Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή σας Hotmail στο Outlook.com

Οι χρήστες του Hotmail έχουν τις ίδιες επιλογές με τους άλλους χρήστες του Outlook.com

Στις αρχές του 2016, η Microsoft διέγραψε το Windows Live Hotmail και η βάση πελατών μετακόμισε στο Outlook.com , το ελεύθερο web interface, όπου οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διατηρούν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, αν το επιθυμούσαν. Οι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com με διευθύνσεις Hotmail μπορούν να ρυθμίσουν και να διαμορφώσουν μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά μηνύματα χωρίς υπογραφή - λίγες γραμμές πληροφοριών επικοινωνίας, ίσως μια πνευματική προσφορά ή κάποιο αυτο-μάρκετινγκ στο τέλος. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα μια υπογραφή στο Outlook.com και είναι προσαρτημένη σε όλα τα μηνύματα που γράφετε αυτόματα. Δείτε πώς να το κάνετε.

Ρυθμίστε την υπογραφή σας Hotmail στο Outlook.com

Για να δημιουργήσετε μια υπογραφή για χρήση με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Hotmail, συνδεθείτε στο Outlook.com.

Το Outlook.com περιλαμβάνει την υπογραφή σας αυτόματα όταν συνθέτετε ένα μήνυμα. Εάν δεν το θέλετε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, διαγράψτε το όπως θα διαγράψετε κανονικό κείμενο.

Συμβουλές για μια αποτελεσματική υπογραφή

Πιθανότατα να στείλετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα και το καθένα είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας. Μην σπαταλάτε αυτές τις ευκαιρίες με μια ανύπαρκτη ή περιορισμένη υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μην αντιμετωπίζετε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μια δεύτερη σκέψη. Κάνουν εύκολο για τους ανθρώπους να φτάσουν σε σας και να δώσει στους ανθρώπους ένα μέρος για να βρουν περισσότερα για εσάς ή την επιχείρησή σας.