρέθηκε το αρχείο MFC71.DLL.

Αυτά τα βήματα για τη διόρθωση του σφάλματος mfc71.dll θα πρέπει να ισχύουν για οποιοδήποτε σφάλμα που υποδηλώνει ότι το αρχείο mfc71.dll λείπει.

Το μήνυμα λάθους mfc71.dll θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί το αρχείο DLL, από τα οποία υπάρχουν πολλά.

Μερικά κοινά προγράμματα λογισμικού και βιντεοπαιχνίδια που είναι γνωστό ότι δημιουργούν σφάλματα mfc71.dll περιλαμβάνουν το Corum, το AVG Anti-Virus, το Adobe Photoshop, το StuffIt, το Quicken, το O2Jam, το λογισμικό Norton Anti-Virus και Security, το Far Cry, και πολλά, πολλά άλλα.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που προκαλεί αυτό το πρόβλημα, θα δείτε το σφάλμα mfc71.dll σε σχεδόν οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Mfc71.dll

Σημαντική σημείωση: Μην κάνετε λήψη του αρχείου DLL mfc71.dll ξεχωριστά από οποιαδήποτε "τοποθεσία λήψης αρχείων DLL". Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η λήψη των αρχείων DLL από αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα . Εάν χρειάζεστε ένα αντίγραφο mfc71.dll, είναι πάντα καλύτερο να το αποκτήσετε από τη νόμιμη, πρωτότυπη πηγή του.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη κατεβάσει το αρχείο mfc71.dll από έναν από αυτούς τους δικτυακούς τόπους λήψης DLL, αφαιρέστε το από όπου και αν το τοποθετήσατε και συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Μερικές φορές τα σφάλματα του mfc71.dll είναι προβλήματα μιας ώρας και μια απλή επανεκκίνηση θα διορθώσει το πρόβλημα. Δεν είναι μια πολύ πιθανή λύση, αλλά είναι ένα εύκολο πρώτο βήμα που θα μπορούσε απλά να σώσει την ημέρα.
  2. Επανατοποθετήστε το πρόγραμμα ή το παιχνίδι . Εάν λάβετε ένα σφάλμα "mfc71.dll not found" όταν ανοίγετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή. Η εγκατάσταση πρέπει να επαναφέρει το αρχείο mfc71.dll στη σωστή θέση.
    1. Σημείωση: Ακόμη και αν δεν σας ζητείται, βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας μετά την απεγκατάσταση και πριν από την επανεγκατάσταση. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε αυτό το σημείο θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι τα φορτωμένα αρχεία διαγράφονται από τη μνήμη και ότι η κατάργηση της εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί.
  3. Κάντε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης του προγράμματος. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του προγράμματος λογισμικού και λάβετε το τελευταίο Service Pack , ενημερωμένη έκδοση κώδικα ή άλλη ενημερωμένη έκδοση. Είναι πιθανό το σφάλμα mfc71.dll να έχει διορθωθεί σε μια ενημερωμένη έκδοση που εκδόθηκε από τους δημιουργούς του προγράμματος.
  4. Εγκαταστήστε τις προτεινόμενες ενημερώσεις των Windows . Ορισμένες ενημερώσεις ασφαλείας και άλλες ενημερώσεις από τη Microsoft είναι γνωστό ότι διορθώνουν ζητήματα με το αρχείο mfc71.dll ή αντικαθιστούν το αρχείο mfc71.dll.
  1. Σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς και κακόβουλα προγράμματα . Ορισμένα σφάλματα του mfc71.dll προκαλούνται από κακόβουλο λογισμικό που βρήκε το δρόμο του στο σύστημά σας.
  2. Χρησιμοποιώντας το Microsoft Visual Studio .NET 2003; Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα είναι, αλλά αν το κάνετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Microsoft και κατεβάστε την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος.
  3. Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer . Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Internet Explorer είναι μια εύκολη πηγή του αρχείου mfc71.dll. Είναι σίγουρα ευκολότερο να απλοποιήσετε το αρχείο και να κατεβάσετε το mfc71.dll από μια "τοποθεσία λήψης αρχείων DLL", αλλά η εγκατάσταση του IE είναι η πολύ ασφαλέστερη επιλογή που πρέπει να κάνετε.
  4. Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα ασύρματου δικτύου Broadcom. Αυτή η λύση ισχύει μόνο όταν το σφάλμα mfc71.dll συνοδεύεται από ένα μήνυμα σχετικά με το αρχείο bcmwltry.exe. Μπορείτε να ενημερώσετε αυτά τα προγράμματα οδήγησης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Broadcom.
    1. Σημείωση: Πολλοί κατασκευαστές υπολογιστών χρησιμοποιούν το υλικό δικτύου της Broadcom στους υπολογιστές τους, οπότε η καλύτερη πηγή για τους οδηγούς, στην περίπτωση αυτή, θα είναι ο ιστότοπος του κατασκευαστή του υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, πολλοί υπολογιστές Dell, Gateway και HP χρησιμοποιούν το υλικό δικτύου της Broadcom.
    2. Συμβουλή: Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows, εάν χρειάζεστε βοήθεια. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης μέσω της ιστοσελίδας της Broadcom, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης .

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει σχετικά με το ακριβές μήνυμα λάθους mfc71.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.