Συμβατότητα Xbox 360 προς τα πίσω

Μπορείτε να παίξετε τα πρωτότυπα παιχνίδια Xbox στο Xbox 360;

Το Xbox 360 είναι συμβατό προς τα πίσω με ορισμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για το αρχικό Xbox. Η λίστα BC δεν έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά υπάρχουν περισσότεροι από 400 τίτλοι που καλύπτουν τα περισσότερα από τα μεγάλα παιχνίδια με ονόματα.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά βολικό να μπορείτε να παίξετε αμφότερα τα παιχνίδια Xbox και Xbox 360 σε ένα σύστημα, παίζοντας παιχνίδια Xbox 360 σας έχει και άλλα οφέλη. Κάθε συμβατό παιχνίδι Xbox θα αυξηθεί σε ανάλυση 720p / 1080i (αν υποθέσετε ότι έχετε HDTV) και θα επωφεληθείτε από την αντι-ψευδαίσθηση σε πλήρη οθόνη.

Σημείωση: Το "Xbox One" δεν είναι το αρχικό Xbox. Αυτό που αναφέρεται παρακάτω αφορά τα αρχικά παιχνίδια κονσόλας Xbox 2001-2005 που λειτουργούν στο Xbox 360, όχι αν μπορείτε ή όχι να παίξετε παιχνίδια Xbox 360 στο Xbox One .

Ποια παιχνίδια του Xbox Work στο Xbox 360;

Halo, Halo 2, Splinter Cell: Θεωρία Χάους, Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας, Psychonauts και Ninja Gaiden Black είναι μερικά από τα παιχνίδια του Xbox που μπορείτε να παίξετε στο Xbox 360. Υπάρχουν και άλλοι που μπορείτε να διαλέξετε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμβατότητα προς τα πίσω

Μία απαίτηση για συμβατότητα προς τα πίσω στη δουλειά είναι ότι απαιτείται ένας σκληρός δίσκος , πράγμα που σημαίνει ότι το 4GB Xbox 360 slim δεν λειτουργεί για το BC, εκτός εάν τοποθετήσετε σκληρό δίσκο σε αυτό.

Πρέπει επίσης να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε έναν επίσημο σκληρό δίσκο Xbox 360 της Microsoft. Οι μονάδες τρίτων μερών που μπορείτε να βρείτε για φθηνότερα στο eBay δεν διαθέτουν τα απαραίτητα διαμερίσματα για να επιτρέψουν την προς τα πίσω συμβατότητα.

Ο τρόπος με τον οποίο το λογισμικό συμβατότητας προς τα πίσω ενημερώνεται στο σύστημά σας είναι τόσο απλό όσο η τοποθέτηση ενός συμβατού συμβατού Xbox στο Xbox 360. η ενημέρωση θα μεταφορτωθεί από το Xbox Live αυτόματα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο, εάν το παιχνίδι δεν λειτουργεί.

Το παιχνίδι που αποθηκεύεται από το αρχικό Xbox δεν μπορεί να μεταφερθεί στο Xbox 360. Επίσης, δεν μπορείτε να παίξετε πρωτότυπα παιχνίδια Xbox online επειδή το Xbox Live έχει διακοπεί για αυτά τα πρωτότυπα παιχνίδια.

Τα συμβατά πρωτότυπα συμβατά παιχνίδια Xbox δεν λειτουργούν πάντα ή φαίνονται αισθητά καλύτερα όταν παίζονται στο Xbox 360. Μερικά έχουν νέες δυσλειτουργίες, γραφικά προβλήματα, framerate θέματα ή άλλα πράγματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα του παιχνιδιού και που δεν εμφανίστηκαν με το αρχικό Xbox .

Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να αγοράσετε μια αρχική κονσόλα Xbox αν θέλετε πραγματικά να παίξετε παλαιότερα παιχνίδια του Xbox. Η απόδοση θα είναι πολύ πιο συνεπής. Ο ελεγκτής Xbox του OG είναι επίσης διατυπωμένος αρκετά διαφορετικά από τον ελεγκτή X360, οπότε η αναπαραγωγή των παιχνιδιών με τον ελεγκτή που πραγματικά σχεδιάστηκαν για αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Η οπίσθια συμβατότητα είναι μια ωραία κουκκίδα για τους καταναλωτές, αλλά όταν δεν δουλεύει εγγενώς, τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τόσο καλά όσο ελπίζατε.