Ενημερωτικό δελτίο ομαδικής επικοινωνίας και εργαλεία συνεργασίας

Πώς να διαχειριστείτε τους εικονικούς συνεργάτες για την επιτυχία του ιστολογίου της ομάδας

Εξ ορισμού, ένα blog ομάδας είναι γραμμένο από μια ομάδα συνεισφερόντων. Συχνά οι συνεισφέροντες βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη και μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Αυτό σημαίνει ότι οι συναντήσεις ομάδων μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να συντονιστούν. Για να γίνουν τα πράγματα πιο προκλητικά, οι συνεισφέροντες είναι συχνά ελεύθεροι επαγγελματίες ή εθελοντές που εργάζονται κανονικά δουλειές εκτός από το γράψιμο για το blog. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δύσκολο να ενσταλάξει ένα αίσθημα συντροφικότητας και ομαδικής εργασίας μεταξύ των συνεισφερόντων. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τους συνεργάτες του ιστοτόπου της ομάδας στο διαδίκτυο και για ένα χαλαρότερο πρόγραμμα από ότι απαιτούν οι παραδοσιακές συναντήσεις.

01 του 06

Φόρουμ

[John Lund / Blend Images / Getty Images].

Πολλές επικοινωνίες και συνεργασίες blog ομάδας διεξάγονται χρησιμοποιώντας παραδοσιακά εργαλεία φόρουμ . Τόσο δωρεάν όσο και προσιτά εργαλεία φόρουμ είναι διαθέσιμα. Συνήθως, ένα φόρουμ blog ομάδας είναι ιδιωτικό με φακέλους αφιερωμένους σε ειδήσεις, ιδέες ιστοριών, ερωτήσεις και ούτω καθεξής. Αυτό είναι όπου οι συνεισφέροντες μπορούν να συζητήσουν ιδιωτικά θέματα, να συνεργαστούν σε ιστορίες και να μάθουν. Ο επεξεργαστής ιστολογίου της ομάδας μπορεί να απαιτήσει από συνδρομητές να εγγραφούν σε συγκεκριμένους φακέλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε οι κρίσιμες πληροφορίες να μοιράζονται και να προβάλλονται εύκολα από ολόκληρη την ομάδα. Ορισμένα εργαλεία φόρουμ μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στην εφαρμογή blogging που χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση του πραγματικού ιστολογίου. Περισσότερο "

02 του 06

Ομάδες

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ομάδα χρησιμοποιώντας τις Ομάδες Google , το Facebook ή το LinkedIn και να καλέσετε τους συνεργάτες του ιστολογίου της ομάδας σας να συμμετάσχουν και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις. Μερικά εργαλεία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε υποομάδες για πιο εστιασμένες συνομιλίες και συνεργασίες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη λογαριασμό Google ή Facebook, συχνά δεν απαιτούνται πρόσθετες γνώσεις ή μάθηση για τα μέρη των συνεισφερόντων για να συμμετάσχουν και να χρησιμοποιήσουν την ομάδα ιστολογίου της ομάδας σας σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους. Επιπλέον, δεδομένου ότι πολλά από αυτά τα εργαλεία προσφέρουν κινητές τοποθεσίες και εφαρμογές, είναι εύκολο για τους συνεισφέροντες να βλέπουν μηνύματα και να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις από τις κινητές τους συσκευές και με την ευκολία τους. Περισσότερο "

03 του 06

Redbooth

Το Redbooth (πρώην Teambox) είναι ένα κοινωνικό εργαλείο διαχείρισης και συνεργασίας έργων. Ο στόχος του Redbooth είναι να διευκολύνει και να διασκεδάσει τη συνεργασία στο διαδίκτυο και τη διαχείριση του έργου. Το εργαλείο επικεντρώνεται στην ευκολία χρήσης και προσφέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως ροές δραστηριότητας, συνομιλίες με κουκκίδες και σχόλια, διαχείριση εισερχομένων και ειδοποιήσεις, ροές RSS και πολλά άλλα. Μια δωρεάν έκδοση προσφέρεται σε χρήστες με μόνο μερικά έργα για διαχείριση και μια κλιμακωτή δομή τιμολόγησης είναι διαθέσιμη σε άτομα που χρειάζονται περισσότερα χαρακτηριστικά. Περισσότερο "

04 του 06

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία online συνεργασίας και λειτουργεί πολύ καλά για τη διαχείριση ενός ιστολογίου ομάδας. Μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε έγγραφα, να συζητήσετε, να δημιουργήσετε ημερολόγια και πολλά άλλα. Το Basecamp προσφέρεται από την ίδια εταιρεία που προσφέρει Backpack, αλλά το Basecamp θεωρείται το επόμενο βήμα από το Backpack που προσφέρει πιο δυνατά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Υπάρχει κλιμακωτή δομή τιμολόγησης ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τον αριθμό των χρηστών, τις σελίδες και το χώρο που χρειάζεστε. Πριν επενδύσετε στο Basecamp, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή και του Backpack και του Basecamp για να προσδιορίσετε ποιο εργαλείο είναι καλύτερο για το blog της ομάδας σας. Περισσότερο "

05 του 06

Γραφείο 365

Το Office 365 έρχεται σε πολλά σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζει στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορεί να είναι μια προσιτή επιλογή. Ρίξτε μια ματιά στα Επιχειρηματικά Σχέδια που περιλαμβάνουν μια μακρά λίστα συνεργατικών εργαλείων. Περισσότερο "

06 του 06

Πλήθος

Το Huddle είναι ένα εργαλείο συνεργασίας περιεχομένου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση αρχείων, συνεργασία αρχείων, ομαδική συνεργασία, διαχείριση εργασιών, κοινωνική συνεργασία, συνεργασία για κινητά και πολλά άλλα. Στοχεύει σε μεγαλύτερες ομάδες και επιχειρηματική χρήση, οπότε φροντίστε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή προτού αγοράσετε. Περισσότερο "