Παράξενα εξαρτήματα iPad

Παράξενα, περίεργα, περίεργα και εντελώς αστεία iPad αξεσουάρ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια θα είναι η εμφάνιση του γιογιό στο μέλλον; Ή πώς ένας παππούς και γιαγιάς μπορεί να έρθει να επισκεφθεί χωρίς ποτέ να πατήσει σε αεροπλάνο; Ή ίσως απλά να αναρωτιέστε αν υπάρχει ένα εξάρτημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός stand iPad με την άνεση ενός μαξιλαριού ...; Καλώς ήρθατε στον περίεργο κόσμο των αξεσουάρ του iPad.

01 του 06

Το iPotty 2 σε 1 με Θέση δραστηριότητας

CTA Digital

Η ασήμαντη κατάρτιση στον 21ο αιώνα πήρε σίγουρα το δικό της αίσθηση με το iPotty 2 σε 1. Τώρα το παιδί σας μπορεί να καθίσει για να κάνει την επιχείρησή του (αριθμός 2 ή αριθμός 1), ενώ διασκεδάζει τον εαυτό του με ένα iPad. Και ίσως αυτό να δουλέψει καλύτερα αν τον πάρετε στο δικό του iPad για να πάρετε μαζί του. Μετά από όλα, ποιος χρειάζεται ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα για ψυχαγωγία τουαλέτας όταν είναι διαθέσιμο ένα iPad; Και αν ψάχνετε να συνδυάσετε τη μάθηση με την κατάρτιση, ελέγξτε αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές για μικρά παιδιά .

Τιμή: 39,99 δολάρια

02 του 06

Ηχητική πρόεδρος

Ηχητική πρόεδρος

Θέλατε ποτέ μια καρέκλα με ενσωματωμένη βάση iPad; Φυσικά, έχετε! Αλλά η Sonic Chair δεν είναι απλά μια καρέκλα που μπορεί να κρατήσει το iPad σας. Έχει σχεδιαστεί ακουστικά για να σας δώσει τον καλύτερο δυνατό ήχο για να ακούτε μουσική. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τον τελικό τρόπο να χαλαρώσετε. Επιπλέον, κάνει ένα μεγάλο κρυφό σημείο όταν παίζει κρυφτό.

Τιμή: 8.999 Ευρώ Περισσότερα »

03 του 06

MOCET Communicator IP3092

Εδώ είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό της Apple που ξέχασα κατά το σχεδιασμό του iPad: Ένα τηλέφωνο. Μετά από όλα, αν θέλετε να τοποθετήσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις με στυλ, χρειάζεστε ένα παλιομοδίτικο τηλεφωνικό ακουστικό για να το κάνετε. Το MOCET Communicator μετατρέπει πραγματικά το iPad σε συσκευή Voice over IP (VoIP) ικανή να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις ενώ χρησιμοποιεί το iPad για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα την περιήγηση στον ιστό ή την ενημέρωση της κατάστασής σας στο Facebook .

Τιμή: $ 192.35 Περισσότερα »

04 του 06

iCade Arcade Stand

Ποιος δεν θέλει τη δική του στοά με κέρματα; Εντάξει, ίσως το iCade δεν δέχεται κέρματα, αλλά θα φέρει πίσω αυτές τις αναμνήσεις του PacMan και των Αστεροειδών και θα ξοδεύει ένα τέταρτο για κάθε παιχνίδι. Η βάση iCade περιλαμβάνει ένα παλιομοδίτικο μοχλό και κουμπιά, ώστε να μπορείτε να πάρετε κάποια αυθεντικά κλασικά παιχνίδια.

Τιμή: $ 69.99 Περισσότερα »

05 του 06

Διπλό ρομπότ

Τι γίνεται με τη μετατροπή της εικονικής σας παρουσίας σε ρομπότ πραγματικής ζωής; Το Double είναι μια στάση iPad σε τροχούς, επιτρέποντάς σας να κάνετε κρουαζιέρες γύρω από ένα γραφείο και να μιλήσετε στους ανθρώπους "προσωπικά" ακόμα κι αν βρίσκεστε σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων. Είναι πραγματικά μια πολύ cool ιδέα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, δεν είναι κάτι που θα δούμε σε κάθε νοικοκυριό οποτεδήποτε σύντομα. Που πραγματικά θα ήταν λίγο τρομακτικό, γι 'αυτό είναι πιθανώς ένα καλό πράγμα.

Τιμή: $ 2499 Περισσότερα »

06 του 06

TouchFire πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο που δεν είναι πληκτρολόγιο, αυτό το εξάρτημα είναι τόσο περίεργο όσο και χρήσιμο. Το πληκτρολόγιο Touchfire είναι ένα μαξιλάρι πυριτίου που ταιριάζει στο πληκτρολόγιο οθόνης του iPad σας και σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση αφής κατά την πληκτρολόγηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δακτυλογράφοι επαφής που θέλουν να πάρουν την ίδια αίσθηση όπως όταν χρησιμοποιούν ένα «πραγματικό» πληκτρολόγιο. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Touchfire συνδέεται κάτω από το έξυπνο κάλυμμα μέσω μαγνητών. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανασκόπηση του Touchfire για να μάθετε περισσότερα. Περισσότερο "