Τι είναι το σύστημα Xbox 360 Elite;

Το Elite εισήγαγε μεγάλους σκληρούς δίσκους και θύρες HDMI

Το 2007, η Microsoft ανακοίνωσε ότι μια νέα έκδοση του συστήματος Xbox 360 - το Elite - θα ενταχθεί στον Xbox Core και το Xbox Premium ως κονσόλες υψηλής τεχνολογίας της Microsoft. Ποιά ήταν η κονσόλα Elite ότι το Premium και ο Core δεν το έκαναν;

Το σύστημα Xbox 360 Elite

Την εποχή που κυκλοφόρησε το Xbox 360 Elite, οι τεράστιοι σκληροί δίσκοι και η έξοδος HDMI δεν ήταν ο κανόνας στα συστήματα Xbox 360. Στη συνέχεια, η Microsoft ανακοίνωσε το νέο σύστημα Elite που θα αντικαταστήσει τις μονάδες Pro και Arcade. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Microsoft έχει συμπεριλάβει όλο και μεγαλύτερους σκληρούς δίσκους , εξέδωσε πολλές ειδικές εκδόσεις, επανασχεδίασε το σύστημα δύο φορές - το Slim και το E-και συμπεριέλαβε ενσωματωμένο Wi-Fi και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που έφεραν την αρχική έκδοση Elite ντροπιάζω. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, ήταν μια μεγάλη υπόθεση.

Το Xbox 360 Elite πρόσθεσε μερικά βασικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την αποθήκευση και την έξοδο βίντεο.

Η άλλη σημαντική διαφορά ήταν η τιμή. Το σύστημα Xbox 360 Elite έβαλε πίσω $ 479 το 2007 δολάρια. Σήμερα μπορείτε να πάρετε ένα για πολύ λιγότερο.

Εξετάστε το Xbox One

Το Xbox 360 έχει περάσει εδώ και χρόνια και ο αριθμός των παιχνιδιών που κυκλοφόρησε γι 'αυτό επιβραδύνεται σε ένα τράβηγμα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Xbox 360 αυτή τη στιγμή, ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνετε το άλμα στο Xbox One αντί. Με καλύτερα γραφικά, πολλά indie παιχνίδια και βελτιώσεις σχεδόν σε κάθε περιοχή, το Xbox One είναι ένα μεγάλο βήμα και τα παιχνίδια προστίθενται συνεχώς. Επίσης, πολλά παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά με αυτό, ώστε να μπορείτε να παίξετε και παιχνίδια Xbox 360.

Ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας του Xbox One είναι το Xbox Live. Μπορείτε να συνδέσετε ένα Xbox One online στο Xbox Live για να αγοράσετε λήψεις παιχνιδιών, να παρακολουθήσετε βίντεο, να χρησιμοποιήσετε το Skype, να παρακολουθείτε την πρόοδο των παιχνιδιών των φίλων σας, να μοιράζεστε τα εγγεγραμμένα βίντεο παιχνιδιού και να παίζετε online παιχνίδια με πολλούς άλλους. Το Xbox 360 Elite μπορεί να έχει πρόσβαση στο Xbox Live, αλλά ορισμένα από τα πολυμέσα λειτουργούν καλύτερα στο Xbox One.