Καλύτερες οθόνες LCD 19 ιντσών

Μια επιλογή των καλύτερων οθονών 19 ιντσών για μια ποικιλία χρήσεων

Χάρη στη βελτίωση της τεχνολογίας, οι οθόνες LCD έχουν πάρει όλο και μεγαλύτερες, ενώ το κόστος τους μειώνεται. Εξαιτίας αυτού, η κατηγορία των οθονών των 19 ιντσών έχει γίνει ένα εξειδικευμένο μέγεθος που δεν είναι πλέον κοινό στην αγορά υπολογιστών γραφείου. Αν ψάχνετε για μια συμπαγή και οικονομικά προσιτή οθόνη, συνιστούμε να ελέγξετε τις καλύτερες οθόνες LCD 24 ιντσών για να δείτε μια επιλογή από τις διαθέσιμες επιλογές.

8 Απριλίου 2009 - Οι οθόνες LCD 19 ιντσών ήταν σχεδόν το de facto μέγεθος για επιτραπέζιους υπολογιστές λόγω του κόστους τους σε σύγκριση με το μέγεθός τους. Καθώς οι μεγαλύτερες τιμές οθόνης έχουν μειωθεί, οι οθόνες 19 ιντσών αρχίζουν να χάνουν την έκκλησή τους. Τώρα είναι πολύ πιο πιθανό να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιούνται με συστήματα προϋπολογισμού ή για όσους αναζητούν οθόνη για μικρότερο χώρο. Η πλειοψηφία αυτών κατασκευάζεται επίσης με την ευρεία αναλογία διαστάσεων σε σχέση με την παραδοσιακή σχεδίαση 4: 3. Αν ψάχνετε για μια μικρότερη οθόνη, ελέγξτε ποιες οθόνες θεωρώ ότι είναι σήμερα το καλύτερο για μια ποικιλία διαφορετικών χρήσεων.

Καλύτερη συνολική - Dell S1909WX 19 ιντσών

Dell S1909WX. © Dell

Με εκπληκτικά χαμηλό κόστος $ 170, η νέα οθόνη Dell 19 "της Dell S1909WX παρέχει μια εκπληκτική οθόνη LCD για σχεδόν οποιοδήποτε σκοπό που μπορεί να έχετε. Ο πίνακας LCD παρέχει ανάλυση 1440x900 με χρόνο απόκρισης 5ms. Η πραγματικά αξιοσημείωτη πτυχή της οθόνης είναι η 85% NTSC χρωματική γκάμα που παρέχει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων από το παραδοσιακό 72% που βρίσκεται στις περισσότερες οθόνες καταναλωτών. Οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης το καθιστούν κατάλληλο και για βίντεο και παιχνίδια. Διαθέτει υποδοχή VGA και DVI-D με υποστήριξη HDCP για υποστήριξη βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Η σχετικά χαμηλή τιμή προέρχεται από τη συμπερίληψη μόνο ενός καλωδίου VGA και μιας βάσης που υποστηρίζει μόνο κλίση και καμία ρύθμιση περιστροφής ή ύψους.

Καλύτερη τιμή - Hann-G HB-191DPB LCD 19 ιντσών

Hanns-G HP-191DPB. © Hannspree, Inc.

Εκείνοι που ψάχνουν για μια ικανή οθόνη για όχι πολλά χρήματα θα θέλουν να εξετάσουν προσεκτικά το Hanns-G HB-191DPB. Αυτή η οθόνη LCD 19 ιντσών μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 120 έως $ 140 καθιστώντας την εξαιρετικά προσιτή. Η οθόνη μεγάλης προβολής διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1440x900 με χρόνο απόκρισης 5ms. Αυτό καθιστά την οθόνη κατάλληλη για βίντεο ή τυχερά παιχνίδια χωρίς πολύ αισθητή υστέρηση πλαισίου. Χρησιμοποιεί μια υποδοχή VGA ή DVI-D που υποστηρίζει επίσης HDPC για βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Περιλαμβάνει ακόμη και δύο στερεοφωνικά ηχεία 1 W αν και ο καθένας που θέλει να τα χρησιμοποιήσει για μουσική, πιθανότατα θα θέλει καλύτερα ηχεία. Τα μειονεκτήματα για το χαμηλό κόστος είναι ένα περίπτερο με μόνο στήριγμα κλίσης και χωρίς καλώδιο DVI-D.

Καλύτερο παιχνίδι - LG W1952TQ-TF 19 ιντσών

LG W1952TQ-TF. © LG Electronics

Το βασικό χαρακτηριστικό μιας οθόνης παιχνιδιών είναι οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης. Το LG W1952TQ-TF προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 2ms σε ένα προσιτό πακέτο. Η οθόνη 19 ιντσών έρχεται με ανάλυση 1440x900. Η οθόνη δεν έχει αρκετή χρωματική εμβέλεια από κάποιες άλλες οθόνες 19 ιντσών, αλλά για παιχνίδια ταχείας κίνησης ή παρακολούθηση ταινιών, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα. Έρχεται με υποδοχή VGA και DVI-D με υποστήριξη HDCP. Σε αντίθεση με πολλές άλλες οθόνες τυχερών παιχνιδιών ή βίντεο, χρησιμοποιεί μια επίστρωση με αντιθαμβωτική επίστρωση, η οποία είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη καθώς μειώνει την ποσότητα της λάμψης στην οθόνη που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή. Η βάση διαθέτει μόνο ρύθμιση κλίσης και δεν περιλαμβάνεται καλώδιο DVI. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 170 έως $ 200.

Το καλύτερο πολυλειτουργικό - Samsung ToC T200HD 20 ιντσών

Samsung T200HD. ©: Samsung

Γιατί λοιπόν η επιλογή μιας οθόνης 20 ιντσών; Επειδή στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν οθόνες LCD 19 ιντσών, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με πολλαπλές εισόδους βίντεο, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν υπολογιστή ή άλλες συσκευές βίντεο. Το Samsung Touch of Color T200HD έρχεται με ένα πάνελ 20 ιντσών που διαθέτει υψηλότερη ανάλυση 1680x1050 που είναι ελαφρώς χαμηλότερη από την πλήρη 1080p. Διαθέτει είσοδο VGA, DVI-D, HDMI και βίντεο συνιστωσών. Εκτός από αυτό, είναι εξοπλισμένο με δέκτη HDTV και ηχεία 3 W που του επιτρέπουν να διπλασιάζεται ως τηλεόραση εκτός από οθόνη υπολογιστή. Ο χρόνος απόκρισης των 5ms είναι κατάλληλος για βίντεο και παιχνίδια χωρίς μεγάλη καθυστέρηση εισόδου. Η γυαλιστερή επικάλυψη ενδέχεται να αποσπάσει τη δύναμη για μερικούς και η βάση διαθέτει μόνο ρύθμιση κλίσης.

Καλύτερα γραφικά - NEC Multisync LCD1990SX-BK 19 ιντσών

NEC Multisync LCD1990SX. © Λύσεις οθόνης NEC

Η αναπαραγωγή των χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια οθόνη για γραφικά και ψηφιακή φωτογραφία. Οι περισσότερες από τις οθόνες αυτές τις μέρες προσανατολίζονται περισσότερο στο χρώμα της τηλεόρασης παρά στην εκτύπωση. Το σύστημα Multisync LCD1990SX-BK της NEC παρέχει μια οθόνη που διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χρώματα που είναι διαθέσιμα σε μια οθόνη 19 ιντσών. Χρησιμοποιεί έναν παραδοσιακό λόγο διαστάσεων 4: 3 με ανάλυση 1280x1024 σε σύγκριση με τις πιο κοινές οθόνες ευρείας οθόνης. Παρέχει πολύ μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από τα άλλα πάνελ LCD σε αυτό το μέγεθος, με κόστος βραδύτερης απόκρισης των 8ms. Αυτό κάνει την οθόνη να μην είναι κατάλληλη για βίντεο ή παιχνίδια. Το περίπτερο επιτρέπει επίσης μεγαλύτερη ευελιξία με ρυθμίσεις ύψους, κλίσης, περιστροφής και περιστροφής. Οι υποδοχές περιελάμβαναν DVI και VGA. Η τιμή είναι περίπου 480 δολάρια.