Αγοράστε ή μισθώστε νέα φορητούς υπολογιστές

Οι επαγγελματίες του κινητού επωφελούνται από την τρέχουσα τεχνολογία

Πρέπει να αγοράσετε ένα laptop ή να νοικιάσετε ένα; Το ερώτημα αυτό είναι ότι οι επαγγελματίες κινητών γραφείων και οι εταιρείες τους πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά.

Η εργασία με ξεπερασμένα κινητά εργαλεία και η προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις μπορεί να κοστίσει χρόνο και χρήμα της επιχείρησης, κάτι που αποτυγχάνει να κινητοποιήσει το εργατικό δυναμικό. Η διασφάλιση ότι οι επαγγελματίες κινητών γραφείων διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό είναι πρωταρχικής σημασίας για την εξασφάλιση της επιτυχίας τους στο δρόμο. Εκτός αν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή κάθε δύο χρόνια για το κινητό σας εργατικό δυναμικό, μπορεί να είστε καλύτερο να τους μισθώσετε.

Τι είναι το στοίχημα;

Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι στα γραφεία κινητής τηλεφωνίας να συμβαδίζουν με την τεχνολογία, ειδικά επειδή σχετίζονται με την τεχνολογία κινητών γραφείων. Τα προγράμματα δικτύωσης και λογισμικού αλλάζουν συνεχώς και αναβαθμίζονται συνεχώς. Εάν αγοράσατε τον τελευταίο σας φορητό υπολογιστή, οι πιθανότητες είναι ήδη παρωχημένες. Οι φορητοί υπολογιστές είναι δύσκολο και ακριβό να αναβαθμιστούν. Οι παλαιότεροι φορητοί υπολογιστές που κατέχει η εταιρεία σας, αλλά δεν χρειάζονται πλέον, είναι δύσκολο να πωληθούν για μια δίκαιη τιμή.

Η μίσθωση σας παρέχει ένα φορητό υπολογιστή που είναι η τρέχουσα τεχνολογία. Οι περισσότερες συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης έχουν επιλογές για συναλλαγές για νεότερα και πιο ενημερωμένα μοντέλα μετά από μια καθορισμένη περίοδο.

Ελέγξτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μίσθωσης και χρήσης αυτών των πληροφοριών για να καθορίσετε αν πρέπει να αγοράσετε ή να νοικιάσετε το laptop σας.

Πλεονεκτήματα της μίσθωσης ενός φορητού υπολογιστή

Μειονεκτήματα της μίσθωσης ενός φορητού υπολογιστή