Σκληρό πεδίο μάχης: Χάρτες ποινικής δραστηριότητας

Μια κατανομή κατά Map Map By Map του πακέτου DLC Map Pack της Hardline Hardline

Έχω απολαύσει τους τελευταίους μήνες με το " Battlefield Hardline ", αλλά δεν έχει αντικαταστήσει ακριβώς τον οιονεί εθισμό μου στο " Call of Duty: Advanced Warfare ", εν μέρει γιατί η Activision ήταν έξυπνη για να απελευθερώσει πακέτα χαρτών για το mega-hit με σταθερό ρυθμό. Υπάρχει κάτι σπουδαίο για την εξερεύνηση της νέας επικράτειας, ειδικά όταν αισθάνεται ότι ο ανταγωνισμός έχει συγκεντρώσει όλα τα καλύτερα κρησφύγετα στα παλιά.

Όταν η EA την κυκλοφόρησε, η εταιρεία υποσχέθηκε ότι η "Hardline" θα είχε μια παρόμοια επιθετική πολιτική της DLC, απελευθερώνοντας νέα πακέτα χαρτών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Λοιπόν, η πρώτη είναι τελικά εδώ. Έχω περάσει τις τελευταίες μέρες παίζοντας διαφορετικούς τρόπους και στους τέσσερις χάρτες και έχω πολύ καλά νέα:

Όπως και η ομάδα πίσω από το "Advanced Warfare", οι άνθρωποι που κάνουν "Hardline" δεν έχουν προσφέρει απλώς χάρτες που δεν έκαναν την περικοπή για το πλήρες παιχνίδι. Αυτοί είναι πλήρως πραγματοποιημένοι, έξυπνοι, διασκεδαστικοί χάρτες. Θα έφευγα μέχρι να πω ότι τρία από αυτά είναι τόσο καλά όσο οποιοσδήποτε χάρτης στο πραγματικό παιχνίδι Hardline (με πιθανή εξαίρεση το "Dust Bowl", το δικό μου αγαπημένο). Χάρτης με χάρτη, με τη σειρά που ελπίζω να έρθουν μεταξύ των αγώνων:

01 από 04

"Backwoods"

Τι υπέροχο χάρτη. Παίχθηκε στο "Conquest Large", αυτό το εκτεταμένο χάρτη σας τοποθετεί στη μέση ενός γιγάντιου δάσους στο βορειοδυτικό του Ειρηνικού, όπου μια εγκληματική ναρκωτική επιχείρηση έχει ξεπεράσει ένα εγκαταλειμμένο πριονιστήριο και τα ρυμουλκούμενα και τα κτίρια γύρω από αυτό. Από τα ρυμουλκούμενα που αισθάνονται ότι φυσούν μεταξύ τους με ακόμη και μόνο μια έκρηξη καραμπίνα πολύ λιγότερο μια χειροβομβίδα στην κεντρική ξύλινη καλυμμένη γέφυρα που δεν μένει όρθια για πολύ καιρό, το "Levolution" σε αυτό το χάρτη είναι φανταστικό. Και το ίδιο ισχύει και για το στυλ από τα κοντινά τετράγωνα του πριονιστηρίου μέχρι τις παραλλαγές της τοπογραφίας που δημιουργούν μαζικές προβολές για τους ελεύθερους σκοπευτές για να σας καταλάβουν. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους χάρτες στην ιστορία "Battlefield" και μόνο λόγος να κατεβάσετε "Criminal Activity".

02 από 04

"Μαύρη Παρασκευή"

Ένα συγκλονιστικό δευτερόλεπτο είναι αυτός ο κυριολεκτικά παράφορος χάρτης που λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο, το οποίο θα καταστρέψετε τελείως. Αυτός είναι επίσης ένας φαντασματικά τεράστιος χάρτης (ειδικά για την Conquest Large) που αποκαλύπτει νέους διαδρόμους, τυφλά σημεία, επίπεδα, κλπ. Είναι ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο, από το δικαστήριο τροφίμων μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες στις αίθουσες ασφαλείας, και αυτό που είναι τόσο μεγάλο γι 'αυτό είναι πόσο γρήγορα θα αναπτυχθούν έντονες καταστροφές πυρκαγιών σε μια κεντρική τοποθεσία και θα σας κρατήσουν διασκεδαστικά για λεπτά ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει ένα διάδρομο, μια πόρτα, ένα διαστημικό διάδρομο στη μέση που γίνεται καθαρή παραφροσύνη καθώς οι παίκτες πεθαίνουν, ρίχνουν χειροβομβίδες & Molotovs, respawn, πυροβολούν μερικές φορές, κλπ. Είναι απλά καρύδια και με πραγματικά μεγάλο εθιστικό τρόπο. Αυτός ο χάρτης δείχνει την ποικιλομορφία των αγώνων που έχουμε περιμένουν από τα καλύτερα επίπεδα Battlefield, αν και δεν αφήνει πολύ χώρο για τους ελεύθερους σκοπευτές. Δεν υπάρχει χώρος.

03 του 04

"Κωδικός Μπλε"

Όπως και η παραφροσύνη του φαγητού στο "Μαύρη Παρασκευή", μου αρέσει το κεντρικό κομμάτι του "Code Blue", μιας αίθουσας νυχτερινών κέντρων που χρησιμεύει ως "Β" στην Conquest και γίνεται ένας εφιάλτης μάχης σύντομα σε οποιονδήποτε αγώνα σε αυτό το χάρτη. Ενώ η δράση της νυχτερινής διασκέδασης είναι έντονη και τρομερή, τα άλλα τμήματα αυτού του χάρτη αισθάνονται λίγο ελλιπή και επιπόλαια. "Τι μπορούμε να βάλουμε εδώ; Τι γίνεται με ένα εργοτάξιο; "Και όμως αυτό το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης είναι αυτό που η" Hardline "κάνει το πιο τρελό, απρόβλεπτο, εθιστικό.

04 του 04

"Ο ρυθμός"

Ο μόνος χάρτης που αναμφισβήτητα δεν δουλεύει στην "Ποινική Δραστηριότητα" είναι αυτό το αίνιγμα των ρυθμίσεων και στοιχείων από άλλους χάρτες "Hardline". Υπάρχει ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο που είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά διαθέτει τόσες πολλές στάθμες που είναι κυριολεκτικά τρελός να βρει μια γραμμή και να αισθάνεται σχεδόν τυχαία μερικές φορές, αλλά είναι διασκεδαστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ που μπορεί να καεί γρήγορα και μερικά άλλα περιβάλλοντα που βασίζονται στην πόλη, αλλά αυτός είναι ο μόνος χάρτης της "Ποινικής Δραστηριότητας" που αισθάνεται κάπως σαν κάποιος που δεν έκανε το πλήρες παιχνίδι ή ήταν απλώς γεμάτος από ιδέες για άλλους χάρτες. Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει διασκέδαση εδώ, ειδικά σε αυτά τα διαμερίσματα χαμηλής φωτεινότητας. Το γεγονός ότι το "The Beat" είναι ο λιγότερο επιτυχημένος χάρτης στο "Criminal Activity" σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το DLC. Εάν έχετε απολαύσει ακόμη και "Battlefield Hardline" - ίσως το έχετε αφήσει μακριά για να παίξετε άλλα παιχνίδια όπως "Bloodborne" ή "The Witcher 3" - "Criminal Activity" θα σας υπενθυμίσει αυτό που αγαπούσατε για πρώτη φορά. Ή, και ναι, είναι αρκετά καλό για να το κάνετε αυτό, σε κάνει να ερωτευτείτε την πρώτη φορά.