Αποσυνδεδεμένος κωδικός πρόσβασης NT και επεξεργαστής μητρώου

Μια πλήρης αναθεώρηση του ONTP & RE, ενός προγράμματος δωρεάν επαναφοράς κωδικού πρόσβασης

Ο αποκωδικοποιητής κωδικού πρόσβασης χωρίς κωδικό πρόσβασης NT και κωδικού επεξεργασίας μητρώου είναι ένα από τα γρηγορότερα δωρεάν εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows που έχω χρησιμοποιήσει. Προτιμώ ακόμη και αυτό το εργαλείο σε σχέση με οποιοδήποτε πρόγραμμα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης υψηλής ποιότητας που προσπάθησα.

Αρον άρον? Περάστε την επισκόπησή μου παρακάτω και κατευθυνθείτε προς τον πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα για τον Κωδικό και τον Επεξεργαστή μητρώου εκτός σύνδεσης NT .

Αν μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές εύκολες οδηγίες και να πληκτρολογήσετε μερικούς αριθμούς στο πληκτρολόγιό σας, τότε είστε πλέον σε θέση να πλησιάσετε στον υπολογιστή σας των Windows με αυτό το ελεύθερο λογισμικό. Μόλις ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows χωρίς κωδικό πρόσβασης καθόλου!

Λήψη Αποσυνδεδεμένου κωδικού πρόσβασης NT και επεξεργαστή μητρώου
[ Pogostick.net | Λήψη Συμβουλών ]

Συνεχίστε στο τμήμα " Χρήση αποσυνδεδεμένου κωδικού πρόσβασης NT & Επεξεργαστή μητρώου " ( Offline Editor NT ) για εύκολες οδηγίες ή ανατρέξτε σε αυτό το βήμα-προς-βήμα οδηγό που συνδέσαμε παραπάνω.

ONTP & RE Pros & amp; Μειονεκτήματα

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης που είναι διαθέσιμα για τα Windows, όπως θα δείτε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περισσότερες πληροφορίες για τον κωδικό πρόσβασης χωρίς σύνδεση NT & amp; Επεξεργαστής μητρώου

Οι σκέψεις μου για τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT & amp; Επεξεργαστής μητρώου

Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και ο επεξεργαστής μητρώου (2014-02-01 Build) είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, αλλά αντί να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης των Windows όπως το Ophcrack και παρόμοια εργαλεία, το διαγράφει. Χωρίς κωδικό πρόσβασης, σας επιτρέπεται απεριόριστη πρόσβαση στο λειτουργικό σας σύστημα Windows.

Το Offline Password Editor του NT και του Registry Editor απαιτεί μια μικρή προετοιμασία, αλλά αξίζει πολύ την προσπάθεια αν έχετε κλειδωθεί από τον υπολογιστή σας των Windows!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT & amp; Επεξεργαστής μητρώου

Παρακάτω είναι ένας γρήγορος τρόπος για τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και τον επεξεργαστή μητρώου. Ωστόσο, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον οδηγό βήμα προς βήμα με εικόνες, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το λογισμικό αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows και χρειάζεστε μια πιο λεπτομερή περίληψη.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Offline NT Password & Editor Editor και στη συνέχεια κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Λήψη" κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κατεβάστε το αρχείο cd140201.zip - αυτό που περιγράφεται ως "Εικόνα εκκίνησης CD". Αυτό το αρχείο ZIP είναι μόνο περίπου 18 MB γι 'αυτό θα είναι ένα γρήγορο κατέβασμα για τους περισσότερους από εσάς.

Σημαντικό: Επιλέξτε τη λήψη "CD" ακόμα και αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το ONTP & RE σε μια μονάδα USB. Μην επιλέξετε εκείνη που φέρει την ένδειξη "Αρχεία για εγκατάσταση USB". Περισσότερα σχετικά με αυτό.

Αφού φορτωθεί, εξαγάγετε το αρχείο ISO ( cd140201.iso ) από το αρχείο ZIP. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο εξαγωγής στα Windows ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων όπως το 7-Zip και να το κάνετε αυτό.

Μόλις εξαχθεί, είτε εγγράψτε την εικόνα ISO σε ένα δίσκο, όπως ένα CD, ή σε μια συσκευή USB, όπως μια μονάδα flash:

ONTP & RE σε δίσκο

Η εγγραφή του κωδικού ISO και του επεξεργαστή μητρώου χωρίς σύνδεση NT σε ένα δίσκο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε εάν ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε τώρα και ο υπολογιστής που προσπαθείτε να διαγράψετε τον κωδικό πρόσβασης και οι δύο έχουν μια μονάδα οπτικού δίσκου .

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο χρησιμοποιείτε για να εγγράψετε το αρχείο ISO σε ένα δίσκο. Αν δεν έχετε κάνει ποτέ αυτό πριν, παρακαλούμε να ξέρετε ότι η εγγραφή ενός αρχείου ISO είναι διαφορετική από την κάψιμο ενός κανονικού αρχείου! Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να γράψετε ένα αρχείο ISO σε ένα CD .

Αφού δημιουργηθεί ο δίσκος, ξεκινήστε από τον υπολογιστή στον οποίο επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό συνήθως γίνεται με επανεκκίνηση του υπολογιστή με το δίσκο στη μονάδα δίσκου. Ο Αποσυνδεδεμένος Κωδικός πρόσβασης NT και ο επεξεργαστής μητρώου θα ξεκινήσει αυτόματα

Εάν τα Windows ξεκινούν αντ 'αυτού, ή κάτι άλλο πηγαίνει στραβά, δείτε το πώς να ξεκινήσετε από ένα CD ή DVD για ένα σεμινάριο και μερικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

ONTP & RE σε μια μονάδα USB

Εάν ο υπολογιστής από τον οποίο εργάζεστε ή ο υπολογιστής που χρειάζεται επαναφορά του κωδικού πρόσβασης δεν έχει μια μονάδα οπτικού δίσκου, έχετε μείνει να πρέπει να κάνετε το ONTP & RE να λειτουργεί από μονάδα flash. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να το κάνετε αυτό, γι 'αυτό μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο δίσκου USB, ακόμα και αν προτιμάτε απλά.

Όπως έχετε διαβάσει παραπάνω, η εγγραφή ενός αρχείου ISO είναι διαφορετική από την απλή εγγραφή ή την αντιγραφή του αρχείου. Το ίδιο ισχύει και για τη λήψη ενός αρχείου ISO σε μια μονάδα USB. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο περίπλοκο. Ακόμα κι αν έχετε κάνει αυτό πριν, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ακολουθήσω τον τρόπο μου να καίνω ένα αρχείο ISO σε ένα USB Drive , το οποίο ξέρω για ένα πράγμα πραγματικά λειτουργεί με την εικόνα cd140201.iso που μόλις κατεβάσατε.

Σημείωση: Ο ιστότοπος ONTP & RE έχει διαφορετική λήψη και μέθοδο για τη λειτουργία του λογισμικού από μονάδα USB, αλλά βρίσκω ότι η διαδικασία τους είναι πολύ πιο δύσκολη. Το σεμινάριο στο οποίο σας συνδέσαμε είναι πολύ πιο αυτόματη και ανιδιοτελής.

Τώρα που έχετε δημιουργήσει μια μονάδα δίσκου flash USB χωρίς κωδικό πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου, ξεκινήστε από αυτήν για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εκκινήσετε από μια συσκευή USB αν έχετε προβλήματα ή εάν είστε νέοι σε αυτό.

Μόλις ξεκινήσει ο Κωδικοποιητής χωρίς κωδικό πρόσβασης και ο Επεξεργαστής μητρώου NT, είτε από μονάδα USB είτε από δίσκο, ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες που δίνονται στην οθόνη από το πρόγραμμα. Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις που προεξέχουν στις κατάλληλες απαντήσεις τους και ποιες επιλογές υπάρχουν είναι αρκετά αυτονόητες.

Όταν ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου του Offline NT διαγράφουν τελικά τον κωδικό πρόσβασής σας, αφαιρέστε το δίσκο ή τη μονάδα flash από τον υπολογιστή σας. Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας και συνδεθείτε όπως κάνετε κανονικά, αλλά μην εισάγετε τίποτα στο πεδίο κωδικού πρόσβασης. Είσαι μέσα!

Μόλις φορτωθούν τα Windows, δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τα Windows που μπορείτε να θυμάστε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, ώστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτό το πρόγραμμα!

Έχοντας προβλήματα με τον κωδικό πρόσβασης χωρίς σύνδεση NT & amp; Επεξεργαστής μητρώου;

Είχατε προβλήματα με την εκτέλεση του κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του Επεξεργαστή μητρώου ή μήπως διαγράψει τον κωδικό πρόσβασης των Windows; Δοκιμάστε ένα άλλο δωρεάν εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows ή ίσως ακόμη και ένα εμπορικό πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows .

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει έξω τα Windows Password Recovery Programs FAQ για απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχω σχετικά με αυτά τα εργαλεία.

Εάν δεν έχετε μεγάλη τύχη με το Offline NT Password & Registry Editor, δείτε τους τρόπους μου για να βρείτε Lost Windows Passwords κομμάτι για όλες τις επιλογές σας. Είμαι ακόμα διαθέσιμος αν με χρειάζεστε - δείτε τη σελίδα μου για περισσότερες πληροφορίες για περισσότερες πληροφορίες.

Λήψη Αποσυνδεδεμένου κωδικού πρόσβασης NT και επεξεργαστή μητρώου
[ Pogostick.net | Λήψη Συμβουλών ]