Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο ημερολόγιο Google

Μείνετε οργανωμένοι με πολλά ημερολόγια Google

Θέλετε να δείτε με μια ματιά τι ήσασταν στη δουλειά την περασμένη εβδομάδα ή τι κοινωνικές δεσμεύσεις έχετε την επόμενη εβδομάδα; Ίσως θέλετε να έχετε ξεχωριστά ημερολόγια για οικογενειακές εκδηλώσεις και βασικές προθεσμίες για τις επιχειρήσεις. Το Ημερολόγιο Google προσθέτει ένα νέο ημερολόγιο για κάθε πτυχή της ζωής σας, εύκολο και ανώδυνο. Είναι μια απλή διαδικασία:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λίστα Οι ημερολόγιά μου στο Ημερολόγιο Google.
  2. Εάν δεν μπορείτε να δείτε μια λίστα με ημερολόγια ή Προσθήκη κάτω από τα Ημερολόγιά μου , κάντε κλικ στο κουμπί + δίπλα στην επιλογή Τα ημερολόγιά μου .
  3. Εισαγάγετε το όνομα που θέλετε για το νέο ημερολόγιό σας (για παράδειγμα, "Ταξίδια", "Εργασία" ή "Τένις") κάτω από το όνομα Ημερολογίου .
  4. Προαιρετικά, αναφερθείτε λεπτομερέστερα στην ενότητα Περιγραφή ποια γεγονότα θα προστεθούν σε αυτό το ημερολόγιο.
  5. Προαιρετικά, πληκτρολογήστε μια τοποθεσία όπου τα συμβάντα θα πραγματοποιηθούν κάτω από την Τοποθεσία . (Μπορείτε φυσικά να καθορίσετε διαφορετική θέση για κάθε καταχώρηση ημερολογίου.)
  6. Εάν η ζώνη ώρας του συμβάντος διαφέρει από την προεπιλογή, αλλάξτε την κάτω από την ζώνη ώρας Ημερολόγιο.
  7. Βεβαιωθείτε ότι το Δημόσιο αυτό το ημερολόγιο είναι επιλεγμένο μόνο αν θέλετε οι άλλοι να βρουν και να εγγραφούν στο ημερολόγιό σας.
  8. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εκδήλωση ιδιωτική ακόμη και σε ένα δημόσιο ημερολόγιο.
  9. Κάντε κλικ στο Δημιουργία ημερολογίου
  10. Αν έχετε επισημάνει το ημερολόγιό σας δημόσια, θα δείτε αυτήν την προτροπή: "Η δημοσιοποίηση του ημερολογίου σας θα κάνει ορατά όλα τα συμβάντα στον κόσμο, μεταξύ άλλων μέσω της αναζήτησης Google. Αν είστε εντάξει με αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι. Εάν όχι, δείτε τη σύνδεση στο βήμα 8.

Κρατώντας Ημερολόγια Οργανωμένα

Η Google σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να διατηρείτε όσα χρονοδιαγράμματα χρειάζεστε, αρκεί να μην δημιουργείτε 25 ή περισσότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να τα κρατήσετε όλα ευθεία, μπορείτε να τα κωδικοποιήσετε με χρώμα ώστε να μπορείτε να τα διαφοροποιήσετε με μια ματιά. Απλά κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο ημερολόγιό σας και επιλέξτε ένα χρώμα από το μενού που εμφανίζεται.