Πού είναι το προεπιλεγμένο κέντρο του Google Earth;

Πού είναι το προεπιλεγμένο κέντρο του Google Earth;

Ωστόσο, το προηγούμενο κέντρο του Google Earth, η έκδοση των Windows ήταν ο Lawrence Kansas. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση των Windows ήταν η μόνη έκδοση, έτσι για ένα διάστημα, το προεπιλεγμένο κέντρο του Google Earth για όλους ήταν Lawrence, Kansas.

Γιατί ο Λόρενς;

Ο Brian McClendon μεγάλωσε στο Lawrence του Κάνσας και το 1986 πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας με πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού. Έβαλε τις ικανότητές του σε καλή χρήση και συνέχισε να βοηθήσει στην ίδρυση μιας εταιρείας που ονομάζεται Keyhole, η οποία σας επέτρεψε να βλέπετε οπτικά δορυφορικές φωτογραφίες του κόσμου. Στη συνέχεια, η Keyhole αγοράστηκε από την Google το 2004 και μετατράπηκε σε Google Earth . Ο McClendon ήταν αντιπρόεδρος της μηχανικής που ήταν υπεύθυνος για τα γεωγραφικά προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένων των Χαρτών Google και της Γης μέχρι να φύγει το 2015 για το Uber.

Ο McClendon τιμήσε το παλιό του σπίτι κάνοντας τον Lawrence το προεπιλεγμένο σημείο εκκίνησης για την έκδοση των Windows του Google Earth. Αν κάνετε μεγέθυνση, το ακριβές κέντρο είναι το Meadowbrook Apartments, μια δημοφιλής επιλογή διαμονής μεταξύ των σπουδαστών KU.

Ο Brian McClendon κάνει ακόμα την περιστασιακή επίσκεψη στον Lawrence και κάποτε έδωσε KU $ 50.000 από τα προσωπικά του χρήματα για να αγοράσει tablet Android Xoom για φοιτητές μηχανικής και επιστήμης υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα δισκία εφ 'όσον ολοκλήρωσαν τον προγραμματισμό I και II με τουλάχιστον ένα C και ένα σημαντικό EECS.

Το Κέντρο του Google Earth για Mac

Ο Brian McClendon πήρε να αποφασίσει για το κέντρο της γης των Windows, αλλά ο Dan Webb ήταν ο μηχανικός λογισμικού που ήταν υπεύθυνος για να αποφασίσει το κέντρο του Google Earth για Mac. Έγινε να μεγαλώσει σε ένα αγρόκτημα στο Chanute, Κάνσας, και αυτό είναι το κέντρο της έκδοσης Mac του Google Earth. Ο Dan Webb ήταν επίσης απόφοιτος της KU, αλλά επέλεξε το σπίτι του Chanute για την προεπιλεγμένη τοποθεσία, μερικώς για να τσίμπησε τον Brian McClendon για την επιλογή του Lawrence.

Πού είναι το πραγματικό γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ;

Η πραγματική σφαίρα δεν έχει προεπιλεγμένο κέντρο, επομένως οποιαδήποτε επιλογή είναι τελικά αυθαίρετη. Οι Ευρωπαίοι επιθυμούν να δουν τον κόσμο με την Ευρώπη στο επίκεντρο και οι Αμερικανοί να το δουν με τις ΗΠΑ στο επίκεντρο. Οι λόγοι για την επιλογή του Chanute και του Lawrence Kansas ως κέντρων του Google Earth είναι επειδή βρίσκονται κοντά στο γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ και φαίνονται φυσικές επιλογές. Ωστόσο, ακόμη και το γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ δεν είναι ένας ορισμός χωρίς διαμάχη. Αν μετράτε το κέντρο των ΗΠΑ, μετράτε και τις 50 πολιτείες ή απλά αυτές που συγκεντρώνονται μαζί;

Αν πάτε στα 48 συνεχόμενα κράτη, υπάρχει ένα σημείο κοντά στο Λίβανο, στο Κάνσας με ένα δείκτη που το χαρακτηρίζει ως το γεωγραφικό κέντρο. Ο δείκτης χτίστηκε πίσω όταν η σημαία είχε μόνο 48 αστέρια και είναι πιθανώς ένα αρκετά δίκαιο σημείο στο κέντρο. Αυτός είναι ο τόπος όπου το δάχτυλό σας συνήθως θα προσγειωθεί εάν υποδείξετε έναν χάρτη των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Λίβανος, το Κάνσας είναι ακόμα 225 μίλια μακριά από το Lawrence, ή περίπου τέσσερις ώρες οδήγησης. Το Chanute βρίσκεται περίπου 300 μίλια μακριά.

Εάν μετρήσετε και τις 50 πολιτείες όπως είναι σήμερα, το κέντρο είναι στην πραγματικότητα κοντά στο Belle Fourche, Νότια Ντακότα. Αυτό κάνει τον Lawrence μόνο 786 μίλια και το Chanute 874 μίλια από το γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ.