Ο 8 καλύτερος Xbox ένας ρόλος που παίζει παιχνίδια για να αγοράσει το 2018

Παίξτε τα καλύτερα RPGs δράσης, sci-fi, στρατηγικής και προσομοίωσης

Τα παιχνίδια ρόλων (RPG) έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και τύπων παιχνιδιών. Ενώ συνήθως σχετίζονται με τη φαντασία, τα RPGs μπορεί να είναι sci-fi, δυτικά και μετα-αποκκαλυπτικά, και το gameplay μπορεί να περιλαμβάνει turn-based, δράση, στρατηγική και ακόμη και στοιχεία προσομοίωσης. Το Xbox One δεν έχει έναν τόνο RPGs, δυστυχώς, αλλά υπάρχει ακόμα μια χούφτα μεγάλων διαθέσιμων που δεν πρέπει να χάσετε κανένας ανεμιστήρας RPG. Διαβάστε παρακάτω για τα καλύτερα παιχνίδια RPG που θα παίξουν το 2018.

Είστε πρίγκιπας και είναι ένα όμορφο ηλιόλουστο απόγευμα καθώς εσείς και οι κούρσες αγόρι σας σε μετατρέψιμο δρόμο σας κάτω από μια εθνική οδό που περιοδεύει στην ύπαιθρο μόνο για να σταματήσει γιατί θέλετε να πάτε κτύπησε ένα γιγαντιαίο κοτόπουλο? αυτό είναι Final Fantasy 15. Καθώς περνάτε μέσα από τη γη του παιχνιδιού, θα βρείτε πάντα μια ευκαιρία για δράση.

Εκτός από τα κάτω και τα περίεργα σενάρια, το Final Fantasy 15 είναι ένα RPG δράσης ανοιχτού κόσμου όπου οι χαρακτήρες πετούν μέσα στον αέρα, οι ακροβατικές επιδόσεις είναι ο κανόνας, οι λεπίδες κούνουν και συγκρούονται και πάντα χρησιμοποιείτε μαγικές δυνάμεις. Οι μάχες συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και εσείς και οι σύντροφοί σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές τους για να νικήσετε νέους και απρόβλεπτους εχθρούς ενώ πραγματοποιούνται μυριάδες ειδικών επιδράσεων και ακολουθιών δράσης. Το τεράστιο περιβάλλον του sandbox του παιχνιδιού σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν με δική τους συμφωνία και να πάρουν τις πλευρικές αποστολές ή να πηδήξουν στην κύρια ιστορία είναι ότι πρέπει να αποτρέψουν την αποκάλυψη. Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή.

Φέρνοντας τις ίδιες ατμόσφαιρες του Blade Runner και του Ghost In The Shell, το Deus Ex: Η Ανθρωποκεντρημένη φέρνει στη ζωή μια όμορφη περιπέτεια sci-fi στο Xbox One. Η δυστοπία με θέμα το cyberpunk του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2029, αφού οι αυξημένοι άνθρωποι πήγαν σε μια φρενίτιδα δολοφονίας που προκάλεσε ο Illuminati. Ναι, είναι έτσι.

Στο Deus Ex: Ανθρώπινο διαιρούμενο, παίζετε ως ενισχυμένος πρώην αξιωματικός ασφαλείας που δουλεύει με μια ειδική μονάδα της Ιντερπόλ που αποστέλλεται για να πάρει ένα λαθρεμπόριο όπλων που ξετυλίγεται στραβά. Το παιχνίδι παίζεται σε λειτουργία πρώτου προσώπου με σύστημα κάλυψης τρίτου προσώπου και συνδυάζει τα στοιχεία τόσο του σκοπευτή όσο και του RPG. Οι παίκτες καταπολεμούν άλλους τεχνικά επαυξημένους ανθρώπους, hack διάφορα συστήματα υπολογιστών, γλιστρήσει γύρω και να συμμετάσχουν σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις όπως το οικόπεδο ιστορίας αποκαλύπτει τον εαυτό του και τα βαθύτερα στρώματα του.

Αναμφισβήτητα το καλύτερο RPG στο Xbox One συνολικά, το The Witcher 3 έχει πολλά να προσφέρει. Με ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο που περιλαμβάνει ιππασία και ιστιοπλοΐα, ο Witcher 3 ακολουθεί τον πρωταγωνιστή της σειράς Geralt της Rivia καθώς εξερευνά τα Βόρεια βασίλεια και έχει την εντολή να βρει την κόρη του αυτοκράτορα σε μια ιστορία που φυσικά μετατρέπεται σε κάτι μεγαλύτερο και περισσότερο απειλητικό κόσμο.

Ο κόσμος των παιχνιδιών είναι τεράστιος και εξαιρετικά λεπτομερής και περιπλανιέται από την πεπατημένη διαδρομή της κύριας ιστορίας για να εξερευνήσετε και να κυνηγήσετε τα μυθικά πλάσματα όπως το wyvern, τα griffins, τα harpy, οι βρικόλακες, οι σειρήνες, οι γίγαντες, οι λυκάνθρωποι και πολλά άλλα. Η προσφυγή του Witcher 3. Υπάρχουν δεκάδες σε δεκάδες ώρες περιεχομένου στο The Witcher 3, με φανταστικό σπαθί και μαγεία μάχης, μια ώριμη και εξειδικευμένη ιστορία και υπέροχα γραφικά και ήχο που όλοι συνεργάζονται για να κάνουν αυτό το ένα από τα καλύτερα μεσαιωνικά RPGs ποτέ.

Το Portal Knights είναι ένα μίγμα των Minecraft και των παλιών παιχνιδιών στυλ Legend Of Zelda που συνδυάζει τα στοιχεία ρόλων με έμφαση στην εξερεύνηση και την οικοδόμηση. Είναι το καλύτερο παιχνίδι Xbox One RPG για παιδιά, αφού εστιάζει σε ένα νέο κοινό με ελαφρύ ύφος, βασικές προσεγγίσεις και χαριτωμένα στυλιζαρισμένα σχέδια χαρακτήρα.

Απλό σε στυλ και με μια εύκολη καμπύλη εκμάθησης, οι Portal Knights δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να κυριαρχήσουν και να ανυψώσουν τις τρεις κατηγορίες χαρακτήρων: Ranger, Mage και Warrior. Δεν είναι απόλυτα παιδική, καθώς η μάχη απαιτεί συγκεκριμένες ταξικές επιθέσεις και στρατηγικές για να θριαμβεύσει - ενθαρρύνοντας τους παίκτες να προσαρμοστούν και να σκεφθούν τις ενέργειές τους. Το παιχνίδι ενσωματώνει ένα σύστημα χειροτεχνίας για ισχυρά αντικείμενα μέσω της εξέλιξης του επιπέδου, μαζί με τη συλλογή υλικών και κτιριακών κατασκευών όπως τα σπίτια.

Borderlands: Η Συλλογή Όμορφη μοιάζει με έναν σκοπευτή στο εξωτερικό, αλλά είναι όλα τα RPG κάτω από την κουκούλα με πολλαπλές κλάσεις χαρακτήρων, δέντρα με δεξιότητες, μηχανές επιπέδου, αναζητήσεις, NPCs και άλλα RPG. Είναι απλώς τυχαίο να είναι ένας σπουδαίος παίκτης του sci-fi για να ξεκινήσει.

Πραγματοποιείται στον πλανήτη Πανδώρα και το φεγγάρι του, υπό τον έλεγχο της βάναυσης εταιρείας Hyperion, η Borderlands: Η όμορφη συλλογή περιλαμβάνει δύο πλήρη παιχνίδια - Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel - με εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού σε κάθε σας αντισταθείτε στο Hyperion ενώ προσπαθείτε να ανακαλύψετε αρχαία αλλοδαπά θησαυροφυλάκια γεμάτα θησαυρούς.

Και τα δύο παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε συνεργασία με έως και τέσσερις παίκτες, είτε σε τοπική split screen είτε μέσω Xbox Live, και η προσθήκη περισσότερων παικτών καθιστά τα παιχνίδια πιο προκλητικά και διασκεδαστικά ενώ παράλληλα ενισχύει τις ανταμοιβές και τις πτώσεις που κερδίζετε ανάλογα. Μπορείτε να παίξετε Borderlands μόνοι σας, βέβαια, αλλά η εμπειρία λάμπει πραγματικά όταν φέρνετε φίλους μαζί.

Παρόλο που δεν είναι ένα βασικό παιχνίδι τελικής φαντασίας, το Final Fantasy Type-0 HD πακετάρει περισσότερο από αρκετό περιεχόμενο για να ανταγωνιστεί με τους μεγαλύτερους αδελφούς και αδελφές του. Λαμβάνοντας χώρα σε έναν κόσμο όπου τέσσερα έθνη ελέγχουν τέσσερις εξαιρετικά ισχυρούς κρυστάλλους, η ιστορία ακολουθεί το χάος που εξαπολύεται στη γη όταν μια από αυτές τις χώρες δηλώνει πόλεμο στους άλλους.

Παίζετε ως ομάδα 14 μαθητών από μία από αυτές τις χώρες που έχουν την εντολή να χρησιμοποιούν τις μοναδικές μαγικές ικανότητές τους για να επαναφέρουν την τάξη στον κόσμο. Η μάχη πραγματοποιείται σε μάχες δράσης σε πραγματικό χρόνο, όπου μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω από το πεδίο της μάχης και να επιτεθείτε κατά βούληση. Δεδομένου ότι υπάρχουν 14 χαρακτήρες, που έχουν όλα μοναδικά όπλα και επιθέσεις και άλλες ικανότητες, υπάρχει ένας τόνος ποικιλίας στις συναντήσεις μάχης.

Εκτός από την αξία αναπαραγωγής που προσφέρεται απλά έχοντας πολλούς χαρακτήρες για να διαλέξετε, το παιχνίδι προσφέρει επίσης ένα νέο παιχνίδι + όταν το χτυπάτε αυτό που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα στατιστικά στοιχεία και τις ικανότητές σας δίνοντάς σας σκληρότερους εχθρούς, νέες αποστολές και νέα στοιχεία ιστορίας βλέπω. Παίρνει πολλαπλά play overs για να δείτε όλα τα Final Fantasy Type-0 HD που έχει να προσφέρει.

Αυτό που ξεκίνησε με το έργο Kickstarter μετατράπηκε αργότερα σε ένα κριτικά γνωστό παιχνίδι που κέρδισε πάνω από 150 βραβεία και έφερε μια αναπάντεχη στροφή σε RPGs με "co-op καναπέ" ​​- παίζοντας εκτός σύνδεσης, μέσω split screen, με φίλους. Divinity Original Sin: Enhanced Edition δίνει στους παίκτες ένα επικό ταξίδι πάνω από 80 ώρες παιχνιδιού για να απολαύσετε με τους φίλους τους στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης.

Divinity Original Sin: Enhanced Edition είναι ένα εκτεταμένο, μη γραμμικό, ισόμετρο RPG που βασίζεται σε σειρά και δίνει το ίδιο συναίσθημα με τη σειρά Diablo. Το παιχνίδι δίνει στους παίκτες έναν πλήρως προσαρμόσιμο χαρακτήρα που τους επιτρέπει να ορίζουν την εμφάνιση τους και τους συγκεκριμένους ρόλους τους όπως έναν οδηγό ή έναν κληρικό. Μέρος της υψηλής εκτίμησης του παιχνιδιού οφείλεται στον κόσμο του παιχνιδιού των προσωπικοτήτων, στους επαγγελματικούς φωνητικούς χαρακτήρες, στις προκλήσεις του αγώνα και στις τεράστιες αλληλεπιδράσεις με την ελευθερία της αυτονομίας να εξερευνήσει.

Επαναπροσδιορίζοντας το είδος, το Biomutant είναι ένα ανοιχτό RPG δράσης-περιπέτειας που περιβάλλει ένα γενετικά τροποποιημένο ρακούν-σαν πλάσμα. Οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και άλλα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τις λεπτές αποχρώσεις του κύριου χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (ένας βαρύς χαρακτήρας είναι ισχυρότερος, αλλά πιο αργός, κ.λπ.)

Το Biomutant είναι βαρύ, με τους παίκτες να πετούν σε ορδές των εχθρών χρησιμοποιώντας ένα πολεμικό σύστημα στυλ πολεμικών τεχνών που αναμιγνύει γυρίσματα, μάχες και ειδικές δυνάμεις. Το παιχνίδι είναι εκτεταμένο στις προσωπικές παραλλαγές που δίνουν στους παίκτες ένα μοναδικό και περίπλοκο χαρακτήρα που διαμορφώνει το δικό τους στυλ παιχνιδιού, ενώ αξιοποιεί τα πάντα, από τη δημιουργία όπλων μέχρι την αλλαγή του DNA του. Οι παίκτες θα μπορούν να διασχίσουν τα ζωντανά περιβάλλοντα του παιχνιδιού όχι μόνο με τα πόδια, αλλά με τζετ-σκι, air-balloons και πολλά άλλα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .