Μάθετε να χρησιμοποιείτε ένα δισκίο γραφικών και ένα στυλό

Είστε νέος χρήστης tablet γραφικών ; Βρίσκεστε απογοητευμένοι με το στυλό και φτάνοντας για το ποντίκι πολλές φορές; Για μερικούς ανθρώπους, η μετάβαση από τη χρήση ενός ποντικιού στη χρήση ενός δισκίου και μιας στυλό είναι δύσκολη. Σίγουρα, κρατώντας ένα στυλό είναι πιο φυσικό και λιγότερο τεντωμένο - για γραφή σε χαρτί. Η χρήση του με έναν υπολογιστή μπορεί να αισθανθεί αφύσικη και αντιληπτή στην αρχή.

Πριν ξεκινήσεις

Με ένα στυλό ή μολύβι, έχετε την τάση να κοιτάξετε προς τα κάτω στο χαρτί. Με ένα δισκίο και ένα στυλό, θα πρέπει να κοιτάξετε επάνω στην οθόνη για να δείτε τι κάνετε. Μπορεί να είναι απογοητευτικό από την αρχή. Μην εγκαταλείπετε. Οι χρήστες δισκίων γραφικών μακράς διαρκείας ορκίζονται από τα δισκία τους για τις περισσότερες εργασίες, ειδικά στο λογισμικό γραφικών. Το στυλό δεν είναι μόνο πιο εργονομικό, αλλά παρέχει ακριβή έλεγχο.

Το να ακούτε όλα σχετικά με τα οφέλη ενός στυλό πάνω από ένα ποντίκι δεν καθιστά ευκολότερο να κάνετε το διακόπτη. Το ποντίκι είναι οικείο. Γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιούμε ένα ποντίκι με έναν υπολογιστή με όλο το λογισμικό μας.

Πριν πετάξετε το στυλό και τραβήξετε το ποντίκι, αφήστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με το δισκίο και το στυλό σας έξω από τις πιέσεις της πραγματικής εργασίας. Παίξτε μαζί του όταν δεν υπάρχουν προθεσμίες. Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις. Ακριβώς όπως το λογισμικό, δεν πρόκειται να μάθετε όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες μια μέρα στην άλλη. Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε ένα δισκίο γραφικών και ένα στυλό , είναι διαφορετικό.

Συμβουλές για τη μετάβαση σε ένα δισκίο γραφικών και ένα στυλό

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το δισκίο και το στυλό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι ή άλλη συσκευή εισόδου για προγράμματα όπου το στυλό δεν προσφέρει πραγματικά οφέλη.