Το Underground 2 του Tony Hawk στοχεύει στους Αθλητές Gamers Action Rock

Το THUG 2 διαθέτει ένα soundtrack που περιπλέκει το Grand Theft Auto: San Andreas

Το Underground 2 του Tony Hawk, του Activision, Inc., είναι ο κωμικός παίκτης με μια εκλεκτική ηχητική λωρίδα μέσα στο παιχνίδι, η οποία περιλαμβάνει κλασικά έργα όπως οι Frank Sinatra, Johnny Cash και The Doors, καθώς και η Metallica, η Ramones, η Sugarhill Gang και η Jimmy Eat World. 53 κομμάτια. Καθώς οι παίκτες ταξιδεύουν στον πλανήτη σε μια περιοδεία World Destruction Tour, θα βιώσουν μουσική από διάφορους καλλιτέχνες που έχουν ορίσει μουσικά είδη για τις τελευταίες επτά δεκαετίες. Παρακάτω θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο καλλιτεχνών / κομματιών που θα εμφανίζονται στο Underground του Tony Hawk 2. Οι 2 THUG 2 αποδεικνύουν ότι τα μεγάλα soundtracks δεν είναι μόνο για παιχνίδια γκάνγκστερ .

2η Λίστα Τραγουδιών

Η τελευταία εξέλιξη στο αθλητικό franchise δράσης # 1, το Underground 2 του Tony Hawk προσφέρει περισσότερη αλληλεπίδραση από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του Tony Hawk . Οι παίκτες ξεκινούν με ένα παντοπωλείο όπου οι δύο ομάδες που οδηγούνται από τον Tony Hawk και τον Bam Margera κατακτούν άρρωστο έδαφος, καταστρέφουν τον όλεθρο, απομακρύνονται από κακόβουλες φάρσες και κάνουν μια ποικιλία διεθνών πόλεων το προσωπικό τους έδαφος, τόσο στο σκάφος όσο και εκτός του σκάφους.

Το Underground 2 του Tony Hawk αναπτύσσεται από την Neversoft Entertainment για το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 2, το σύστημα βίντεο παιχνιδιών Xbox από την Microsoft και το Nintendo GameCube, και έχει βαθμολογηθεί T (Teen με αίμα, ακατέργαστο χιούμορ, γλώσσα, υποδηλώνει θέματα, και βίας) από το ΕΣΣΚ. Η έκδοση PC / CD-ROM αναπτύσσεται από την Beenox Studios και έχει βαθμολογηθεί από το ESRB (Teen με αίμα, ακατάστατο χιούμορ, γλώσσα, υποδηλώνει θέματα, χρήση αλκοόλ και βία). Η έκδοση Game Boy Advance αναπτύσσεται από την Vicarious Visions, Inc. και έχει βαθμολογηθεί από το ΕΣΣΚ με την ονομασία E (Everyone κινούμενο περιεχόμενο αίματος κατάλληλο για άτομα ηλικίας 6 ετών και άνω).

Με έδρα το Santa Monica της Καλιφόρνια, η Activision, Inc. είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής, διανομέας και διανομέας διαλογικών προϊόντων ψυχαγωγίας και ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1979, η Activision παρουσίασε καθαρά έσοδα ύψους 948 εκατ. Δολαρίων για τη χρήση που έληξε στις 31 Μαρτίου 2004.

Η Activision διατηρεί τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Σκανδιναβία και τις Κάτω Χώρες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Activision και τα προϊόντα της βρίσκονται στην ιστοσελίδα του World Wide Web της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση www.activision.com.