Οι 4 καλύτερες κάρτες γραφικών AGP που αγοράζουν το 2018

Η επιλογή των καρτών γραφικών που χρησιμοποιούν την παλιά διεπαφή γραφικών AGP

Σε αυτό το σημείο και ώρα, η AGP δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε επιτραπέζια συστήματα για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά συστημάτων και οι περισσότεροι κατασκευαστές κάρτας βίντεο δεν παράγουν πλέον τις κάρτες. Ωστόσο, εάν έχετε έναν παλαιότερο υπολογιστή, μια κάρτα γραφικών με επιταχυνόμενη θύρα γραφικών (AGP) είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος να βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο σας μπορεί να χειριστεί τη βασική απόδοση γραφικών. Αυτό σημαίνει λειτουργίες όπως το Direct X και άλλες γραφικές δυνατότητες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να υποστηριχθούν μέσω μιας αποκλειστικής κάρτας γραφικών. Επιπλέον, ο υπερχρονισμός του υπολογιστή σας γίνεται ευκολότερος, αφού οι κάρτες AGP παρέχουν μια ειδική διαδρομή μεταξύ της υποδοχής και του επεξεργαστή χωρίς παρεμβολές.

Έτσι πού ξεκινάμε να αγοράζουμε ένα; Παρακάτω έχουμε συμμορφωθεί με τις καλύτερες κάρτες AGP στην αγορά μέχρι σήμερα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον προσαρμοσμένο ή παλιό σας υπολογιστή. Αυτό περιλαμβάνει τις πιο προσιτές μονάδες, καθώς και κάρτες που μπορούν να το ωθήσουν στο όριο με πιο σύγχρονα πρότυπα έκδοσης. Ανάλογα με την προσδοκία σας, υπάρχει πολύ πιθανό να υπάρχει μια κάρτα AGP για εσάς.

Μεγάλο από τα - αν όχι τα καλύτερα - κάρτες γραφικών AGP στο Amazon μέχρι σήμερα είναι το EVGA GeForce 6200. Είναι λογικές τιμές και έρχεται με μέγιστη ποσότητα υποδοχής μνήμης 512 MB, έτσι θα πάρετε μια αξιοπρεπή ποσότητα oomph με RAM προς την επεξεργασία γραφικών σας.

Αυτή η κάρτα γραφικών AGP υποστηρίζει DDR2 SDRAM και έχει συνδεσιμότητα υλικού PCIE. Έρχεται με ταχύτητα ρολογιού μνήμης 350 MHz και περιλαμβάνει 512 μπιτ πλάτους διαύλου μνήμης. Η μονάδα μετράει άφθονο μέγεθος 7,5 x 11 x 1,5 ίντσες.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει η κάρτα γραφικών είναι η τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν βρίσκεστε σε μαρμελάδα ή χρειάζεστε βοήθεια για την κατανόηση της ρύθμισης, καλέστε την εταιρεία. Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν το προϊόν αγαπούν την προσιτή τιμή του για την εξουσία του και ότι είναι μια μεγάλη αναβάθμιση για τους παλαιότερους υπολογιστές. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές αναφέρθηκαν σε ορισμένα θέματα συμβατότητας.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να βάζετε πάρα πολύ περισσότερα χρήματα στον παλιό υπολογιστή σας, μπορείτε ακόμα να το επεξεργαστείτε σε μια αναβάθμιση με το Genuine Dell Nvidia GeForce 4. Έχει 64MB μνήμης, που είναι σχεδόν το ελάχιστο, αλλά ακόμα μια βιώσιμη επιλογή για πολλούς καταναλωτές. Παρέχει έξοδο DVI & TV πλήρους ύψους, επιτρέποντας τη χρήση των πιο βασικών οθονών. Είναι πιθανότατα περισσότερο από μια κάρτα αντικατάστασης σε σύγκριση με τους άλλους της λίστας, αλλά οι κριτικοί του Amazon αγαπούν την κάρτα για τη χαμηλή τιμή τους και την ευκολία συμβατότητας με τα παλαιότερα μηχανήματα. Αληθινή προειδοποίηση, όμως: Περισσότεροι κρίσιμοι αναθεωρητές ανέφεραν την έλλειψη χαμηλού προφίλ.

Ψάχνετε για μια κάρτα γραφικών AGP που υποστηρίζει την υποστήριξη DirectX 10 και Shadier Model 4.1; Κοιτάξτε πάλι. Το VisionTek Radeon 3450 είναι η καλύτερη κάρτα AGP στη λίστα για να υποστηρίξει πιο σύγχρονες προσδοκίες και δυνατότητες.

Το Radeon 3450 της VisionTek διαθέτει 8x AGP Bus και 55nm τεχνολογία επεξεργασίας. Περιλαμβάνει 40 μονάδες επεξεργασίας ροής, καθώς και διεπαφή μνήμης 64 bit, καθιστώντας την μία από τις πιο ισχυρές κάρτες AGP στη λίστα. Παρά την ισχύ αυτή, εξοικονομεί ενέργεια με την ενσωματωμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας ATI Power Play.

Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν την κάρτα το αγαπούν για την πρωτογενή τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Μερικοί σημειώνουν ότι εντυπωσιάστηκαν από την ικανότητα της κάρτας να τρέχει με δύο οθόνες με τη διπλή έξοδο. Οι πιο κρίσιμοι αξιολογητές σημειώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες οδηγών στα συστήματά τους.

Ψάχνετε για μια κάρτα AGP που μετρά όχι περισσότερο από 5,25 x 8 x 1,75 ίντσες; Τι γίνεται με ένα που παρέχει μια θύρα DVI HDTV για να παράγει αναλύσεις μέχρι 1024 x 768; Στη συνέχεια, ελέγξτε το XFX PVT44AWANG GeForce 6200.

Με μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών 128 bit και υποστήριξη για το DirectX 9.0 και το Shader Model 3.0 της Microsoft, το XFX είναι ένα μικροσκοπικό AGP που πακετάρει μια γροθιά. Είναι εξοπλισμένο με επιτάχυνση υλικού υψηλής ευκρίνειας MPEG-2 και υψηλής ποιότητας εγγραφή βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει 256 MB μνήμης 256 bit και είναι χτισμένο με μια αρχιτεκτονική που μπορεί να χειριστεί τη ζήτηση παιχνιδιού. Η κάρτα έρχεται με την τεχνολογία Intellisample 3.0, καθιστώντας την ιδανική για antialiasing, εξομάλυνση ακανόνιστες άκρες και διασφάλιση γραφικών εξόδων υψηλής ποιότητας.

Οι χρήστες της Amazon επαινέσουν το προϊόν για το μικρό του μέγεθος, καθώς και την εξαιρετική ποιότητά του για την τιμή του. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές ανέφεραν ότι είναι μόνο πολύ καλό για γραφική επεξεργασία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .